Ugrás a fő tartalomra

Na vajon kik voltak azok a "magyarok", akik elkövették Ausztria legnagyobb hamispénz-csalását?


Az alábbi cikket-amelyet olvasónk ajánlott figyelmünkbe, a Bal-Rad nem igazán jó szívvel veszi át-olvasóink sejthetik miért?-de nyomósabb az az ok, amiért ismertetjük. (De erről inkább kommentünkben.)
Egy cikk a Kuruc.info-ról:
Na vajon kik voltak azok a "magyarok", akik elkövették Ausztria legnagyobb hamispénz-csalását?
Pénteken adta hírül az MTI azt a szenzációt, hogy magyarok követték el az euró 2002-es bevezetése óta az egyik legnagyobb hamispénz-csalását Ausztriában. Lássuk hát azokat a "magyarokat", akik sokadjára veszik át önkéntesen - bár sajátosan értelmezve - az Országimázs Központ kissé feledésbe merült tevékenységét.
A talmudista irodát ismerve nem is várnánk el, hogy pontosan megnevezze a gazemberek származását, de abban reménykedtünk, hogy nem csúsznak le pl. a Zsindex nyíltan kaftános szintjére (a közelmúltból lásd: Mit lop a magyar?, vagy éppen a Mivel gyilkol a magyar? cikkeket). Csalódnunk kellett. A híradás még csak nem is magyar állampolgárokról, hanem "három magyar férfi és két magyar nő" őrizetbe vételéről szól. Kéjes örömmel közlik azt is, hogy az elfogottak között található a pénzhamisítási ügylet kitervelője, egy 43 éves, "Bük térségében élő magyar férfi" is. Sokadjára is el kell keserítenünk a rajvédelemből élő galíciáner horda által orránál fogva (egyébként is meglehetősen könnyen) vezethető kárörvendőket, hogy a tettesek természetesen most is koszos cigányok voltak. Pénzhamisítási botrány borzolja a Vas megyeiek (de cikkünk megjelenése után kijelenthetjük, hogy az egész ország) kedélyállapotát. Ötszázezer eurónyi (!) hamis bankjegyet foglaltak le Vas megyében, a szakonyfalui pénzhamisító bűnbandát az osztrák (nem a magyar) rendőrség buktatta le.
Pénteki cikkünk az esetről: A származás magabiztos megnevezésével tudósít az egyik legnagyobb ausztriai hamispénz-fogásról az MTI.
mur

Íme a hamispénz-csalás rekordját beállító "magyar" család: A fotó bal oldalán Erdélyi "Kincsó" György (fehér ing) - ő az ötletgazda.
more

Az MTI szerint a "43 éves, Bük térségében élő magyar férfi" Erdélyi Rolandra is ráégtek Verecke összetéveszthetetlen rasszjegyei.
more

Erdélyi Roland felesége és a géppark egy másik tagjának társaságában.
more

Erdélyi Roland dubaji kalandjait még Kis Grófó is megénekelte (lásd alább).
Ez a cigány család nem az a balhés fajta, azt sem lehet rájuk mondani, hogy rettegésben tartják a környéket. Ők szépen, csendesen bűnöztek. Többen azt vélik, hogy a helyben, több 10 ezer hektárnyi földterületen gazdálkodó, német tulajdonú GSD Agrárprodukt egyik vezérét zsarolták egy fiatalkorúval (15 éves cigánylánnyal) elkövetett szexuális bűncselekménnyel. A pletykák szerint az aktusról titokban videó készült, melynek titokban tartásáért havonta több ezer eurót tejelt a német tulaj.
more

Erdélyi Zoltán, az egyik testvér - bizonyára sok segélyt kellett összekuporgatnia, hogy befizesse autójának kezdőrészletét.
more

