Ugrás a fő tartalomra

Perge Ottó: Névlista cáfolja az "Auschwitzban azonnal elgázosított gyerekek" mítoszát

Egy nemrég közzétett táblázatban azoknak a gyerekeknek a nevei olvashatók, akiket az 1945. január 27-én Auschwitzba érkező dicsőséges szovjet felszabadítók az „ipari méretű népirtás” színhelyén találtak. Ezek azok a szerencsés gyerekek, akiket a gaz nácik valamilyen rejtélyes oknál fogva elfelejtettek elgázosítani. 
A lista lelőhelye: Gosudarstvennij Archiv Rossiiskoj Federatsii (Az Orosz Föderáció Állami Levéltára) GARF, 7021-108-23, pp. 179-198 e 200-217. A dokumentumot nem egy hivatalos holokauszt-történész, hanem egy revizionista kutató, Carlo Mattogno tette közzé. Mily meglepő. Szintén Mattogno derítette ki, hogy 1945. január 16-án - tehát 11 nappal a szovjet csapatok megérkezése előtt - 770 volt az auschwitzi „haláltáborban” tartózkodó 18 év alatti személyek száma. (Arbeitseinsatz für den 16. Januar 1945. Rossiiskii Gosudarstvennii Vojennii Archiv, Moszkva, RGVA, 502-1-67, p. 17a. Ugyanebből a dokumentumból kiderül, hogy ekkor 400 beteg foglyot is őriztek a borzalmas „haláltáborban”.) Őket sem gázosították el. Vajon minderről miért nem hallottunk eddig?...


További érdekesség, hogy ennek a 770 gyereknek a többsége a „dicsőséges felszabadítók” érkezése előtt a csecsemőket élve tűzbe hajigáló, a foglyokon barbár orvosi kísérleteket végző, milliókat elgázosító, vadállati kegyetlenségű nácikkal nyugati irányba elvonult. A nácik pedig – akik pedig hosszú időn keresztül azonnal küldték a gázkamrába az Auschwitzba érkező gyerekeket – valamilyen rejtélyes okból kifolyólag életben hagyták a lágerben maradó fiúkat és lányokat is.
Az itt elérhető táblázatból kiderül a „haláltáborban” maradt kétszáznál is több gyermek neve, neme, életkora, nemzetisége, száma, továbbá az is, hogy melyik országból és mikor érkeztek Auschwitzba. A magam részéről ennek a listának a közzétételével is szeretnék boldog holokauszt-emlékévet kívánni úgy a meggyőződésből, mint a tudatlanságból, kényszerből, vagy karrierjük további egyengetése céljából holokausztozóknak.
Perge Ottó
/Forrás: Kuruc.info 2013.12.14./

A kapcsolódó cikk webhelye: (amire Perge Ottó a fenti cikkében a táblázattal kapcsolatban hivatkozik) 
Az angol nyelvű cikk  Google eszköztár általi automatikus nyersfordítás magyarra.       Dr. Mengele-féle "orvosi kísérletek"  Twins, a birkenaui cigány tábor címmel kerül közlésre. Kizárólag ismeretterjesztési célokat szolgál.

Íme, a táblázatokat tartalmazó, kapcsolódó cikk, a http://inconvenienthistory.com weboldalról:
Carlo Mattogno:
Dr. Mengele's “Medical Experiments” on Twins in the Birkenau Gypsy Camp
(Translated by Carlos W. Porter),
amelyre Perge Ottó a  Névlista cáfolja az "Auschwitzban azonnal elgázosított gyerekek" mítoszát c. Kuruc.info-s cikkében hivatkozott.  
A cikk eredeti megjelenése: Article previously published under the title Il dottor Mengele e i gemelli di Auschwitz. Effepi, Genoa, 2008.
*
A hivatkozott cikk angol nyelvű, magyarra fordítása a Google eszköztár automatikus nyersforditójával történt. Közlése kizárólag ismeretterjesztési célokat szolgál. *B.Kiss-Tóth László
*
 
Carlo Mattogno:

Dr. Mengele-féle "orvosi kísérletek" 

Twins, a birkenaui cigány tábor

(Fordította: Carlos W. Porter)


