Ugrás a fő tartalomra

"Aki nem megy el, le lesz tartóztatva!" - román cigányokat pateroltak ki Londonból


Péntek hajnalban rajtaütött a londoni rendőrség egy Park Lane-i cigánytelepen, írta a London Evening Standard. A lap szerint több mint ötven rendőr vett részt az akcióban, az angolok mellett románok is. Egy rendőrhelikopter is megjelent a helyszínen.
A hajléktalanok próbálták minél több személyes tárgyukat magukkal vinni. A rendőrök a lap szerint erőszakot alkalmaztak, mivel a telep lakói ellenkeztek. Összesen 63 embert vettek őrizetbe és hallgattak ki.
A kihallgatás után a rendőrség ingyen repülőjegyet ajánlott nekik azért cserébe, hogy azonnal hagyják el az országot. Ezt az alkut húszan fogadták el, őket kisbuszokkal ki is vitték a Heathrow repülőtérre.
A Hyde Park keleti oldalán futó Park Lane London egyik legforgalmasabb útja, a tábor a Dorchester Hotellel szemben állt. A területen a rendőrök sok hulladékot találtak, többek között ütött-kopott bőröndöket és babkocsikat. Louise Puddefoot főnyomozó, az akció vezetője azt mondta: „A itt lakók közösségellenes magatartásról és közegészségügyi problémákról tettek panaszt. A művelet folytatódik, ezt nem fogjuk eltűrni.″
Az akció a hatóságok szerint egyben üzenet az illegálisan az országban élőknek: „Természetesen minden ideutazó európait várunk, de nem fogjuk eltűrni, hogy egyesek szórakozzanak velünk. Azt szeretnénk üzenni, hogy akinek nincs joga itt élni, fogadja el az ingyenjegyet. Ha nem megy el, le lesz tartóztatva″ – nyilatkozta Paul Wylie, a londoni migrációért felelős hivatal vezetője.
A lap megszólaltatott hajléktalan cigányokat is. A 19 éves Florin Piompi, aki - természetesen - terhes feleségével egy hónapja él az utcán, azt hazudta: „Nem koldus vagy tolvaj vagyok, dolgozni akarok. Azért jöttünk, mert Romániában olyan rosszak a dolgok. Nincs elég ennivaló, sem fedél a fejünk fölött. Van egy egyéves lányunk is, nagyon nehéz a helyzetünk. London jó város, de lakhatás nélkül munkát találni túl nehéz.″
Franciaországban Nicolas Sarkozy volt államfő kezdeményezett hasonló programot, 2010-ben kezdték el a francia hatóságok felszámolni az illegális táborokat, és ingyen repülőjeggyel hazaküldeni az ezekben élő cigányokat.
 
(Index - London Evening Standard nyomán Kuruc.info 2013.07.20.)*B.Kiss-Tóth László
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kapcsolódó::
 
Néhány "roma bevándorló" már a londoni parkokban nyaralgat - a helyiek nem túl nagy örömére
Az alább látható fotókat töltötték fel egy képmegosztó oldalra Londont megszállták a cigányok címmel.
Megszólaltattak egy londoni üzlettulajdonost is, aki azt mondta: "Nagyon büdösek, nem tisztálkodnak, nem mosnak kezet. Minden nap kiszolgálom őket, de arra kérem, hogy maradjanak a helyiségen kívül. Asztmás vagyok, és ez a szag nem tesz jót nekem."
Úgy tűnik, ez a boltos is előítéletes nácifasiszta, ugyanis már az első képen látszik, hogy a derék roma munkavállaló rendkívüli odaadással mossa a lábát...
                                 