A Porsche sem keltette fel a NAV érdeklődését.
more

Egyesek a közértbe viszik gyerekeiket, mások Disneylandbe.
Az Erdélyi család gyakorlatilag olyan életet él/élt, mint a leggazdagabbak. Több százmilliós autópark, nyaralások a világ minden táján.
Az alábbi videón a Kis Grófó nevű, elcigányosodott magyarok között is nagy becsben tartott "celeb" "énekel".
Ő még dalt is írt Erdélyi Rolandnak. Az alábbi videón pedig Erdélyi Zoli purdéjának keresztelője: A mellékelt fotók és videók alapján valójában csak a nagyon retardáltak vagy a tenyészetet biológiai fegyverként használó TASZ-fejek nem láthatták, hogy bűnözésből élnek.
De sem a Pintér-őrség, sem a NAV nem kérdezte meg tőlük, hogy hány havi segílykét kellett félretenni ehhez a fényűzéshez. Az osztrákoknak kellett felszámolni ezt a bűnbandát. Persze a "magyar" hatóságok sem tétlenkedtek, miután a sógorok borították a poshadt ágytálat: a TEK kénytelen volt előállítani több környékbeli cigányt, de természetesen már mindegyiket szabadon engedték.
Eddig a kuruc.info-ról átvett cikk. Igazándiból se a stílussal, se a tartalommal nincs baja a Bal-Rad-nak. Csak hát hiányérzet van!
Hiányérzetünk pedig abból táplálkozik, hogy ugyan van a cigánybűnözésnek (is) saját rovata az említett portálon-tele hajmeresztőbbnél-hajmeresztőbb történetekkel-csak éppen a probléma-A LÉTEZŐ EGYIK LEGNAGYOBB PROBLÉMÁNK-megoldására nincs javaslat!
Nem csak a portálon, de a Jobbik berkeiben sincs MEGVALÓSÍTHATÓ, MEGNYUGTATÓ MEGOLDÁSI JAVASLAT!
A Bal-Rad szerint azok az ötletelések, hogy majd a Gárda, majd a csendőrség, majd az ilyen-olyan enklávé itt-ott, meg az ilyen-olyan "modellek" mentén megoldható a probléma-csupáncsak indulatgerjesztésre, hamis illúziók keltésére, és úgy általában is a probléma megoldásának elodázására szolgál.
No persze! Könnyű kritizálni!-vághatják erre rá BIZONYOS olvasók! És folytathatják is azzal, hogy ÁLLJON ELŐ A Bal-Rad megoldási javaslattal.
Jelentjük: MEGTETTÜK!
A Bal-Rad főoldalán van egy aprócska keresőmező. Ha valaki csak annyit gépel bele, hogy "cigányok", máris kap egy csomó találatot. Cikkeket. Ott van bennük a Bal-Rad MEGOLDÁSI JAVASLATA!
Néhánynak a linkje pl. íme:
https://balrad.wordpress.com/2014/07/17/pasztor-a-ciganysag-problemajanak-megoldasa-az-orszag-jovoje/
https://balrad.wordpress.com/2014/03/24/magyarorszag-ketteszakad-es-lecsuszik/
https://balrad.wordpress.com/2013/10/07/a-24-oraban-vagyunk-hogy-a-ciganykerdest-megoldjuk/
Nem merjük azt állítani, hogy egyedül üdvös javaslat. De-szerintünk-jobbal-megnyugtatóbbal még senki sem állt elő! Az is meggyőződésünk, hogy POLITIKAI BÁTORSÁG SEM LESZ A MEGOLDÁS FÖLVETÉSÉRE SEM EGYHAMAR jelenlegi parlamenti maffiózócsapataink köreiben.
Addig amíg csak ijesztegetjük egymást az ilyen cigányos rémtörténetekkel-amelyek igazak-nem vagyunk kijjebb! Viszont bejjebb vagyunk! Már nyakig!
Az ijesztegetéssel csupán semmire nem megyünk!
/Forrás: Admin |  http://wp.me/p3enPJ-9nu 2015/06/09/*B.Kiss-Tóth László

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A kommunista Keresztapa

"Orbán Viktor és Csányi Sándor kézfogása a bankvezetőkkel való találkozáson. Orbán az összes bankárral csak kezet fogott, a meghajlás csak Csányinak járt"... Óriási protokolláris baklövés így meghajolni, megalázó. Mindjárt kezet csókol! Azért látszik az alá-fölé rendelési viszony... "Nekünk Brüsszel és a Pénzvilág nem diktálhat!" "Nem leszünk gyarmat!" Már tényleg nem...  "amikor a kormány pénze a bankároktól függ,
    akkor a bankárok, nem pedig a kormány irányít;
    a kéz ami ad, felette van a kéznek, ami kér.
    A pénznek nincs hazája; a pénzemberek nem hazafiak,
    és nincs becsületük,
    kizárólagos céljuk a nyerészkedés"
(Bonaparte Napoleon) A Fejér megyei Rendőr-főkapitányság állambiztonsági szervének  Orbán Viktorról  1982. májusában készített környezettanulmányából:       „…esetenként öntelt, beképzelt, rátarti magatartást tanúsít...társaihoz való viszonyában néha képmutató, érdek centrikusság jellemzi. Képességeit közepesre értékelik…ideáljai…

A körmendi Tánczos-ügy

(A kép forrása: Kuruc.info) Szenzáció(!): -Megvan(nak)                                           a valódi gyermekgyilkos(ok)! Felháborító(!) -Tánczos Gábort ártatlanul ítélték el 13 évre, amelyből 10 évet le is ült! -az elkövető(k)  anyagát a hatósági gazemberek 50 évre titkosították! * Miközben az Orbán-kormány az 1998-as Aranykéz utcai robbantásos merénylet elkövetőit éppen napjainkban tartóztatta le, az ugyanebben az évben brutális kegyetlenséggel megölt körmendi 11 éves kislány, H. Zsófi valódi gyilkosát/gyilkosait futni hagyják. Az Újbuda Televízió múlt havi adásában az 1998-as nyomozás során közreműködő rendőrségi grafológus, dr. Lépold Józsefné megdöbbentő kijelentést tett: A valódi gyilkos már megvan, de 50 évre titkosították az ügyet! Mindez közvetetten alátámasztja a Magyar Jelen 2007-es oknyomozó riportját, ahol azt bizonyították, hogy egy befolyásos zsidó szekta gyilkolta meg rituális okokból a 11 éves kislányt. Tánczos Gábor pedig ártatlanul ült 10 évet.
Az 1998-as gyilkosságot ny…

FRONT könyvtár