1.. A "bűnök" Dr. Mengele
1997-ben, Helena Kubica, kutatója az Auschwitz Múzeum közzétett egy hosszú cikket "Dr. Mengele und seine Verbrechen im Konzentrationslager Auschwitz-Birkenau "(" Dr. Mengele és bűneiért az Auschwitz-Birkenau koncentrációs tábor ").1. [1]A szerző megvizsgálták a számos dokumentumot Dr. Mengele tevékenységét Birkenauban őrzött levéltárában Múzeum keresve igazoló dokumentumot vélelmezett bűnügyi orvosi kísérleteket ikrek. A helyzet a következő.
Dr. Josef Mengele lépett szolgálatba Auschwitzban május 30-án 1943-ban. Az ő közvetlen felettese, SS - Standortarzt (Garrison orvos) Dr. Eduard Wirts, kinevezteLagerarzt (tábori orvos), az úgynevezett " Zigeunerfamilienlager "(cigány családi tábor), Sector BIIe birkenaui. 2. [2]
Ő volt különösen érdekelt a tanulmány ikrek, különösen az egypetéjű ikrek, szervezése napközi kizárólag erre a célra:
"A cigány táborban, ő okozta laktanya 29. és 31., valamint a bölcsőde - egyfajta napközi otthon és előkészítő iskola - a ház nem csak a gyerekek az ő megfigyelés (ezek élt laktanyában 31), de az összes cigány gyerekek 6 éves korig korban.
Összesen több száz gyermek kapott helyet az óvodában 8 és 14 éves kor között, ahol felügyelte sok foglyot. [...]. A laktanya használható óvoda volt valamivel jobb állapotban, mint a többiek, teljesen vakolt a belső, díszített színes képek képviselő tündérmesékben. Egy rövid ideig, a gyerekek, akik ott éltek kapott egy jobb étrend - tej, fehér kenyér, zöldség és húsleves koncentrátumok, még lekvár, csokoládé, [...].
A terület mögötti laktanyában 31 volt zárva, és a játszótér volt telepítve, a járókát, merry-go-round, hinták és tornaszerek. " 3. [3]
Természetesen, a H. Kubica, mindez kizárólag a "propaganda célokra." 4. [4]Meg kell csak érdeklődni, azonban, akik számára ez az állítólagos propaganda volt a célja, hiszen még a küldötte a Vöröskereszt, akik meglátogatták Auschwitz 1944 szeptemberében engedélyezték, hogy látogassa birkenaui tábor. 5 [5]
És mi van az étrend, hihetetlenül gazdag a koncentrációs tábor - amint azt a korábbi rab Anna Lipka 6 [6] - Volt, ez is kizárólag arra a "propaganda célokra"?
Ez a jelenet nem könnyű összeegyeztetni azokét, akiknek a példátlan bűncselekmények tulajdonított Dr. Mengele, de Kubica már döntő "bizonyíték", hogy adja.
A járvány a Noma faciei, egy üszkös betegség befolyásolja főként gyerekek, kitört a Zigeunerlager nyarán 1943. A betegeket át Dr. Mengele érdekében, hogy egy elszigetelt laktanyába a kórházban a cigány tábor, és mi biztosítja H. Kubica,
"Sok a beteg gyermekek öltek meg, mindig végzésével Dr. Mengele, és a testük vitték Intézet higiéniát, a Waffen-SS-nél Rajsko a kórszövettani kutatás. Ott készítmények egyes szervek készültek és tartósított üveg, még a teljes fej a gyermek, többek között az SS Orvostudományi Akadémia Grazban. " 7. [7]
A vonatkozó lábjegyzet, megtudjuk, hogy a tájékoztatás az egész ügy kizárólag a háború utáni vallomások. Ebben az összefüggésben a szerző említ egy dokumentumot, az alább ábrázolt. A dokumentum a fuvarlevél, az Institute of Hygiene a Waffen-SS ( SS-Hygiene-Institut ) A Rajsko, higiéniai és bakteriológia szakasz kapcsolatos "vezetője a holttest" ( Kopf einer Leiche ) vett egy " 12 éves gyermek "( 12-jähriges Kind ). Semmit sem tudunk a halál oka a gyermek, az egyetlen dolog, ami biztos, hogy a kérelem a szövettani vizsgálat származott a H-Krankenbau Zigeunerlager Auschwitz II, BIIe , azaz a fogoly kórházba a cigány tábor. A magyarázat fejlett H. Kubica egyértelműen ürügy. Noma faciei (vagycancrum oris ) olyan betegség, amely elpusztítja a orofacialis szöveteket. Jelenleg sztrájk elsősorban a szubszaharai Afrika közötti gyerekeket a 2. és 16., a halálozási arány, ennek hiányában a megfelelő kezelés között mozog 70 és 90%. 8. [8]Lehet tehát ésszerűen feltételezni, hogy Birkenauban, az évek 1943-1944, a halálozási arány a fiatal cigány gyermekek sújtotta noma még ennél is magasabb. 1943-ban, 2587 alatti gyermekek 10, a cigány táborban halt meg, 9 [9] beleértve gyakorlatilag minden szenvedők Noma.
Mengele DocumentA fuvarlevél, az Institute of Hygiene a Waffen-SS ( SS-Hygiene-Institut ) A Rajsko, higiéniai és bakteriológia szakasz kapcsolatos "vezetője a holttest" ( Kopf einer Leiche ) vett a "12 éves old gyermek "(12-jähriges Kind).
De akkor, milyen alkalomból volt megölni a gyermekek, akik feltartóztathatatlanul haldokló a betegség?
Az egyértelmű válasz erre a költői kérdésre által H. Kubica magát, ahol ő idézi a vallomása Dr. Jan Čespiva, aki dolgozott, mint egy orvos, a cigány tábor kórházban:
"Volt egy kitörése Noma. A betegség miatt egész darab hús leesik, szintén befolyásolja az alsó állkapocs. Én még soha nem láttam üszkösödés az arc, mint ezt. A Crania a gyerekek voltak készülve a SS Akadémia Graz. Tudom, mert írtam a címet. A fejek maradtak fenn a formaldehid, a holttesteket elpusztult Krematórium III. " 10. [10]
Nyilvánvaló tehát, hogy a szóban forgó gyermek halt meg noma , és hogy a német orvosok azt remélte, hogy megtalálják a gyógymódot tanulmányozásával vezetői a gyerekek, akik halt meg ebben a betegségben.