(Acidcow.com nyomán Kuruc.info 2013.07.18.)*B.Kiss-Tóth László
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Kapcsolódó:
Folytatódik az ismerkedés:  Párizsban bűnöző romániai cigányok képeivel riogatja a briteket a The Daily Mail
Újabb cikk jelent meg a brit sajtóban, melyben a hamarosan beözönlő cigánybűnözőkre hívják fel a figyelmet, ezúttal a francia "tapasztalatok" alapján, jó kis képgalériával. Talán így egy picit közelebb kerülnek annak megértéséhez, hogy a Fidesz-kormányon, a rózsadombi zsidókon és néhány agyhalotton kívül miért nem rajong itt senki az eltérő kultúrájúakért...
A világ legnevesebb turistalátványosságai helyszínén csapnak le áldozatukra, megállíthatatlanul lopnak és rémítgetik az embereket - ezzel az "előítéletes, romaellenes" felütéssel indítja cikkét a The Daily Mail.
Az alábbi, Bulgáriából és Romániából érkezett bandákat ábrázoló, felzaklató képek eredetileg a tekintélyes Paris Match magazinban jelentek meg - a lap nyolc oldalt szentelt a témának Zsebtolvajok felháborító bűntettei címmel. Az egyre agresszívabb bandák, melyek pofátlanul, fényes nappal támadják meg áldozataikat bankautomatáknál, zsúfolt járdákon, parkokban és metrómegállókban, káoszt és szenvedést okoznak a francia fővárosban - írja a lap, bemutatva néhányat az említett fényképek közül.
a lap, bemutatva néhányat az említett fényképek közül.

Egy kedves roma hölgy egy petíció aláírására kéri a gyanútlan férfit - közben kizsebelik

Így szaladnak a rendőrök elől

Purdék a metrósíneken - de sajnos mindig felugrálnak róluk, amikor érkezik a szerelvény
A rendőri jelenlétet drámai módon meg kellett erősíteni az olyan emlékművek körül, mint az Eiffel-torony vagy a Louvre múzeum, mert a szervezett cigány csoportok ipari szinten lopták meg a turistákat és a munkásokat. Így is számtalan lopást elkövetnek nap mint nap, legtöbbjük fiatalkorú. És amint január 1-től Nagy-Britannia az EU-s szabályoknak köszönhetően megnyitja a kapuit az újabb bevándorlók ezrei előtt, jó eséllyel érkeznek majd ilyen csoportok is - közli olvasóival a "jó hírt" a brit lap.
Az újság emlékeztet: egy évvel ezelőtt Hollande elnök azt ígérte, hogy lakhatást biztosít nekik, és "be fogja illeszteni" őket a társadalomba, s közben bírálta Sarkozy keménynek mondott intézkedéseit, de most ő is szembesül a valósággal. Azóta több cigány putrit bontatott le, és több "integrálandót" toloncolt ki az országból, mint kritizált elődje: csak tavaly 13 ezret, ami 18,4%-os emelkedés az előző évhez képest. Most közülük sok Nagy-Britanniába készül - emlékeztetik az olvasókat.

Egyikük megjegyzi a PIN-kódot, a másik majd ellopja vagy elrabolja a kártyát
Közlik azt is, hogy egy a héten kiszivárgott német belügyminisztériumi jelentés megállapította, hogy a bevándorlási szabályok enyhítése következtében ezt az országot is elözönlötték a két említett országból érkezett cigányok, ami természetesen azonnal meglátszott a bűnözési statisztikákon (a lopáson kívül főleg a prostitúció jelent meg a retkekkel együtt). Csak tavaly 176 ezer romániai és bulgáriai érkezett az országba, a helyzet lassan kezelhetetlenné válik - figyelmeztet a jelentés, mely egyenesen a "szociális béke" veszélybe kerüléséről ír.
Tavaly 1769 kiskorú tolvajt kapott el a francia rendőrség, de néhány órával később el is engedték őket. "Szinte semmit nem tudunk velük kezdeni, gyermekek lévén, nem büntethetők, a pénz pedig az őket futtató bandafőnököknél köt ki. Őket viszont nagyon nehéz elkapni, mert bujkálnak" - mondja egy rendőrségi forrás.

