Ugrás a fő tartalomra

Hunhír.info-s hírek, információk a miskolci Molnár Tündéről

Eltűnt egy fiatal nő Miskolc egyik cigány(bűnözők által) fertőzött városrészéből

Segítségkérő felhívás érkezett szerkesztőségünkbe, amely arról tájékoztat, hogy keresnek egy 26 éves fiatal nőt, akinek eltűnése semmivel nem indokolható, ez a magatartás teljesen idegen tőle. Rendezett körülmények között élő családja tegnap délután látta utoljára, azóta várják haza.

Felhívás!

Miskolc, Martin kertvárosból eltűnt Molnár Tünde (26 éves).
Az édesapja kitette a templomnál lévő kisbolt előtt, mert bement egy vajért, a boltban még látták, de
haza már nem érkezett meg. Lakásuk kb. 200 méterre van a bolttól.

2013.05.23. kb. 15 óra


Személyleírása: 

Kb. 168 cm magas, kb. 55kg barna, váll alatt érő haj, barna szemek.
Nyaka alatt egy kb. 15 cm-es gyógyult műtéti seb látható / pajzsmirigyre műtötték 1,5 éve /
Ruházata : fekete nadrág, fekete póló, fekete sportcipő, sötétkék farmerdzseki.

Az eltűnése semmivel nem indokolható, ez a magatartás teljesen idegen tőle.

Kérjük, aki tud róla valamit, azonnal hívja az édesapját, Molnár Raimundot a következő számon: 06/20/912-2810

A család maximálisan magyarérzelmű.

Sajnos Miskolcnak ezen része is erősen a cigány(bűnözők által) fertőzött. Kérünk mindenkit, hogy bármire emlékezne, próbáljon segíteni!


/Forrás: Hunhir.info 2013.05.24./*B.Kiss-Tóth László

------------------------------------------------------------------------------------------------

Holtan találták meg az eltűnt 26 éves lánytmolnar-tunde-250.jpgHírportálunk értesülései szerint megtalálták a május 24-én, Miskolcról eltűnt Molnár Tündét. A 26 éves fiatal lány holtan feküdt a Sajó partján. Úgy tudjuk, hogy a rendőrség nagy erőkkel nyomoz az ügyben, a halál oka egyelőre még nem tisztázott. Annyi biztos, hogy a lány nagy értékű mobiltelefonját nem találják.
Május 24-én érkezett a segítségkérő felhívás szerkesztőségünkbe, amely arról tájékoztatott, hogy keresnek egy 26 éves fiatal nőt, akinek eltűnése semmivel nem indokolható, ez a magatartás teljesen idegen tőle. Rendezett körülmények között élő családja május 23-án délután három órakor látta utoljára. Az édesapja kitette a templomnál lévő kisbolt előtt, mert bement egy vajért, a boltban még látták, de haza már nem érkezett meg. Lakásuk kb. 200 méterre van a bolttól.

Molnár Tünde holtteste ma került elő, a halál oka egyelőre tisztázatlan. A rendőrség nagy erőkkel nyomoz az ügyben.

Hírportálunk a legmélyebb részvétét tolmácsolja a családnak.

/Forrás: Hunhir.hu 2013.05.28./*B.Kiss-Tóth László

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

A barátok nem hisznek a holtan talált lány öngyilkosságában - megfogalmazták a Hunhírnek kételyeiket