És ez a kérelem szövettani vizsgálat az egyetlen dokumentumfilm "bizonyíték", a "bűnök" Dr. Mengele található az archívumban az Auschwitz Múzeum! Nem sok az úgynevezett "Angel of Death" Auschwitz és H. Kubica, nyilvánvalóan tisztában van ezzel, a legvégső idézi a "szemtanú" úgy határozott, hogy őt, Nyiszli Miklós, akiről több, alább.
Létrehozása után az iskola már említettük, Dr. Mengele teremtett "kísérleti laboratórium", a hely, ahol a "tábor kutatást a születési ikrek és a veleszületett rendellenességek" 11. [11]végeztek - egyszóval, az ogre barlangja - a feje, amit kijelölt Dr. Bertold Epstein, a Prágában. Az asszisztense egy másik cseh, Dr. Rudolf Weiskopf (Vitek.) 12 [12]Két táborban fogvatartott is dolgozott a Dr. Mengele laboratóriumában: a lengyel antropológia Ph.D., Martyna Puzina, 13 [13]és a cseh festő Dinah Gottliebova, aki készített rajzok a testrészek a gyerekek vizsgált. 14[14]
A tevékenységét a "kísérleti laboratórium" jól dokumentált:
"Az archívum az Auschwitz-Birkenau Múzeum tartalmaznak számos dokumentumot írt alá Dr. Mengele, mint például a kérelmek elemzés az Institute of Hygiene." 15. [15]
de nincs dokumentum igazolja, hogy Dr. Mengele feltételezett bűncselekmények.Ez egyáltalán nem meglepő, figyelembe véve a végzett tevékenység a laboratóriumában:
"Amint azt jelentések fogvatartottak végző feladatokat az ikrek blokk, valamint a jelentések az ikrek maguk az egyes pár ikrek voltak kitéve Dr. Mengele kutatás bármilyen, amely jelentette a kiindulópontot a teljesítmény a legkülönbözőbb típusú kísérletek az ugyanaz.Általánosságban elmondható, hogy voltak kitéve antropometriai, morfológiai, pszichiátriai és radiológiai kutatás. Az antropológiai kutatás eredetileg végzett Dr. Mengele laboratóriumában a szaunában, a cigány tábor. 1944 novemberében ez a laboratórium került át laktanya 15, a közelben a férfi kórházban (BIIf). Minden egyes testrész a kitett személyek vizsgálatát mértük a legpontosabb módja: az ikrek mértük párban, összehasonlítva az eredményeket. A dokumentáció tartalmazta megjegyzések a formáját a száj, az orr, az izmok, a fül, a szín, a szem és a bőr az egyes testrészek. 16 [16]
Nem volt bűncselekmény, ezért, és ez könnyen belátható, milyen M. Puzyna és D. Gottliebova feladatait állt: antropometriai vizsgálatok és anatómiai rajzokat.
H. Kubica hozzáteszi:
"Az összes dokumentáció, azaz, fényképek, rajzok, leírások és analitikai eredmények, őrizték az egyes mappákban minden vizsgált személy" 17[17]
és ő megjelent egy pár ilyen dokumentumokat. Ennek ellenére bőséges dokumentációt, H. Kubica megjegyzi:
"Ennek ellenére, sajnos, nem lehet találni olyan dokumentum, amely igazolja, hogy hány cigány ikrek át Dr. Mengele laboratóriumában." 18.[18]
De néhány oldallal később, a lengyel kutató szerint:
"A Levéltár Állami Múzeum Auschwitz-Birkenau is tartalmaz a dokumentum, amely tartalmazza a személyes adatok és a másolatot antropológiai vizsgálatok 295 fogoly - görög, magyar, holland, francia és olasz zsidó - akire Mengele végzett kísérleteket. Ez a lista tartalmazza a nevét 117 magyar zsidó ikerpár a női szektorban a táborban. Ami a férfi ikrek laktanyát 15. Camp BIIf, tudjuk, a jelentés egy ikerpár, hogy voltak 107 őket, éves kortól 4-60. " 19. [19]
Így az összes dokumentált ikrek elérhető Dr. Mengele elérte a között a 402 és a 412. Mi történt velük?
A sorozat a napi jelentéseket, nem említett H. Kubica, bár is található pontosan az Auschwitz Múzeum, a Arbeitseinsatz (feladat a munkaerő), a birkenaui tábor, 20[20]jelentések kezdve július 28-ig és október 3. 1944 (a jelentések teljes csak az augusztus hónap) viseli a cím " Zwillinge für Versuchzwecke "(ikrek kísérleti célokra). A 35. jelentéseket megmaradnak, ezek száma fogvatartottak nem változik: mindig olvassa 49. Ez a hiány a variációs alatt több mint három hónapig lehetővé teszi, hogy kizárják folyamatos cseréje "tengerimalac", és teljesen kompatibilis a "antropometriai, morfológiai, pszichiátriai és radiológiai vizsgálatok" a fent említett.
H. Kubica ezzel szemben azt állítja, hogy a sorsa ezeknek ikrek egészen egy másikat:
"Az utolsó állomás a keresést több pár ikrek vagy egyes személyek elemzése volt az egyes szervek, a test a boncolás során. Ebből a célból az említett személy vesztette életét a Dr. Mengele érdekében, vagy a Dr. Mengele maga az injekció fenol a szívben. A testeket elvitték a boncteremben. " 21. [21]
Ezen a ponton, a lengyel kutató bemutatta a "döntő tanú": nem más, mint a hírhedt szélhámos Miklós Nyiszli! Az egész mese Dr. Mengele "bűnök" származik ravings ennek mythomaniac, akinek vissza fogok térni részletesebben az alábbi részben szentelt neki.
Ellenére az abszurd hazugságokat mondta, ez az ember mégis nagy becsben tartják a hivatalos történetírás, de egyfajta burkolt skizofrénia, csak ami a vádak ellen, Dr. Mengele. És valóban, az ő vallomása képezi a "demonstratív" kerete a vádak minden könyvet a témában, kezdve Gerald L. Posner és John Ware Dr. Mengele,22 [22]az egyik legfontosabb, is említette H. Kubica. A két szerzők idézik őt oldalakon 19., 20., 26., 33., 34., 38., 39., 40., 41., 53. és 152. o. Tény, hogy az egész fejezetet a "bűnök" Dr. Mengele auschwitzi épül Nyiszli a "vallomása"! Még Robert Jay Lifton említi őt többször is. 23 [23]H. Kubica idézi őt ugyanolyan gyakran. Még azt is visszaadja a fényképét 24 [24]és idézi őt többször is. 25 [25]