Elkapták, de néhány óra múlva szabadon kell engedniük, ugyanis demokrácia van, és emberi jogilag helyes szabadelvű törvények
Két évvel korábban a francia belügyminiszter, Claude Gueant kerek-perec kijelentette, hogy az utcai rablások elsöprő többségét romániai és bulgáriai cigányok gyermekei követik el.

Sortűz helyett gyöngéd motozás
Párizs a világ legkedveltebb turistacélpontja, a legtöbb látogató pedig Nagy-Britanniából érkezik - ami azt is jelenti egyben, hogy több ezer brit esik áldozatul ezeknek a bűnözőknek a francia fővárosban. Most pedig a mi országunkat szemelték ki - zárja cikkét a lap, egyáltalán nem aggódva amiatt, hogy esetleg "közösséget bélyegez meg", "romák ellen uszít" és hasonló baromságok - őket mégsem tiltja le az ADL.

Egyik bűnöző eltereli a figyelmét, a másik ellopja a kiadott pénzt
 
(The Daily Mail nyomán Kuruc.info 2013.07.18.)*B.Kiss-Tóth László
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
KapcsolódóKuruc.info-s cikkek:

*B.Kiss-Tóth László 2013.07.20.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A kommunista Keresztapa

"Orbán Viktor és Csányi Sándor kézfogása a bankvezetőkkel való találkozáson. Orbán az összes bankárral csak kezet fogott, a meghajlás csak Csányinak járt"... Óriási protokolláris baklövés így meghajolni, megalázó. Mindjárt kezet csókol! Azért látszik az alá-fölé rendelési viszony... "Nekünk Brüsszel és a Pénzvilág nem diktálhat!" "Nem leszünk gyarmat!" Már tényleg nem...  "amikor a kormány pénze a bankároktól függ,
    akkor a bankárok, nem pedig a kormány irányít;
    a kéz ami ad, felette van a kéznek, ami kér.
    A pénznek nincs hazája; a pénzemberek nem hazafiak,
    és nincs becsületük,
    kizárólagos céljuk a nyerészkedés"
(Bonaparte Napoleon) A Fejér megyei Rendőr-főkapitányság állambiztonsági szervének  Orbán Viktorról  1982. májusában készített környezettanulmányából:       „…esetenként öntelt, beképzelt, rátarti magatartást tanúsít...társaihoz való viszonyában néha képmutató, érdek centrikusság jellemzi. Képességeit közepesre értékelik…ideáljai…

A körmendi Tánczos-ügy

(A kép forrása: Kuruc.info) Szenzáció(!): -Megvan(nak)                                           a valódi gyermekgyilkos(ok)! Felháborító(!) -Tánczos Gábort ártatlanul ítélték el 13 évre, amelyből 10 évet le is ült! -az elkövető(k)  anyagát a hatósági gazemberek 50 évre titkosították! * Miközben az Orbán-kormány az 1998-as Aranykéz utcai robbantásos merénylet elkövetőit éppen napjainkban tartóztatta le, az ugyanebben az évben brutális kegyetlenséggel megölt körmendi 11 éves kislány, H. Zsófi valódi gyilkosát/gyilkosait futni hagyják. Az Újbuda Televízió múlt havi adásában az 1998-as nyomozás során közreműködő rendőrségi grafológus, dr. Lépold Józsefné megdöbbentő kijelentést tett: A valódi gyilkos már megvan, de 50 évre titkosították az ügyet! Mindez közvetetten alátámasztja a Magyar Jelen 2007-es oknyomozó riportját, ahol azt bizonyították, hogy egy befolyásos zsidó szekta gyilkolta meg rituális okokból a 11 éves kislányt. Tánczos Gábor pedig ártatlanul ült 10 évet.
Az 1998-as gyilkosságot ny…

FRONT könyvtár