molnar-tunde3-.jpg 

Noha rendőrségi hírzárlat van az ügyben, a május 23-án, Miskolcról eltűnt, majd a Sajó-parton holtan megtalált Molnár Tünde esetét információink szerint öngyilkosságnak könyvelik el a nyomozó hatóságok. A barátok viszont nem hiszik el, hogy az ifjú hölgy önkezével vetett volna véget életének. Számos olyan apró, de súlyában nagyon is jelentős momentumot boncolgatnak az ügy kapcsán, amely bizonytalanná teheti az öngyilkos verziót. Hírportálunkkal megosztották kérdésként megfogalmazott aggályaikat, mellette magánnyomozásba kezdtek az ifjú hölgy halálának tisztázására. Bizonyára az is inspirálja őket az áldozathoz való személyes kötődés mellett, hogy fél éven belül ő a második lány a környékükön, akit hasonló körülmények közt találnak meg eltűnése után napokkal. És mindkét ügyben közös szál, hogy a rendőrség nem tudja, hol voltak, mit csináltak a lányok azalatt az időben.
/Forrás: http://hunhir.info 2013.05.29./*B.Kiss-Tóth László
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Két cigányt keresnek a holtan talált Molnár Tünde eltűnésével kapcsolatban

molnar-tunde-250.jpgA Hunhír.info úgy tudja, a magánnyomozásba kezdett barátok két cigányt keresnek Molnár Tündi eltűnésével kapcsolatban. Az egyik erősebb testalkatú, 27-28 éves férfi, karján állatfejes tetoválással. A másik keresett cigány magasabb, vékonyabb testalkatú, fülében fülbevalók, vagy piercingek lehetnek. Felnyírt hajat visel, esetleg tarajosra van vágva. Bár ettől megválhatott időközben.
Mint beszámoltunk róla, 28-án megtalálták a május 23-án, Miskolcról eltűnt Molnár Tündét. A 26 éves fiatal lány holtan feküdt a Sajó partján. Az ügyben hírzárlat van, de a barátai úgy tudják, a hatóság öngyilkosságként kezeli az ügyet. Az elhunyt tisztelői nem fogadják ezt el, és kételyeiket írásban is megfogalmazták. A dokumentumot eljuttatták szerkesztőségünknek.

Számos olyan apró, de súlyában nagyon is jelentős momentumot boncolgatnak az ügy kapcsán, amely bizonytalanná teheti az öngyilkos verziót. Hírportálunkkal megosztották kérdésként megfogalmazott aggályaikat, mellette magánnyomozásba kezdtek az ifjú hölgy halálának tisztázására. Bizonyára az is inspirálja őket az áldozathoz való személyes kötődés mellett, hogy fél éven belül ő a második lány a környékükön, akit hasonló körülmények közt találnak meg eltűnése után napokkal. És mindkét ügyben közös szál, hogy a rendőrség nem tudja, hol voltak, mit csináltak a lányok azalatt az időben.
1. Az eltűnés és a megtalálás közt eltelt 5 nap. Merre volt ?

2. Ki hiszi el, hogy egy lány, akinek szerető családja van, akinek vannak barátai, akiket szeret, akik szeretik Őt, aki imádja a lovát, imádja a kutyáját, aki állandóan sportol, akinek vannak tervei, az a lány hirtelen öngyilkos lesz? Kiszáll vidáman az édesapja autójából, bemegy a boltba, vesz egy müzli szeletet /mert vigyáz a súlyára/, vizet és vajat, majd megöli magát?

3. Hol a telefonja? Az eltűnt. Vajon az email szám alapján kiadják-e a körözést a telefonra? Biztosan nem, ugyan minek, fölösleges luxus lenne. A készülék eredeti ára 120 e Ft körül volt. Az iratai nála voltak, a telefonja miért nem ? Csütörtök este még mozgásban volt a telefonja, tehát az eltűnése és a telefon kikapcsolása között is 8-9 óra telt el. Ennyi idő alatt, ha ő sétált, akkor kitisztulhatott volna a feje még akkor is, ha nagyon elkeseredett valamiért.

4. Milyen trauma kellene ahhoz, hogy hirtelen egy pocsék, esős napon, mert csütörtökön Miskolcon nagyon rossz idő volt, elinduljon bele a világba és sétáljon kb.10 km-t a szántóföldeken, hogy meghaljon ?

5. Állítólag gyógyszert találtak mellette. Vényköteles volt? Honnan szerezte ? Akciósan adták a müzli szelet mellé? Azt akarják elhitetni, hogy tudatosan készült az öngyilkosságra és magával vitte, amikor ment az édesapjával hitelt intézni???

