Ugrás a fő tartalomra

Késekkel 'felfegyverzett' cigányok támadtak a Szebb Jövőért Magyar Önvédelem tagjaira

Medgyesegyházán már megint 'állt a bál!'

Medgyesegyházán tucatnyi cigány származású személy késsel támadt rá a településen civilben sétáló Szebb Jövőért Magyar Önvédelem tagjaira.
A kiérkező rendőrök a nem a támadókat, hanem a „szebbjövősöket” állították elő és vitték be a rendőrkapitányságra.
A Szebb Jövőért Magyar Önvédelem tagjai spontán tüntetést szerveztek a mezőkovácsházi rendőrség épülete elé. Azt kérik mindenki menjen oda, aki tud.
Előfordult már hasonló eset
Egy évvel ezelőtt ugyancsak Medgyesegyházán a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület három helyi tagjára hat-hét cigány karókkal, botokkal és késekkel támadt. A rendőrök már csak akkor érkeztek a helyszínre és léptek közbe, amikor a megtámadottakhoz is érkezett „erősítés”. Az egyik polgárőrnek szilánkosra tört az ujja, meg is kellett műteni. Helyiek elmondása szerint a rendőrök nem intézkedtek elég hatékonyan.
A cigányok - akik egy medgyesegyházi problémás család tagjai – a helyi polgárőr-egység megalakulása óta folyamatosan provokálták a tagokat. Egyesek szerint ezt tudatosan teszik, azért, hogy a tettlegességig hergeljék a polgárőröket és be lehessen tiltani az egyesületet.
Még azt is elképzelhetőnek tartják, hogy valaki a háttérben biztatja a cigányokat. A lakosok azt is állították, hogy a cigányoknak van egy kedvenc rendőrük, akit mindig keresnek, illetve hiányolnak egy intézkedés során.
László Attila, a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület elnöke portálunknak elmondta: Medgyesegyházán a városvezetés és néhány helyi vállalkozó részéről folyamatos ellenállásba ütköznek.
A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság este csoportosan elkövetett garázdaság bűntett gyanúja miatt őrizetbe vett két medgyesegyházi férfit. Egyikük ellen a garázdaság mellett súlyos testi sértés bűntett elkövetésének gyanúja miatt is eljárás indult. A vita dulakodásig fajult, egy férfi 8 napon túl gyógyuló csonttörést szenvedett. A konfliktus körülményeit, a szóváltásban, illetve a dulakodásban résztvevők szerepét a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság vizsgálja. Emellett kezdeményezik a két őrizetben lévő férfi előzetes letartóztatásának indítványozását.
Cigányok meg akartak erőszakolni egy idős nőt
Tavaly Medgyesegyházán az emberek a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület segítségét kérték, mert egyre jobban féltek a helyi cigányoktól, akik nap mint nap rabolnak ki brutális erőszakkal idős embereket. Egy 80 éves idős nőhöz is betörtek, az illető meg akarta erőszakolni az asszonyt, megverte, majd elvitte a pénzét. Ezután hetekig az egyesület tagjai figyelték az asszony házát.
Frissítés 8:36
László Attila vasárnap reggel úgy tájékoztatott, szombat este Medgyesegyházán a Szebb Jövőért Magyar Önvédelem civil ruhás helyi tagjai, szóváltásba kerültek, egy nagyobb létszámú romániai cigány csoporttal. A cigányok "hagyományaikhoz híven" rögtön kést rántottak elő és csak a fiuk lélekjelenlétének volt köszönhető, hogy kikerülték a támadásokat és személyi sérülés nem történt.
Ez után azonnal a rendőrség a helyszínre sietett és a nyolc Szebb Jövőért egyesületi tagot vette őrizetbe, megbilincselve őket. A Szebb Jövősök jelenleg is a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság vendégszeretetét „élvezik”. Információnk szerint ma délelőtt 9 óra 05 perckor engedik őket szabadon, betartva az ilyenkor maximálisan alkalmazható nyolc plusz négy óra őrizetet.


