Ugrás a fő tartalomra

Halál a sírrongáló őzekre!?Az alábbi cikket olvasva felmerült bennem néhány kérdés és már meg is adtam rá a választ:
 
1., Hogyan tudják megállapítani a lesben lévő vadászok borongós időben, hajnali szürkületkor, hogy egy-egy őz éppen nem a vemhesságe idejének első negyedében-harmadában  van és szívfájdalom nélkül kilövik?
2., Ha az anyaőztől a gidája lemarad, elmászkál, honnan tudja megállapítani majd a lesipuskás, hogy az egy őzcsalád és nem lövi ki?
3., Az építkezés miatt  szétbarmolt temetőkerítésen át odatévedt őzekbe altatólövedéket is lehetne lőni és őket a néhány km-re lévő erdő környékére elszállítani. Miért nem ezt teszik?
4., Miért nem a kerítést csinálják meg (a fideszes önkormányzat által nem tárgyalgatva, hanem utasítva!!!) a kerítésbontók?
5., Mi van akkor, ha egy embertolvaj megy be a temetőbe abban az időben, sunyít, lapít, megbújik, azt is kilövik?
6., A kerítésrongáló cég akár néhány méternyi kerítésdrót kihúzásával is elejét tudta volna venni a
a betévedt őzek kártevéseinek. Miért kell hetekig, hónapokig bontott kerítés mellett üzemeltetni egy forgalmas köztemetőt?
7., Mi a biztosíték arra, ha a kerítést nem állítják helyre, a későbbiekben újabb növényevő állatok nem látogatják meg a temető sírjait, sírkertjeit?
8., Vajon, hol vannak ilyenkor, miért nem tiltakoznak az állatvédők?
9., Egy egyszerű tájékoztatás után megállapítható lenne, hogy kik a felelősek...
 
De nem teszik, mert azok, akik ezzel foglalkoznak, vagy érintettek, azok nemsokára majd nagykanállal zabálhatnak. Aztán  néhány mázsa friss őzhús, esetleg őzgidahús még számottevően meg is növelhetii a társaság bevételét, hiszen egyes helyeken ma már kilóját 3-4 ezer forintért mérik és kapkodnak értük a vendéglősök. Szóval, egyértelműen megállapítható, hogy a vadmészárosoknak mindenképpen a legyilkolás az érdekük. *B.Kiss-Tóth László

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A kommunista Keresztapa

"Orbán Viktor és Csányi Sándor kézfogása a bankvezetőkkel való találkozáson. Orbán az összes bankárral csak kezet fogott, a meghajlás csak Csányinak járt"... Óriási protokolláris baklövés így meghajolni, megalázó. Mindjárt kezet csókol! Azért látszik az alá-fölé rendelési viszony... "Nekünk Brüsszel és a Pénzvilág nem diktálhat!" "Nem leszünk gyarmat!" Már tényleg nem...  "amikor a kormány pénze a bankároktól függ,
    akkor a bankárok, nem pedig a kormány irányít;
    a kéz ami ad, felette van a kéznek, ami kér.
    A pénznek nincs hazája; a pénzemberek nem hazafiak,
    és nincs becsületük,
    kizárólagos céljuk a nyerészkedés"
(Bonaparte Napoleon) A Fejér megyei Rendőr-főkapitányság állambiztonsági szervének  Orbán Viktorról  1982. májusában készített környezettanulmányából:       „…esetenként öntelt, beképzelt, rátarti magatartást tanúsít...társaihoz való viszonyában néha képmutató, érdek centrikusság jellemzi. Képességeit közepesre értékelik…ideáljai…

A körmendi Tánczos-ügy

(A kép forrása: Kuruc.info) Szenzáció(!): -Megvan(nak)                                           a valódi gyermekgyilkos(ok)! Felháborító(!) -Tánczos Gábort ártatlanul ítélték el 13 évre, amelyből 10 évet le is ült! -az elkövető(k)  anyagát a hatósági gazemberek 50 évre titkosították! * Miközben az Orbán-kormány az 1998-as Aranykéz utcai robbantásos merénylet elkövetőit éppen napjainkban tartóztatta le, az ugyanebben az évben brutális kegyetlenséggel megölt körmendi 11 éves kislány, H. Zsófi valódi gyilkosát/gyilkosait futni hagyják. Az Újbuda Televízió múlt havi adásában az 1998-as nyomozás során közreműködő rendőrségi grafológus, dr. Lépold Józsefné megdöbbentő kijelentést tett: A valódi gyilkos már megvan, de 50 évre titkosították az ügyet! Mindez közvetetten alátámasztja a Magyar Jelen 2007-es oknyomozó riportját, ahol azt bizonyították, hogy egy befolyásos zsidó szekta gyilkolta meg rituális okokból a 11 éves kislányt. Tánczos Gábor pedig ártatlanul ült 10 évet.
Az 1998-as gyilkosságot ny…

FRONT könyvtár