6. Keresők jártak azon a területen, akkor nem találták meg. Hol volt???

7. Megbeszélt találkozója volt a hétvégére, egy olyan kislány ment volna hozzá lovagolni, akit nagyon szeretett. Mindig örült, ha foglalkozhatott vele.

8. A pajzsmirigy betegségét már legyőzte. 2011 őszén műtötték meg. Már nagyon szépen kezdett visszaállni a szervezete. Gyógyszer még ugyan szedett, de már mögötte volt a betegség. Ezzel próbálják indokolni az "öngyilkosságot". Tudjuk, nagyon megterhelte a lelkét a betegség, de sportolt, erős volt, mindent megtett azért, hogy jó formában legyen.

9. Fél éven belül ő a második lány, akit hasonló körülmények közt találnak meg eltűnésük után napokkal. A rendőrség ott sem derítette fel, hogy merre járt az eltelt időszakban. Nem érdekli őket, csak az, hogy lezárják : öngyilkosság és kész. De mi ebbe nem nyugszunk bele...

Tünde barátai azt is tudatták hírportálunkkal: szakemberek segítségét is igénybe véve magánnyomozásba kezdenek Tünde halála pontos okának kiderítésére.

/Forrás: Hunhír.info 2013.05.29./*B.Kiss-Tóth László

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A kommunista Keresztapa

"Orbán Viktor és Csányi Sándor kézfogása a bankvezetőkkel való találkozáson. Orbán az összes bankárral csak kezet fogott, a meghajlás csak Csányinak járt"... Óriási protokolláris baklövés így meghajolni, megalázó. Mindjárt kezet csókol! Azért látszik az alá-fölé rendelési viszony... "Nekünk Brüsszel és a Pénzvilág nem diktálhat!" "Nem leszünk gyarmat!" Már tényleg nem...  "amikor a kormány pénze a bankároktól függ,
    akkor a bankárok, nem pedig a kormány irányít;
    a kéz ami ad, felette van a kéznek, ami kér.
    A pénznek nincs hazája; a pénzemberek nem hazafiak,
    és nincs becsületük,
    kizárólagos céljuk a nyerészkedés"
(Bonaparte Napoleon) A Fejér megyei Rendőr-főkapitányság állambiztonsági szervének  Orbán Viktorról  1982. májusában készített környezettanulmányából:       „…esetenként öntelt, beképzelt, rátarti magatartást tanúsít...társaihoz való viszonyában néha képmutató, érdek centrikusság jellemzi. Képességeit közepesre értékelik…ideáljai…

A körmendi Tánczos-ügy

(A kép forrása: Kuruc.info) Szenzáció(!): -Megvan(nak)                                           a valódi gyermekgyilkos(ok)! Felháborító(!) -Tánczos Gábort ártatlanul ítélték el 13 évre, amelyből 10 évet le is ült! -az elkövető(k)  anyagát a hatósági gazemberek 50 évre titkosították! * Miközben az Orbán-kormány az 1998-as Aranykéz utcai robbantásos merénylet elkövetőit éppen napjainkban tartóztatta le, az ugyanebben az évben brutális kegyetlenséggel megölt körmendi 11 éves kislány, H. Zsófi valódi gyilkosát/gyilkosait futni hagyják. Az Újbuda Televízió múlt havi adásában az 1998-as nyomozás során közreműködő rendőrségi grafológus, dr. Lépold Józsefné megdöbbentő kijelentést tett: A valódi gyilkos már megvan, de 50 évre titkosították az ügyet! Mindez közvetetten alátámasztja a Magyar Jelen 2007-es oknyomozó riportját, ahol azt bizonyították, hogy egy befolyásos zsidó szekta gyilkolta meg rituális okokból a 11 éves kislányt. Tánczos Gábor pedig ártatlanul ült 10 évet.
Az 1998-as gyilkosságot ny…

FRONT könyvtár