De Dr. Mengele "bűnök" nem csak hogy nem igazolt, hogy egyetlen dokumentumban: ők is nyíltan megcáfolni az abszolút vitathatatlan tények. Az ő leírása az első boncolás állítólag általa teljesített után egy ikerpár, Nyiszli írja:
"A lábaim remegett az izgalomtól. Felfedeztem a legnagyobb szörnyű titka Harmadik Birodalom orvostudomány. Nem csak ölni a gáz, megölik kloroformmal injekciót, hogy a szív is. " 26. [26]
Ha ez igaz volt, Dr. Mengele volna, folytatta, hogy felszámolná a tanúi az ő állítólagos bűncselekmények - munkatársai, aki szintén dolgozott ikrek - indulás előtt Auschwitz január 17-én 1945-ben. Volt elég idő! De ő tette mind a "szemtanúk" az ő állítólagos bűncselekmények, hogy túlélje, vagyis:
- Dr. Bertold Epstein, az egyik aláírói a híres fellebbezés egykori auschwitzi foglyok március 4-i 1945 27 [27]
- Dr. Rudolf Weisskopf, felszabadult Bergen-Belsen, 28 [28]
- Martyna Puzyna, interjút GLPosner és J. Ware 1985 júniusában, 29 [29]
- Dinah Gottliebova, költözött az Egyesült Államokba 1947-ben, ahol még mindig él,30 [30]
- Nyiszli Miklós, az állítólagos lényegi "tanú", aki, aki mint az orvos az úgynevezett krematórium " Sonderkommando " volna osztani a "szörnyű titkot" a tömeges elgázosítás, szintén véletlenül tette, hogy túlélje!
De mi a helyzet az ikrekkel? Mi történt, hogy az áldozatok Dr. Mengele kísérletei?Voltak mind megölték tömegesen ? Éppen ellenkezőleg!
H. Kubica tájékoztat bennünket, hogy 1984-ben, ezek az ikrek még mindig sok ahhoz, hogy legyen saját egyesület:
"1984-ben, az áldozatok Dr. Mengele kísérletei, aki élt a gyerektábor, kialakult a szervezet Children auschwitzi náci Deadly Lab kísérlet túlélők (GYERTYA [31]), Az önjelölt feladata, dokumentálja Mengele bűncselekmények, tájékoztatta a világot, készítse el a "Angel of Death", és húzza meg a bíróság előtt: " 31. [32]
A honlap a társulás felsorolja csaknem 400 ikrek Auschwitzból. 32 [33]H. Kubica is bemutat egy listát ikrek Auschwitzból, amely több mint 320 nevet. 33. [34]A nagy többségük voltak ikrek, de voltak csak testvérek, mint a nővérek Tatiana Liliana és Alessandra Bucci. Mindkét Auschwitzba deportálták március 29-én 1943-ban. Az első, született szeptember 19-én 1937-ben került bejegyzésre szám alatt 76.484, a második, született július 1, 1939, számon került bejegyzésre 6483. 34 [35]  Luigi Ferri, született: szeptember 9-én 1932-ben deportálták, 1944 augusztusában bejegyzett szám alatt B-7525. 35 [36]Sergio De Simone, született Nápolyban november 29-én 1937-ben deportálták Auschwitzba március 29-én, 1944 évesen közel 7 éve, és számon nyilvántartásba vett 179.614. 36 [37]
Nincs hivatalos történész még nem sikerült megmagyarázni, hogy miért ezek a gyerekek nem gázosították azonnal levágják. A valóságban ez nem annyira meglepő, hiszen január 16-án 1945-ben csak a férfiak tábor birkenaui voltak 770 "Jugendliche bis 18. Jhr . "(fiatalok év 18 év), továbbá a 400" Invaliden " (rokkant)!37 [38]Amikor a szovjetek megérkeztek, még mindig 205 gyerekek Birkenauban, mindössze néhány hónap legfeljebb 15 éves korig, sokan közülük ikrek. 38 [39]
A fent említett három dokumentum, a lista a gyertyák szervezet, a lista által összeállított H. Kubica és a szovjet listája 1945-ben amellett, hogy a szovjet listájának fogvatartottak felszabadult Birkenauban, 39 [40]lehetővé összeállítása listájának 543 ikrek miután áthaladt Auschwitz: 40 [41]Ezek közül 376 fennmaradt az a tábor felszabadítása, négy halt meg a következő hónapokban, az egyik meghalt a kiürítési szállítása január 27-én 1945-ben és tizenkét pusztult fennállása alatt a táborban. Semmi sem ismert, a fennmaradó 154.
Mindössze három esetben, H. Kubica megjegyzi: " Starb im Lager infolge der durchgeführten Experimente »(" meghalt [Nem: ölte] a táborban eredményeként elvégzett kísérletek [őket], " 41 [42]annak érdekében, hogy ez a három tűnik minősül Dr. Mengele áldozatai. Magától értetődik, hogy ez a feltételezés egyáltalán nem támasztja alá bizonyíték Mengele személyes bűnrészesség.
Összefoglalva, az ismert tények a következők:
Dr. Mengele állítólagos bűncselekmények nem bizonyított semmilyen dokumentumot. Nem dokumentumból kiderül, hogy Mengele megölt akár egyetlen gyermek, illetve, hogy egyetlen gyermek sem ölték meg a parancsait. Az alapvető és egyetlen tanú, az egyik után, akinek vallomását az egész vád alapja volt, rendkívül kreatív szélhámos. Dr. Mengele legközelebbi munkatársa, köztük a feltételezett alapvető tanú, és legalább 543 az ő "áldozata" élhettek: de hogyan, akkor vagyunk hinni komolyan a mese az "Angel of Death" Auschwitz?
Dr. Josef MengeleJosef Mengele (1911-1979), német orvos és SS Hauptsturmführer . Fénykép egy rendőrségi fotós 1956-ban Buenos Aires Mengele argentin azonosító okmány
[Public domain] keresztül Wikimedia Commons
2.. Nyiszli Miklós a hamis tanúzás
Egy cikket Dr. Mengele 1986-ban megjelent, 42 [43] Zdenek Žofka megvitatták a minősége az anti-Mengele vallomást, írásban:
