Ugrás a fő tartalomra

A Harag napja: "Ki a zsidókkal Franciaországból, a gázkamra meséje baromság!"


Antiszemita tüntetés Párizsban


A rendőrök és egyes források 17 ezerre, a szervezők 160 ezerre becsülték a felvonuló tüntetők létszámát. (Forrás: Kuruc.info 2014.01.30.) * Les pro-dieudonné et néonazis lancent des slogans antisémites: Les pro-Dieudonné et néonazis lancent des szlogenek antiszemiták: "Juif, la France n'est pas a toi!", chantent "Shoah nanas" et font des quenelles... "Juif, la France n'est pas a toi!" Chantent "Shoah nanas" et font des quenelles ... * Sajnos, a Google korlátozta az első videó megtekintését, be kell hozzá jelentkezni. Azonban a http://www.liveleak.com/view?i=3be_1391077275 linkre vagy ahttp://kuruc.info/r/56/123333/ linkre kattintva a videó egyenlőre szabadon megtekinthető. A második videó még nem esett a Google-nál korlátozás alá.


Indexkép 

 • VIDEÓ 2.

 • Indexkép
  • *B.Kiss-Tóth László 2014.01.31.
 • Népszerű bejegyzések ezen a blogon

  A körmendi Tánczos-ügy

  (A kép forrása: Kuruc.info) Szenzáció(!): -Megvan(nak)                                           a valódi gyermekgyilkos(ok)! Felháborító(!) -Tánczos Gábort ártatlanul ítélték el 13 évre, amelyből 10 évet le is ült! -az elkövető(k)  anyagát a hatósági gazemberek 50 évre titkosították! * Miközben az Orbán-kormány az 1998-as Aranykéz utcai robbantásos merénylet elkövetőit éppen napjainkban tartóztatta le, az ugyanebben az évben brutális kegyetlenséggel megölt körmendi 11 éves kislány, H. Zsófi valódi gyilkosát/gyilkosait futni hagyják. Az Újbuda Televízió múlt havi adásában az 1998-as nyomozás során közreműködő rendőrségi grafológus, dr. Lépold Józsefné megdöbbentő kijelentést tett: A valódi gyilkos már megvan, de 50 évre titkosították az ügyet! Mindez közvetetten alátámasztja a Magyar Jelen 2007-es oknyomozó riportját, ahol azt bizonyították, hogy egy befolyásos zsidó szekta gyilkolta meg rituális okokból a 11 éves kislányt. Tánczos Gábor pedig ártatlanul ült 10 évet.
  Az 1998-as gyilkosságot ny…

  A zsidó olimpiára még várni kell, de addig is itt van a kulturális fesztiváljuk - 7 helyszínen, 11 napon át

  Nem MI mondjuk….

  (A bódító, fáradságos nap után egy kis ’öntudatlan’ pihenés…) A kép illusztráció.
  Hét budapesti helyszínen várja a közönséget a 20. Zsidó Kulturális Fesztivál könnyű- és komolyzenei koncertekkel, valamint színházi és irodalmi programokkal szeptember 3. és 14. között.
  A fesztivál előprogramjaként augusztus 27-én a Frankel Leó úti Zsinagógában klezmerestet rendeznek. A Dohány utcai Zsinagógában szólal meg többek között a Budapest Klezmer Band és a Budapest Bár közös koncertje, a Trio Midnight Szakcsi Lakatos Bélával és Tony Lakatossal Gábor S. Pál dalait idézi meg. Fellép továbbá Koncz Zsuzsa és zenekara, Révész Sándor, a Sabbathsong Klezmer Band és a 100 Tagú Cigányzenekar, a Budapest Jazz Orchestra, Joanne Faulkner és Balázs János, valamint Shmuel Barzilai, Nikola Davis és Nógrági Gergely kántorok.

  A kommunista Keresztapa

  "Orbán Viktor és Csányi Sándor kézfogása a bankvezetőkkel való találkozáson. Orbán az összes bankárral csak kezet fogott, a meghajlás csak Csányinak járt"... Óriási protokolláris baklövés így meghajolni, megalázó. Mindjárt kezet csókol! Azért látszik az alá-fölé rendelési viszony... "Nekünk Brüsszel és a Pénzvilág nem diktálhat!" "Nem leszünk gyarmat!" Már tényleg nem...  "amikor a kormány pénze a bankároktól függ,
      akkor a bankárok, nem pedig a kormány irányít;
      a kéz ami ad, felette van a kéznek, ami kér.
      A pénznek nincs hazája; a pénzemberek nem hazafiak,
      és nincs becsületük,
      kizárólagos céljuk a nyerészkedés"
  (Bonaparte Napoleon) A Fejér megyei Rendőr-főkapitányság állambiztonsági szervének  Orbán Viktorról  1982. májusában készített környezettanulmányából:       „…esetenként öntelt, beképzelt, rátarti magatartást tanúsít...társaihoz való viszonyában néha képmutató, érdek centrikusság jellemzi. Képességeit közepesre értékelik…ideáljai…