Ugrás a fő tartalomra

A celldömölki cigányok egyre jobban teljesítenek

Hmmm...Nem mi mondjuk:
 
 


Úgy tűnik, a celldömölki cigányok megfogadták Orbán Viktornak azon intelmeit, melyek az ország teljesítőképességének fokozására vonatkoztak. Nyilván a lelkes romák valamit félreérthettek, bár az önmegvalósítás jól sikerült: két hónap alatt gyakorlatilag a fél várost kifosztották.
 
A három 17-18 éves közötti "fiatalból" álló cigány galeri többnyire garázsfeltörésekre specializálódott. A bűncselekmények során a bűnözők mintegy 3,5 millió forint értékben lopták meg a tisztességes celldömölki polgárokat.
 
Szórádi Szabolcs, az egyik eltérő kultúrájú
 
A cigányok eszükhöz mért egyszerű stratégia mentén dolgoztak: felfeszítették a bejárati ajtókat, majd elvittek mindent, ami nem volt lebetonozva. Zsákmányoltak többek között rézcsapokat, pálinkafőzőt, de az is előfordult, hogy motorkerékpárral vagy éppen autóval távoztak.
Balog Zoltán kedvelt előadóművészei 72 órás fogva tartás után már az otthoni kávé finom illatára ébrednek, és azóta is vígan facebookoznak puha, meleg ágyikójukban. Fehér László helyi polgármester egyelőre nem reagált a történésekre. Bizonyára minden idejét leköti új megbízatása, melynek köszönhetően a 2014-es országgyűlési választásokon a kommunista utódpárt jelöltjeként méreti meg magát.
 
Íme a bizonyíték arra, hogy ezek az egyedek valóban nem hiába születtek (ízelítő):
 
(Kuruc.info 2013.11.16.)*Megjegyzésem: Kár ezért a (fotón látható) srácért! B.Kiss-Tóth László

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A kommunista Keresztapa

"Orbán Viktor és Csányi Sándor kézfogása a bankvezetőkkel való találkozáson. Orbán az összes bankárral csak kezet fogott, a meghajlás csak Csányinak járt"... Óriási protokolláris baklövés így meghajolni, megalázó. Mindjárt kezet csókol! Azért látszik az alá-fölé rendelési viszony... "Nekünk Brüsszel és a Pénzvilág nem diktálhat!" "Nem leszünk gyarmat!" Már tényleg nem...  "amikor a kormány pénze a bankároktól függ,
    akkor a bankárok, nem pedig a kormány irányít;
    a kéz ami ad, felette van a kéznek, ami kér.
    A pénznek nincs hazája; a pénzemberek nem hazafiak,
    és nincs becsületük,
    kizárólagos céljuk a nyerészkedés"
(Bonaparte Napoleon) A Fejér megyei Rendőr-főkapitányság állambiztonsági szervének  Orbán Viktorról  1982. májusában készített környezettanulmányából:       „…esetenként öntelt, beképzelt, rátarti magatartást tanúsít...társaihoz való viszonyában néha képmutató, érdek centrikusság jellemzi. Képességeit közepesre értékelik…ideáljai…

A körmendi Tánczos-ügy

(A kép forrása: Kuruc.info) Szenzáció(!): -Megvan(nak)                                           a valódi gyermekgyilkos(ok)! Felháborító(!) -Tánczos Gábort ártatlanul ítélték el 13 évre, amelyből 10 évet le is ült! -az elkövető(k)  anyagát a hatósági gazemberek 50 évre titkosították! * Miközben az Orbán-kormány az 1998-as Aranykéz utcai robbantásos merénylet elkövetőit éppen napjainkban tartóztatta le, az ugyanebben az évben brutális kegyetlenséggel megölt körmendi 11 éves kislány, H. Zsófi valódi gyilkosát/gyilkosait futni hagyják. Az Újbuda Televízió múlt havi adásában az 1998-as nyomozás során közreműködő rendőrségi grafológus, dr. Lépold Józsefné megdöbbentő kijelentést tett: A valódi gyilkos már megvan, de 50 évre titkosították az ügyet! Mindez közvetetten alátámasztja a Magyar Jelen 2007-es oknyomozó riportját, ahol azt bizonyították, hogy egy befolyásos zsidó szekta gyilkolta meg rituális okokból a 11 éves kislányt. Tánczos Gábor pedig ártatlanul ült 10 évet.
Az 1998-as gyilkosságot ny…

FRONT könyvtár