"Az Mengele jelenséget mutatja be néhány rejtelmeit. A rendelkezésre álló források kevés. Szinte az összes írott jegyzeteket képes tájékoztatás Mengele bűncselekmények Auschwitzban pusztult el. Meg kell folyamodnia szinte kizárólag szemtanú vallomások. [ De ] tanúvallomások, negyven évvel később, 43 [44]mindig problematikus - annál is inkább, szélsőséges esetben, mint a mostani. A fejében a sok egykori fogoly, "szívszaggató valóság és rémálmok elválaszthatatlanul összefűzve alatt negyven évben." Túl gyakran, lehetetlen, meg kell győződni arról, hogy a visszaemlékezések nagyon utal Mengele egyáltalán: ez túl gyakran lehet mutatni, hogy Mengele is összetéveszteni más SS-orvosok. Szinte az összes fogvatartott azt állítják, hogy választott ki Mengele a rámpán. De a tábor orvosok végzett kijelölések műszakban: Mengele nem végzett több, kiválasztott, mint a többiek. Az embernek az a benyomása, hogy Mengele nevét ütött elválasztani a személy. A fogvatartottak, aki szinonimájává vált minden auschwitzi tábor orvosok, mint olyan. " 44 [45]
Žofka majd hozzátette:
"Amint azt már említettük, a tanúvallomások ellen Mengele kell kezelni nagyon óvatosan. Számos helytelen állítások magyarázható azon az alapon, a téves identitás, amely Mengele ütött összetéveszthető más tábori orvosok vagy SS őrök. Egyes tanúk saját kimutatásokat minden bizonnyal motiválta önteltség és figyelem-kereső. Végül, még bizonyos "túlzásokat" lehet magyarázni, mint ártatlan próbálja kommunikálni, és teszi a kegyetlenség volt Auschwitz érthető - legalábbis bizonyos mértékben - az élők később, aki még nem tapasztaltam. Mivel Mengele soha nem próbáltam, nem lehetséges, hogy egyes tanúk, hogy a teszt.Még a Mengele tárgyaláson Jeruzsálemben 1985 februárjában, szigorú cross-vizsgálat alól pszichológiai okok miatt is, elvégre nagyon is érthető -, hogy meg kell felidézni, hogy bánja a borzalmakat Auschwitz volt kétséges, elég gyötrelmes. Mindazonáltal tisztázása Mengele bűncselekmények Auschwitzban igényel kritikus és részletes vizsgálata a tanúvallomások. " 45. [46]
De a kritikai vizsgálat által a szerző, hogy "értékelje az egyes bűncselekmények tulajdonított Mengele többé-kevésbé valószínű 46 [47]úgy ítéli meg, csak a nyilvánvalóan hamis, gyengén támogatott vádakat, és nem semmilyen módon szonda Nyiszli Miklós, akinek a tanúvallomás, a szerző szerint "alapvető fontosságú"47 [48]- Olyannyira, hogy a szerző idézi ismételten. 48 [49]
Ezért is csak kritikusan értékelni a nyilatkozatokat ez alapvetően fontos tanú, hogy az állítólagos bűncselekmények Dr. Mengele.
Nyiszli Miklós írt egy emlékiratot magyarul megjelent 1946-ban jogosult Dr. Mengele boncolóorvosa Voltam AZ Auschwitz-i krematóriumban ( I Was Dr. Mengele anatómiai orvos az auschwitzi krematórium. ) 49 [50] A munka később lefordították francia, német, angol, lengyel és olasz, a növekvő előtérbe a holokauszt történetírás az 1960-as években.
Nyiszli állítja, hogy ő ért Birkenau vonattal egy vonatrakomány deportált zsidók Magyarországról, május 1944 - május 29, hogy pontos legyek - amint azt a regisztrációs számot A-8450, amellyel volt tetoválva, hogy ugyanazon a napon az ő érkezés a táborban. Miután eltöltött néhány napot Sector BIIf birkenaui 3-án vagy június 5. (a kronológiát ellentmondásos) volt rendelve, mint orvosSonderkommando a krematóriumok alatt Dr. Mengele közvetlen felügyelete, ott maradt, amíg 1945 januárjában. De az eskü alatt tett nyilatkozatot október 8-án 1947-ben, 50 [51]Nyiszli azt állítja, hogy ő ért Auschwitz május 19-én 1944, hogy azonnal át a "Buna-Monowitzban" táborba, ahol maradt Május 20. és június 5.. Ez a két változata a megérkezés Auschwitzba állni a teljes kölcsönös ellentmondás. De ez semmi ahhoz képest, hogy a hullám az ellentmondások, képtelenségek történelmi hazugságokat és a különböző gazemberségeket meg kell találni a munkájában, amely megjelent az olasz címmel Medico ad Auschwitz és a későbbiekben egy másik címet: Sopravvissuto a Mengele: 51 [52 ]az én felületes tanulmány szentelt ennek önjelölt "szemtanú", felsoroltam 120 közülük. 52 [53]
Most össze a legkiemelkedőbb ilyen abszurd állítások. 53 [54]
Nyiszli egy teljesen kitalált történetét a birkenaui krematóriumok, sőt kijelentette, hogy ők építették telén 1939-1940, amikor Auschwitz nem is létezik.
Az ő leírása sütők krematóriumokat II és III (amit utal, mint az 1. és 2.) is teljesen afactual. Beszél, sőt, a 15 egyedi kemencék található egy terem 150 méter hosszú, míg a tényleges helyiség a kérdéses mindössze 30 méter hosszú, felszerelt öt kemencék, mindegyik három karmantyú.
Az állítólagos gázkamra, a szoba ( Leichenkeller 1 ) 30 méter hosszú lesz, a Nyiszli, a 200 méter hosszú [de width adott] Nyiszli is leírja a "szomszédos szobába", amely soha nem létezett.
A kis teherlift ( Aufzug ) található az előszoba, a földalatti része a krematórium átalakul, a Nyiszli elbeszélését, négy nagy teljesítményű felvonók.
