Ugrás a fő tartalomra

Kétezer őrjöngő anarchista antifasiszta támadta meg a száz nemzeti demokrata hazafi békés (fel)vonulását Berlinben
Német hazafiak vonultak fel tegnap a Nemzeti Demokrata Párt szervezésében Berlinben. Céljuk az volt, hogy felhívják a figyelmet a német nemzetre halálos veszélyt jelentő veszélyekre: a cionista uralomra, valamint a kétségbeejtő méreteket öltő bevándorlásra. Hozzávetőleg 2 ezer antifasiszta tüntető azonban megakadályozta a rendezvény megtartását. (Vajon mekkora világbotrány kerekedett volna, ha holokausztozók vagy buzik masírozását állították volna meg az ellentüntetők?)

Fegyelmezetten vonuló nemzetiek
A hazafiak a német főváros Kreuzberg negyedén szerettek volna keresztülvonulni. Ebben a városrészben jelentős számban élnek bevándorlók. Thomas Neuendorf rendőrségi szóvivő közlése szerint a „szélsőjobboldali” demonstrálók létszáma száz körül mozgott. A felvonulók azonban csupán néhány száz métert tudtak megtenni, mert körülbelül 2 ezer, nemzetét megtagadó idióta a menet útját állta.
► 0:51
VIDEÓ

Az rt.com fent látható videójának címe hazug, ugyanis azt állítja, hogy a "neonácik" csaptak össze a rendőrökkel, de természetesen ez nem így történt.

Internacionalista csőcselék
Az őrjöngő antifasiszta csürhe üvegeket és köveket hajigált a méltóságteljesen viselkedő hazafiakra. Sőt, a „toleránsok” nem egy esetben rátámadtak a Német Demokrata Párt híveire. A rendőrségnek gumibotokkal és vízágyúkkal kellett a „demokratákat” megfékezni. Több sebesülés is előfordult. Kilenc ellentüntetőt, valamint a hazafiak közül négy személyt letartóztattak. A Nemzeti Demokrata Párt felvonulói azon a helyen, ahol megállásra kényszerültek, rögtönzött nagygyűlést tartottak, majd három óra elteltével úgy döntöttek, a demonstrációt felfüggesztik.
Perge Ottó
/Forrás: ABC News - rt.com nyomán Kuruc.info 2014.04.27./
-----------------------------------------------------------------------------
Így sugalmazzák a médiák a hazugságot az eseményről. Horogkeresztes fiatalokat nem is látni az alábbi videón.
Vajon, honnan szedték ezt a videóképet?

Neo-Nazis clash Video by Eurozone Nazism - Nikpress.com

2 napjaNeo-Nazis clash with police in Berlinmarch prevented byactivists ... About a hundred ...

*B.Kiss-Tóth László 2014.04.29.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A kommunista Keresztapa

"Orbán Viktor és Csányi Sándor kézfogása a bankvezetőkkel való találkozáson. Orbán az összes bankárral csak kezet fogott, a meghajlás csak Csányinak járt"... Óriási protokolláris baklövés így meghajolni, megalázó. Mindjárt kezet csókol! Azért látszik az alá-fölé rendelési viszony... "Nekünk Brüsszel és a Pénzvilág nem diktálhat!" "Nem leszünk gyarmat!" Már tényleg nem...  "amikor a kormány pénze a bankároktól függ,
    akkor a bankárok, nem pedig a kormány irányít;
    a kéz ami ad, felette van a kéznek, ami kér.
    A pénznek nincs hazája; a pénzemberek nem hazafiak,
    és nincs becsületük,
    kizárólagos céljuk a nyerészkedés"
(Bonaparte Napoleon) A Fejér megyei Rendőr-főkapitányság állambiztonsági szervének  Orbán Viktorról  1982. májusában készített környezettanulmányából:       „…esetenként öntelt, beképzelt, rátarti magatartást tanúsít...társaihoz való viszonyában néha képmutató, érdek centrikusság jellemzi. Képességeit közepesre értékelik…ideáljai…

A körmendi Tánczos-ügy

(A kép forrása: Kuruc.info) Szenzáció(!): -Megvan(nak)                                           a valódi gyermekgyilkos(ok)! Felháborító(!) -Tánczos Gábort ártatlanul ítélték el 13 évre, amelyből 10 évet le is ült! -az elkövető(k)  anyagát a hatósági gazemberek 50 évre titkosították! * Miközben az Orbán-kormány az 1998-as Aranykéz utcai robbantásos merénylet elkövetőit éppen napjainkban tartóztatta le, az ugyanebben az évben brutális kegyetlenséggel megölt körmendi 11 éves kislány, H. Zsófi valódi gyilkosát/gyilkosait futni hagyják. Az Újbuda Televízió múlt havi adásában az 1998-as nyomozás során közreműködő rendőrségi grafológus, dr. Lépold Józsefné megdöbbentő kijelentést tett: A valódi gyilkos már megvan, de 50 évre titkosították az ügyet! Mindez közvetetten alátámasztja a Magyar Jelen 2007-es oknyomozó riportját, ahol azt bizonyították, hogy egy befolyásos zsidó szekta gyilkolta meg rituális okokból a 11 éves kislányt. Tánczos Gábor pedig ártatlanul ült 10 évet.
Az 1998-as gyilkosságot ny…

FRONT könyvtár