Ugrás a fő tartalomra

Csonkahoni 'szexuális eltévelyedettek', 'ferde hajlamúak' és 'feslett erkölcsűek' tüntettek az oroszországi 'fajtársaik' jogait megnyirbáló törvények ellen ma délután a budapesti Orosz Nagykövetség előtt...


*
 
 
(Fotó: www.index.hu 2013.09.03.)
 
A "szexuális kisebbségeket diszkrimináló" oroszországi törvények visszavonását követelték mintegy százan - "emberjogi és melegjogi aktivisták, illetve szimpatizánsaik" - az Oroszországi Föderáció Nagykövetsége előtt kedden délután Budapesten.
 
Az Amnesty International Magyarország és köcsögjogi civil szervezetek által szervezett demonstráció résztvevői szív alakú transzparenseket emeltek a magasba, olyan magyar, angol és orosz nyelvű feliratokkal, mint "a szerelem emberi jog", "a szerelem nem bűn", illetve egy Vlagyimir Putyint vastagon kifestett arccal ábrázoló kép is látható volt, amellyel a résztvevők fényképezkedtek.
 
Hanzli Péter, a Háttér Társaság a Melegekért szervezet ügyvivője hangsúlyozta: a nem-hagyományos szexuális kapcsolatok propagálását tiltó törvény egy olyan gumiszabály, ami mindenre ráhúzható. Könyveket tiltanak be miatta és "kulturális rendezvények", például filmfesztiválok lehetetlenülnek el.
 
Szerinte a szabályozás által az orosz állam bátorítja az "LMBTQI-közösség" elleni "agresszív homofób támadásokat" is.
 
Jenei Orsolya, az Amnesty International Magyarország irodavezetője úgy vélekedett, hogy "az orosz állam gyakorlatilag megszünteti az állampolgári egyenlőséget az LMBTQI-közösség számára", illetve nem fogadja el, hogy "a szexuális irányultság az identitás megváltoztathatatlan része". Felszólította az orosz államot a jogszabály visszavonására és "a homofób támadások kivizsgálására".
 
(MTI nyomán Kuruc.info 2013.09.03.)*B.Kiss-Tóth László

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A kommunista Keresztapa

"Orbán Viktor és Csányi Sándor kézfogása a bankvezetőkkel való találkozáson. Orbán az összes bankárral csak kezet fogott, a meghajlás csak Csányinak járt"... Óriási protokolláris baklövés így meghajolni, megalázó. Mindjárt kezet csókol! Azért látszik az alá-fölé rendelési viszony... "Nekünk Brüsszel és a Pénzvilág nem diktálhat!" "Nem leszünk gyarmat!" Már tényleg nem...  "amikor a kormány pénze a bankároktól függ,
    akkor a bankárok, nem pedig a kormány irányít;
    a kéz ami ad, felette van a kéznek, ami kér.
    A pénznek nincs hazája; a pénzemberek nem hazafiak,
    és nincs becsületük,
    kizárólagos céljuk a nyerészkedés"
(Bonaparte Napoleon) A Fejér megyei Rendőr-főkapitányság állambiztonsági szervének  Orbán Viktorról  1982. májusában készített környezettanulmányából:       „…esetenként öntelt, beképzelt, rátarti magatartást tanúsít...társaihoz való viszonyában néha képmutató, érdek centrikusság jellemzi. Képességeit közepesre értékelik…ideáljai…

A körmendi Tánczos-ügy

(A kép forrása: Kuruc.info) Szenzáció(!): -Megvan(nak)                                           a valódi gyermekgyilkos(ok)! Felháborító(!) -Tánczos Gábort ártatlanul ítélték el 13 évre, amelyből 10 évet le is ült! -az elkövető(k)  anyagát a hatósági gazemberek 50 évre titkosították! * Miközben az Orbán-kormány az 1998-as Aranykéz utcai robbantásos merénylet elkövetőit éppen napjainkban tartóztatta le, az ugyanebben az évben brutális kegyetlenséggel megölt körmendi 11 éves kislány, H. Zsófi valódi gyilkosát/gyilkosait futni hagyják. Az Újbuda Televízió múlt havi adásában az 1998-as nyomozás során közreműködő rendőrségi grafológus, dr. Lépold Józsefné megdöbbentő kijelentést tett: A valódi gyilkos már megvan, de 50 évre titkosították az ügyet! Mindez közvetetten alátámasztja a Magyar Jelen 2007-es oknyomozó riportját, ahol azt bizonyították, hogy egy befolyásos zsidó szekta gyilkolta meg rituális okokból a 11 éves kislányt. Tánczos Gábor pedig ártatlanul ült 10 évet.
Az 1998-as gyilkosságot ny…

FRONT könyvtár