Mi Nyiszli mond a krematórium kapacitása krematórium sütők technikailag lehetetlen, és történelmileg értelmetlen. Ő beszél a hamvasztás 3 szervek 20 percen keresztül egy tokos, mind a 15 karmantyú a krematóriumok a II és a III, ami megfelel az elméleti kapacitás 3240 szervek 24 órán belül, ami a Nyiszli azonban válik, érthetetlenül, 5000. Ezért, aki szerint, a teljes kapacitása a négy birkenaui krematóriumok volt 20.000 testületek naponta. Mindez abszurd: a koksz-tüzelésű Topf sütők Auschwitz-Birkenau, 20 perc alatt nem is lett volna elegendő, hogy elpárologjon a víz benne van egy szervezetben. Az igazi kapacitása az ilyen létesítmények által bejelentett Topf mérnök Kurt Prüfer, aki tervezte a kemencék és Karl Schultze, aki tervezte a ventilátorok volt, egyetlen test egy tokos óránként, vagy egy kilencedére, mint állította, a "szemtanú" Nyiszli .
Továbbá, míg a II és a III krematóriumokat volt, összesen 30 karmantyú, a IV és V. krematóriumok már csak 16, de mégis Nyiszli tulajdonít kapacitása 5000 szervek Naponta minden, hogy ez a pár krematóriumok is. Ezért egyetlen tokos a krematóriumok IV-V volt, csaknem kétszerese a kapacitása azonos tokos a krematóriumok II-III, de szerint a holokauszt történetírás, a kemencék a krematóriumok IV és V kevésbé voltak hatékonyak, mint azok, krematóriumok és III. Például, a tárgyalás Höss, a szakértő megállapította, hogy római Dawidowski terhelést 3-5 szervek egy tokos égett 20-30 percig krematóriumokban II-III, de 30-40 percig krematóriumokban a IV-V. 54. [ 55]Magától értetődik, hogy Dawidowski a "szakértői véleményt" ugyanaz az értéke, mint a lengyel-szovjet "szakértői vélemény" a 4 millió ember halálát, amelyben ő maga, Dawidowski, szintén egyetértett. 55 [56]
Alapján abszurd hamvasztás kapacitása 5000 szervek 24 óra minden egyes krematórium, Nyiszli épített számtani fantasztikus története a tömeges elgázosítás.Íme néhány példa:
  • A fogvatartottak a szektor BIId, 10.500 ember szerint Nyiszli, elgázosították, és elhamvasztották egy nap a krematóriumok és IV (= 5.250 szervek 24 órát). A valóságban, még elméleti folyamatos terhelhetősége a nap 24 órájában (ami a gyakorlatban elérhetetlen), 56.[57] E létesítmények lett volna szükség, legalább 19 nappal a hamvasztás ilyen nagy számú szervek.
  • 4500 cigányok elgázosították, és elhamvasztották egyetlen éjszaka krematóriumok II és III, azaz 2250-ben 12 óra. Ez sok hamvasztás lenne valójában volna szükség több mint hat napon át.
  • A 20000 elgázosított áldozatok a gettóból a Theresienstadt elhamvasztották 48 óra krematóriumok II és III (= 5.000 szervek 24 órát).Valójában, hogy sok hamvasztás lett volna szükség több mint 27 napon át.
Nyiszli azt állítja, hogy a lángok is gyakran látni lövöldözés a krematórium kémények, ami technikailag lehetetlen. 57 [58]
Az elgázosítás által leírt technikát Nyiszli teljesen kitalált, amely azon a téves feltevésen, hogy a Zyklon B (a feltételezett gyilkos ügynököt) klór (és nem kéksav). Mivel a klór nehezebb a levegőnél, 58 [59]Nyiszli képzelte, hogy egy olyan területen, amelyben megjelent nagy mennyiségben, a klór fog terjedni a padlótól a mennyezetig, mintha a területen volt, hogy tele van vízzel. Ennek eredményeként, azt állítja, hogy a szervek a "gázkamra", "halmoztak fel a tömeget egészen a plafon", mert "a gáz először tölti az csökkenti rétegeit levegőben, majd lassan mozog felfelé". Az áldozatok ezért felmászott egymás vállát, hogy közelebb kerüljünk a mennyezet és a menekülés a gáz, hogy túlélni egy rövid ideig tovább.De a hidrogén-gőzök valamivel könnyebb, mint a levegő, 59 [60]így a diffúzió a gáz által leírt Nyiszli fizikailag lehetetlen. 60. [61]
Ez képtelenség később kisajátította Ravasz, az Agy és a hordó a plagizáló Filip Müller, egy saját leírt "szemtanú", aki szégyentelenül plagiarized Nyiszli munkáját. 61[62]
A levelet az amerikai fordítója emlékirataiban, Nyiszli kijelentette, hogy ő fedezte fel, hogy a neve "cyklon" (sic) származik a rövidítése a fő összetevők: CY Anid , hLO R és N itrogen, megállapítva, hogy ott voltak kétféle "cyklon", A típus, amely rovarölő, és B típusú, amelynek felhasználásával a gyilkos elgázosításokról. Ez egy másik hülye fantázia. "Zyklon" a német nem egy mozaikszó, hanem inkább egy közönséges szó, jelentése "ciklon". És nem csak hogy Zyklon B nem tartalmaz klórt, de a német szó, a nitrogén-"S tickstoff " !
Ami a Zyklon A, a termék használata megszűnt Németországban az 1920-as években, amikor felváltotta az Zyklon B.
Nyiszli említi nyolc megsemmisítő műveleteket az állítólagos gázkamra és a közelében a "hamvasztás gödrök", ahol azt állítja, hogy személyesen is jelen van.Összeadjuk az áldozatok száma jelzi Nyiszli, megkapjuk összesen 605.000 fő, de azt állítja, hogy személyesen láttam kétmillió ember adja meg a "gázkamrák" a saját szemével. Valójában azonban közel a "hamvasztásos gödrök", a végső cél a "felesleges számokat a zsidó rámpa, hogy" azok, akik számára nem volt hely a túlzott teli gázkamrák, 650.000 zsidók, aki szerint , megölt egy golyóval a nyak hátsó részén, ami azt jelenti, hogy több, mint a teljes összes elgázosított áldozatok a túlzott számát, akiket a "hamvasztásos gödrök" volt, hogy ástak az első helyen. 
Az adatok alapján, amennyiben ez a "szemtanú", kapunk több mint 30 millió ember, mind elhamvasztották ezekben a "hamvasztás gödrök" egyedül!