A Szebb Jövőért dél-békési tagjai és Jámbor Nándor országgyűlési képviselő, valamint a Szebb Jövőért vezetősége még az este folyamán a mezőkovácsházi rendőrkapitányság előtt spontán összejövetelt tartott, Jámbor Nándor képviselő közben személyesen tájékozódott a rendőrségi épületen belüli  helyzetről.
A tájékoztatás alapján csoportos garázdaság miatt indított eljárást a rendőrség a nyolc hazafi ellen, később állítólag egy késelni igyekvő cigányt is előállítottak.
László Attila szerint a kisváros élete ilyenkor a mezőgazdasági szezon idején teljesen megváltozik a romániai cigányok, tömeges jelenléte miatt, nem ritka, hogy egy-egy ingatlanba akár 30-40 cigány is be van zsúfolva. A Szebb Jövőért felháborítónak tartja, hogy a magyar munkaerő alkalmazása helyett romániai cigányokkal tömik meg a kisvárost, akik ha épp nem jutnak munkához, a bűnözés útjára lépnek.
Az elnök szerint felmerülhet az őket alkalmazó gazdák felelőssége, illetve az ilyen állapotokat előidéző mindenkori kormányzaté is, azé a rendőrségé pedig mindenképpen, aki a mai Magyarországon a késes romániai cigányt védi a magyar állampolgárral szemben.
Frissítés 9:30
Kiengedték az őrizetben tartott Szebb Jövősöket, tájékoztatott László Attila, az SZJPE elnöke.
/Forrás: www.alfahir.hu 2013.05.12./*B.Kiss-Tóth László

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A kommunista Keresztapa

"Orbán Viktor és Csányi Sándor kézfogása a bankvezetőkkel való találkozáson. Orbán az összes bankárral csak kezet fogott, a meghajlás csak Csányinak járt"... Óriási protokolláris baklövés így meghajolni, megalázó. Mindjárt kezet csókol! Azért látszik az alá-fölé rendelési viszony... "Nekünk Brüsszel és a Pénzvilág nem diktálhat!" "Nem leszünk gyarmat!" Már tényleg nem...  "amikor a kormány pénze a bankároktól függ,
    akkor a bankárok, nem pedig a kormány irányít;
    a kéz ami ad, felette van a kéznek, ami kér.
    A pénznek nincs hazája; a pénzemberek nem hazafiak,
    és nincs becsületük,
    kizárólagos céljuk a nyerészkedés"
(Bonaparte Napoleon) A Fejér megyei Rendőr-főkapitányság állambiztonsági szervének  Orbán Viktorról  1982. májusában készített környezettanulmányából:       „…esetenként öntelt, beképzelt, rátarti magatartást tanúsít...társaihoz való viszonyában néha képmutató, érdek centrikusság jellemzi. Képességeit közepesre értékelik…ideáljai…

A körmendi Tánczos-ügy

(A kép forrása: Kuruc.info) Szenzáció(!): -Megvan(nak)                                           a valódi gyermekgyilkos(ok)! Felháborító(!) -Tánczos Gábort ártatlanul ítélték el 13 évre, amelyből 10 évet le is ült! -az elkövető(k)  anyagát a hatósági gazemberek 50 évre titkosították! * Miközben az Orbán-kormány az 1998-as Aranykéz utcai robbantásos merénylet elkövetőit éppen napjainkban tartóztatta le, az ugyanebben az évben brutális kegyetlenséggel megölt körmendi 11 éves kislány, H. Zsófi valódi gyilkosát/gyilkosait futni hagyják. Az Újbuda Televízió múlt havi adásában az 1998-as nyomozás során közreműködő rendőrségi grafológus, dr. Lépold Józsefné megdöbbentő kijelentést tett: A valódi gyilkos már megvan, de 50 évre titkosították az ügyet! Mindez közvetetten alátámasztja a Magyar Jelen 2007-es oknyomozó riportját, ahol azt bizonyították, hogy egy befolyásos zsidó szekta gyilkolta meg rituális okokból a 11 éves kislányt. Tánczos Gábor pedig ártatlanul ült 10 évet.
Az 1998-as gyilkosságot ny…

FRONT könyvtár