Ugrás a fő tartalomra

Brutális verés és felgyújtott ház - Forr a levegő Pusztakovácsiban


Magasra csaptak az indulatok Pusztakovácsiban. Egy család azt ünnepelte, hogy egyik rokonuk kiszabadult a börtönből, és részegen összevertek négy helyi fiatalt. Másnap valaki felgyújtotta a verekedő család házát. A rendőrök megszállták a falut, hogy lehűtsék a kedélyeket. Nyomozást indítottak, hogy tisztázzák, mi is történt pontosan.

Óriási a rendőri készültség a faluban. Megállítják az autósokat, végigjárják az utcákat, hogy megelőzzék a további összecsapásokat.
- A fiúk mentek haza és sörösüveggel leütötték őket hátulról.
A helyiek szerint ezzel kezdődött minden. Egy falubéli család az utcán ünnepelt. Ekkor kötöttek bele a kocsmából hazafelé tartó fiatalokba, akik az ütéstől földre estek, majd rugdalni kezdték őket.
- Még a nők is rugdalták lent a földön, mindenki rájuk ment.

A megvert fiatalok között volt egy lány is. Édesanyja azt mondja: nagyon súlyos sérüléseket szenvedett, ahogyan a barátai is.
- Orrcsonttörése van a két fiatalembernek, a lányomnak meg az arccsontja törött el.

Másnap valaki felgyújtotta a kötekedő család egyik tagjának a házát, ahol a szabaduló bulit tartották. Akkor nem volt otthon senki, a kutyákat a tűzoltók hozták ki az épületből. Van, aki azt mondja: bosszúból gyújtották fel a házat, más szerint az is elképzelhető, hogy maga a tulajdonos volt a gyújtogató.

A házban élők hollétéről senki nem tud. Állítólag a rendőrség is keresi őket, de részleteket egyelőre nem árultak el. Mindössze annyit közöltek, hogy csoportos garázdaság, súlyos testi sértés miatt eljárást indítottak. És kifosztás miatt is, mert miután megverték a fiatalokat, a pénzüket is ellopták. A gyújtogatás miatt rongálás címén nyomoznak. Az ügyben jelenleg is kihallgatásokat tartanak, hogy tisztázzák, kinek mi volt a szerepe.
(Forrás: http://kapos.hu 2013-07-18.)
A Kapospont net videója:
 
*Talán, annyit megjegyeznék, hogy cigányok voltak az elkövetők. B.Kiss-Tóth László 2013.07.21.                      

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A kommunista Keresztapa

"Orbán Viktor és Csányi Sándor kézfogása a bankvezetőkkel való találkozáson. Orbán az összes bankárral csak kezet fogott, a meghajlás csak Csányinak járt"... Óriási protokolláris baklövés így meghajolni, megalázó. Mindjárt kezet csókol! Azért látszik az alá-fölé rendelési viszony... "Nekünk Brüsszel és a Pénzvilág nem diktálhat!" "Nem leszünk gyarmat!" Már tényleg nem...  "amikor a kormány pénze a bankároktól függ,
    akkor a bankárok, nem pedig a kormány irányít;
    a kéz ami ad, felette van a kéznek, ami kér.
    A pénznek nincs hazája; a pénzemberek nem hazafiak,
    és nincs becsületük,
    kizárólagos céljuk a nyerészkedés"
(Bonaparte Napoleon) A Fejér megyei Rendőr-főkapitányság állambiztonsági szervének  Orbán Viktorról  1982. májusában készített környezettanulmányából:       „…esetenként öntelt, beképzelt, rátarti magatartást tanúsít...társaihoz való viszonyában néha képmutató, érdek centrikusság jellemzi. Képességeit közepesre értékelik…ideáljai…

A körmendi Tánczos-ügy

(A kép forrása: Kuruc.info) Szenzáció(!): -Megvan(nak)                                           a valódi gyermekgyilkos(ok)! Felháborító(!) -Tánczos Gábort ártatlanul ítélték el 13 évre, amelyből 10 évet le is ült! -az elkövető(k)  anyagát a hatósági gazemberek 50 évre titkosították! * Miközben az Orbán-kormány az 1998-as Aranykéz utcai robbantásos merénylet elkövetőit éppen napjainkban tartóztatta le, az ugyanebben az évben brutális kegyetlenséggel megölt körmendi 11 éves kislány, H. Zsófi valódi gyilkosát/gyilkosait futni hagyják. Az Újbuda Televízió múlt havi adásában az 1998-as nyomozás során közreműködő rendőrségi grafológus, dr. Lépold Józsefné megdöbbentő kijelentést tett: A valódi gyilkos már megvan, de 50 évre titkosították az ügyet! Mindez közvetetten alátámasztja a Magyar Jelen 2007-es oknyomozó riportját, ahol azt bizonyították, hogy egy befolyásos zsidó szekta gyilkolta meg rituális okokból a 11 éves kislányt. Tánczos Gábor pedig ártatlanul ült 10 évet.
Az 1998-as gyilkosságot ny…

FRONT könyvtár