Nyiszli a kronológia pusztán fiktív, mivel levezethető számos ellentmondást tartalmaz. Például, a feltételezett gyilkos tömeges elgázosítás véglegesen lezárultak november 17-én 1944 de 20000 zsidó gettóban Theresienstadt elgázosították, kezdve ezen a napon.
Egy nap augusztus, Nyiszli találkozott feleségével és lánya a szektor BIIc, de ez a találkozó után került sor az elgázosítás a cigány tábor (BIIe), amely a Nyiszli, történt az elmúlt tíz nap a szeptember. Mi több, az ő kronológia, ezen a találkozón történt együtt, hogy a Camp BIIc, mégis volt egy szünet, legalább 26 nappal a két állítólagos eseményeket.
Nyiszli emellett azt állítja, hogy a krematóriumok is található, 2 km-re birkenaui tábor, míg a valóságban ők helyezkedik el a tábort, és az úgynevezett Kanadaraktár laktanyában nem volt Effektenlager (a tábor raktár, amely a személyes tárgyait a fogvatartottak), , hanem inkább a gyűjtemény szemetet, amely égett folyamatosan!
Röviden, Nyiszli semmit sem tudott az állítólagos " Bunker 2 ": szerinte ez a lengyel parasztház nem át a gázkamra az SS, hanem inkább egy" vetkőző szoba "az áldozatok a" hamvasztás gödör ", akiket aztán megöltek egy pisztolylövés a nyak hátsó részén.
Ez az általános kép, bár nagyon sűrített, világosan mutatja, hogy Nyiszli Miklós volt hamis witnesss. A holokauszt történelmi ipari felismerte ezt azonnal, de egyfajta "nem lát gonosz" testtartás, inkább továbbra is kihasználva Nyiszli a "vallomása" támogató állítólagos bűncselekmények Dr. Mengele.
2002-ben Charles D. Provan írt egy cikket Nyiszli Miklós és az ő Auschwitz Könyv a New Light 62 [63]amely alapján a kutatás tekinthető alapvető egyedül, megpróbálta igazolni a képtelenségeket felajánlott az önjelölt "szemtanú" (ami Provan nagylelkűen a továbbiakban: "hiba"), azt állítva, hogy Nyiszli könyve nem egy történelmi rekord, de a regény. Ez az állítás, amely két hibás állításokat:
1.), hogy az első kiadás a Nyiszli könyve között megjelent február 16. és április 5., 1947-ben a Budapesti újságban Világ ( Világ );
2.), hogy ugyanaz a lap, saját kiadásában szeptember 30-i 1947 kijelentette, hogy Nyiszli könyve volt a regény.
Valójában, ahogy már említettem, Nyiszli első kiadás 1946-ban publikált. Sőt, az újság Világ, említette Provan arra utal, hogy Nyiszli könyve, mint egy "élménregény " , ami azt jelenti, hogy nem "a regény alapján saját személyes tapasztalatai", hanem inkább "a regény élmény", azaz a igazi élmény annyira kivételes jellegű szinte hasonlítani a regény.
Hogy ez a helyes értelmezés bizonyítja minden kétséget kizáróan a Vallomás alkotó preambuluma az első kiadása a könyv:
"Alulírott, egy orvos, Nyiszli Miklós, ex-rab a koncentrációs tábor, hordozója tetoválási szám A 8450, ebben a könyvben, amelyet nemrég publikált, a munka, amely tartalmazza, önmagában, a legsötétebb lapok Az emberi történelem, mentes minden szenvedély, a legcsekélyebb túlzás, írja közvetlen néző és színész tevékenységének a krematóriumok és a temetési máglyán Auschwitz, a tüzek, ahol [ sic ] millió apák, anyák és gyermekek eltűnt. " 63. [64]
A Vallomás zárul ezekkel a szavakkal:
"Oradea-Nagyvárad, március hónapban, 1946. Dr. Nyiszli Miklós. "
Ott nem a legcsekélyebb kétség, hogy Nyiszli le a könyvet, mint egy történelmi elbeszélés, sőt, aki határozottan kijelentette, hogy meg van írva: "mentes minden szenvedély összhangban az igazság, a legcsekélyebb túlzás".
Ebben az összefüggésben, akkor is, ha Provan értelmezése helyes lenne (és nem), nem lenne helytelen tulajdonítani nagyobb értéket a véleményét egy ismeretlen újságíró írásban 1947 szeptemberében, mint a Vallomás a szerző maga, írásban március 1946.
Ezért az ürüggyel, hogy a könyv egy "új" nem állja meg a helyét, és Nyiszli marad egy szélhámos. Ezt mutatja nem kevésbé egyértelműen egy másik fontos tény.Provan írja:
"Bár Dr. Nyiszli küldték tanúként az IG-Farben per Nürnbergben, ő nem tanúskodni, valószínűleg azért, mert ő csak Monowitzban két hétig, és csak információt nyújtson a kis értékű. Megengedték neki, hogy visszatérjen Romániába során ugyanazon tárgyaláson. " 64. [65]
Valójában, az IG-Farben próba rekordok nem szerepelnek a Nyiszli Miklós, hogy elnézést, ő még csak nem is említi. 65 [66]Ellenére az egyszerű tény, hogy ő soha nem vallotta, amikor visszatér Romániába, azonnal hozzálátott, hogy írjon egy cikksorozatot című Tanu Voltam Nürnbergen (tanúja voltam Nürnbergben), amelyben úgy tett, mintha már hallgatták a szovjet képviselője az alperes Emanuel Minskoff, idézve az egész párbeszédek teljesen feltalált Nyiszli. Az első ilyen hazug cikkek jelentek meg a Világ napilap április 18-án 1948-ban.
Lehetetlen tulajdonítani jóhiszeműen, hogy ez a "szemtanú", aki volt, és az is marad a puszta szélhámos.
Ennek következtében az alapvető szemtanú vallomása Dr. Mengele állítólagos bűncselekmények Auschwitzban összeomlik feltartóztathatatlanul, és a többi legenda vele együtt.
FÜGGELÉK
1. táblázat - név Table of Children Found a szovjetek birkenaui 66 [67]
Regisztrációs számCsaládi neveKeresztnévSzexÉletkorÁllampolgárságSzármazási országÉrkezés Auschwitzban
??VLM10.LengyelAugusztus 12, 1944
78254
...

