Ugrás a fő tartalomra

Hungaristák fegyveres csoportja Csonka-Magyarországon?

'A liberális demokrácia a végéhez ért!
A vér és a vas korszaka következik!'
*
Magyar Nemzeti Arcvonal:
Mozgalmunk nyilatkozata a jelentkezőkhöz 

25 évvel ezelőtt vezetőnk, Győrkös István mozgalmat hozott létre, hogy a rendszerváltással megjelenő ördögi erők liberalizmusától megóvja a magyar ifjúságot. Regénybe illő kalandos évek, bebörtönzések és üldöztetés, megfélemlítés és állami terror ellenére, itt vagyunk! Tulajdonképpen köszönettel tartozunk ellenségeinknek, hiszen Mozgalmunk ma nem lenne ilyen erős és egységes, ha ők nyugton hagytak volna bennünket. Ismerjük Nietzsche időtálló alapigazságát, amely így szól: Ami nem tud elpusztítani, az erősebbé tesz! Ez pedig ismét bizonyságot nyert.Mivel Mozgalmunk iránt érdeklődés indult meg, ezért itt értesítjük mozgalmunk leendő tagjait, hogy idei, nyári táborunkat nyílttá tesszük. Időponttal és helyszínnel kapcsolatos információk később lesznek hírportálunkon közzétéve. Mindig nagy öröm számunkra mikor értékes emberek keresnek meg minket. A magyar fiatalok minőségének kirostálása az MNA egyik legfontosabb feladata. Hiszen ezek az emberek fogják újjáépíteni hazánkat, ezek az emberek fognak új erődöt építeni a liberalizmus üszkös romjain. Mozgalmunk nem gyűlölet-alapú szerveződés! Krisztiánusi szeretettel látunk el egy olyan feladatot, amely nagy jelentőséggel bír az elkövetkező időkben. Magyarságtudatunk az alapja annak az elkötelezettségnek, amely felemeli hazánkat a rabszolgasorból. Az életre készülünk, még akkor is, ha nemzetünk olykor a halállal tusakodik, a népek pestisével, hogy végre megtisztulhasson, hogy leszakítsa magáról a beteges, ószövetségi rontást. Megtisztulni és élni! Emberhez és magyarhoz méltón! Ellenségeinknek üzenjük: élni is fogunk! 

Videó: 
2015 beharangozó https://youtu.be/4ddx1kQkjPI

A liberális demokrácia a végéhez ért! A vér és a vas korszaka következik! Elmerülsz a pokol rothasztó ingoványában vagy képes vagy az ellenszegülésre? Készen állsz megmenteni Magyarországot? Csatlakozz!

arcvonal.jelentkezes@gmail.com

Nyári tábor információ hamarosan!

Magyar Nemzeti Arcvonal 
/Forrás: 
nemzetiarcvonal.net 2015. április 18./*B.Kiss-Tóth László 2015.09.29.
 

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A kommunista Keresztapa

"Orbán Viktor és Csányi Sándor kézfogása a bankvezetőkkel való találkozáson. Orbán az összes bankárral csak kezet fogott, a meghajlás csak Csányinak járt"... Óriási protokolláris baklövés így meghajolni, megalázó. Mindjárt kezet csókol! Azért látszik az alá-fölé rendelési viszony... "Nekünk Brüsszel és a Pénzvilág nem diktálhat!" "Nem leszünk gyarmat!" Már tényleg nem...  "amikor a kormány pénze a bankároktól függ,
    akkor a bankárok, nem pedig a kormány irányít;
    a kéz ami ad, felette van a kéznek, ami kér.
    A pénznek nincs hazája; a pénzemberek nem hazafiak,
    és nincs becsületük,
    kizárólagos céljuk a nyerészkedés"
(Bonaparte Napoleon) A Fejér megyei Rendőr-főkapitányság állambiztonsági szervének  Orbán Viktorról  1982. májusában készített környezettanulmányából:       „…esetenként öntelt, beképzelt, rátarti magatartást tanúsít...társaihoz való viszonyában néha képmutató, érdek centrikusság jellemzi. Képességeit közepesre értékelik…ideáljai…

A körmendi Tánczos-ügy

(A kép forrása: Kuruc.info) Szenzáció(!): -Megvan(nak)                                           a valódi gyermekgyilkos(ok)! Felháborító(!) -Tánczos Gábort ártatlanul ítélték el 13 évre, amelyből 10 évet le is ült! -az elkövető(k)  anyagát a hatósági gazemberek 50 évre titkosították! * Miközben az Orbán-kormány az 1998-as Aranykéz utcai robbantásos merénylet elkövetőit éppen napjainkban tartóztatta le, az ugyanebben az évben brutális kegyetlenséggel megölt körmendi 11 éves kislány, H. Zsófi valódi gyilkosát/gyilkosait futni hagyják. Az Újbuda Televízió múlt havi adásában az 1998-as nyomozás során közreműködő rendőrségi grafológus, dr. Lépold Józsefné megdöbbentő kijelentést tett: A valódi gyilkos már megvan, de 50 évre titkosították az ügyet! Mindez közvetetten alátámasztja a Magyar Jelen 2007-es oknyomozó riportját, ahol azt bizonyították, hogy egy befolyásos zsidó szekta gyilkolta meg rituális okokból a 11 éves kislányt. Tánczos Gábor pedig ártatlanul ült 10 évet.
Az 1998-as gyilkosságot ny…

FRONT könyvtár