[A levél megkurtítva]  Egész levél megtekintése

*B.Kiss-Tóth László

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A kommunista Keresztapa

"Orbán Viktor és Csányi Sándor kézfogása a bankvezetőkkel való találkozáson. Orbán az összes bankárral csak kezet fogott, a meghajlás csak Csányinak járt"... Óriási protokolláris baklövés így meghajolni, megalázó. Mindjárt kezet csókol! Azért látszik az alá-fölé rendelési viszony... "Nekünk Brüsszel és a Pénzvilág nem diktálhat!" "Nem leszünk gyarmat!" Már tényleg nem...  "amikor a kormány pénze a bankároktól függ,
    akkor a bankárok, nem pedig a kormány irányít;
    a kéz ami ad, felette van a kéznek, ami kér.
    A pénznek nincs hazája; a pénzemberek nem hazafiak,
    és nincs becsületük,
    kizárólagos céljuk a nyerészkedés"
(Bonaparte Napoleon) A Fejér megyei Rendőr-főkapitányság állambiztonsági szervének  Orbán Viktorról  1982. májusában készített környezettanulmányából:       „…esetenként öntelt, beképzelt, rátarti magatartást tanúsít...társaihoz való viszonyában néha képmutató, érdek centrikusság jellemzi. Képességeit közepesre értékelik…ideáljai…

A körmendi Tánczos-ügy

(A kép forrása: Kuruc.info) Szenzáció(!): -Megvan(nak)                                           a valódi gyermekgyilkos(ok)! Felháborító(!) -Tánczos Gábort ártatlanul ítélték el 13 évre, amelyből 10 évet le is ült! -az elkövető(k)  anyagát a hatósági gazemberek 50 évre titkosították! * Miközben az Orbán-kormány az 1998-as Aranykéz utcai robbantásos merénylet elkövetőit éppen napjainkban tartóztatta le, az ugyanebben az évben brutális kegyetlenséggel megölt körmendi 11 éves kislány, H. Zsófi valódi gyilkosát/gyilkosait futni hagyják. Az Újbuda Televízió múlt havi adásában az 1998-as nyomozás során közreműködő rendőrségi grafológus, dr. Lépold Józsefné megdöbbentő kijelentést tett: A valódi gyilkos már megvan, de 50 évre titkosították az ügyet! Mindez közvetetten alátámasztja a Magyar Jelen 2007-es oknyomozó riportját, ahol azt bizonyították, hogy egy befolyásos zsidó szekta gyilkolta meg rituális okokból a 11 éves kislányt. Tánczos Gábor pedig ártatlanul ült 10 évet.
Az 1998-as gyilkosságot ny…

FRONT könyvtár