Ugrás a fő tartalomra

Fenyvesi Áron: Csányi Sándor kilóra megvette a magyar államot

A Jövőnk.info weboldalon csaknem 1 évvel ezelőtt megjelent alábbi cikk óta, a kormány(gazdaság)politikájában vajon mi változott? A cikk szerzőjének információi szerint a félelmei beigazolódtak-e már vagy folyamatában vannak-e? Ezt mindenki döntse el saját maga, a saját ismeretei alapján... *B.Kiss-Tóth László

*


(Az MTI-s fotó illusztráció, nem a cikk részét képezi.)
Nemrég információkat szereztünk arról, hogy az IMF tárgyalásokkal párhuzamosan a kormány egy másik nagy üzlet megkötésén is munkálkodott, ami azt hivatott biztosítani, hogy nem történik meg az államcsőd, amíg a kormány hozzá nem jut az IMF hitelhez – ami ugyebár újabb évvel tolná ki az államcsődöt, mert a kapott pénzből lehet majd tovább költekezni. A kormány és az IMF közti megegyezés egyelőre 2013 utolsó, 2014 első negyedévére van betervezve, addig valahonnan mozdítható pénzeket kellett szerezniük. Hogy a problémát átmenetileg megoldják, az Orbán-kormány konyhanyelven szólva „a magánbefektetőkhöz fordult”. Azzal a Csányi Sándorral egyeztek meg, aki köztudottan Magyarország leggazdagabb embere.
Információink szerint ennek a megállapodásnak az lenne a lényege, hogy Csányi pénzeli a kormányt, amíg az hozzá nem jut az újabb IMF-hitelhez. Ezt az üzletet Orbánék állampapírokon keresztül akarták megoldani, és történtek is ezen a téren jókora üzletek – de a kormány által hangoztatottakkal ellentétben nem a magyar lakosság vásárolja az állampapírokat (miből vásárolná?), hanem Csányi érdekeltségei. Az állam pénzeléséért cserébe azonban valami egészen mást is kellett adniuk – Csányi nem fogadta el fedezetnek az állampapírokat, mivel azok bármelyik pillanatban értéktelenné válhatnak, ha az állam fizetésképtelen lesz. A kormány éppen amiatt van rászorulva a „magánbefektető” pénzére, mert az állam csődközeli helyzetben van – és egy ilyen helyzetben nem jó döntés állampapírt venni, a tapasztaltabb befektetők most minden eddiginél jobban kerülik a magyar állampapírokat, éppen a fent említett viszonyok miatt.
Csányinak az értéktelen papírfedezeten felül föld kellett – rengeteg föld. A kormány pedig nyélbe ütötte az üzletet. A termőföldekre kiírt pályázatokat mind Fidesz-közeli személyek nyerték (a helyi gazdákkal szemben) és a fideszes strómanok az eladásra meghirdetett földeket is országosan felvásárolták. Ezek a földek mind az üzlet részévé váltak, Csányi birodalma több millió hektár földet kapott meg cserébe a kormány pénzeléséért.
Ez már túlmutat azon, hogy a kormány pénzszűkében van. Egyetlen ember kezében van Magyarország termőföldjeinek több mint fele, és ez az ember nem nagybirtokost akar játszani, hanem el fogja adni a földeket jókora haszonnal. Nem kell sokat töprengeni azon, hogy kinek fogja egyben eladni a magyar termőföldek nagy részét – Áder nemrég jött haza Izraelből és bejelentette, hogy az izraeliek érdekeltek a magyar mezőgazdaságban és vízgazdálkodásban, a kormány a közeljövőben ezen a téren „együttműködik” Izraellel.
Milyen érdekes, hogy a Csányi üzlet megkötésével a magyarországi zsidó érdekeltségek is elkezdték követelni a jogot a fegyveres közösségi önvédelem megszervezésére! Az Orbán-kormány épp most játssza a zsidók kezére a földet, amin majd „gazdálkodhatnak” és importálhatják a zsidó telepeket Izraelből – és vele együtt az „Izraeli Védelmi Erőket”, mert a földek mellé a fegyveres közösségi önvédelem jogát is megkapják (megveszik).
Már rég nincs se idő se lehetőség a demokratikus változásra, mert köztudottan a nemzeti radikálisok központi figurái is kivétel nélkül zsidók! Az egyetlen nemzeti radikális párt számlájára is annyi írható, hogy bábáskodott egy törvény létrehozásánál, aminek köszönhetően a betelepülő izraeliek kettős állampolgárságot kaphatnak. A törvény megalkotása óta 300.000 külföldi kapott kettős állampolgárságot, ebből 200.000 esetben volt szükség névváltoztatásra. Mégis kik akarnak névváltoztatással magyar állampolgárok lenni? Mert nem azok, akik eleve magyarok, vagyis magyar nevük van!
Csányi kilóra megvette a kormányt, megkapta a magyar termőföldeket, és nemsokára nyélbe ütik a nagy üzletet az izraeli „agrárcégekkel”. Ezt már nem lehet megakadályozni, mert Csányi letartóztatása és a teljes vagyonelkobzás is csak annyit érne el, hogy ugyanahhoz a kormányhoz kerülnének vissza a földek, aki épp az imént egyezett meg az izraeliekkel a mezőgazdasági egyezményekről. Fel kell készülnünk a magyar föld visszafoglalására! A tétlenség nem visz előre! Csatlakozz te is a Magyar Nemzeti Arcvonal helyi népi akciócsoportjához!
Fenyvesi Áron
/Forrás: http://www.jovonk.info/2012/07/26/csanyi-sandor-kilora-megvette-az-allamot?honnan=Nemzeti_Hirhalo#.UaOh9SM-ZeU.email /                  
*B.Kiss-Tóth László 2013.05.28.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A kommunista Keresztapa

"Orbán Viktor és Csányi Sándor kézfogása a bankvezetőkkel való találkozáson. Orbán az összes bankárral csak kezet fogott, a meghajlás csak Csányinak járt"... Óriási protokolláris baklövés így meghajolni, megalázó. Mindjárt kezet csókol! Azért látszik az alá-fölé rendelési viszony... "Nekünk Brüsszel és a Pénzvilág nem diktálhat!" "Nem leszünk gyarmat!" Már tényleg nem...  "amikor a kormány pénze a bankároktól függ,
    akkor a bankárok, nem pedig a kormány irányít;
    a kéz ami ad, felette van a kéznek, ami kér.
    A pénznek nincs hazája; a pénzemberek nem hazafiak,
    és nincs becsületük,
    kizárólagos céljuk a nyerészkedés"
(Bonaparte Napoleon) A Fejér megyei Rendőr-főkapitányság állambiztonsági szervének  Orbán Viktorról  1982. májusában készített környezettanulmányából:       „…esetenként öntelt, beképzelt, rátarti magatartást tanúsít...társaihoz való viszonyában néha képmutató, érdek centrikusság jellemzi. Képességeit közepesre értékelik…ideáljai…

A körmendi Tánczos-ügy

(A kép forrása: Kuruc.info) Szenzáció(!): -Megvan(nak)                                           a valódi gyermekgyilkos(ok)! Felháborító(!) -Tánczos Gábort ártatlanul ítélték el 13 évre, amelyből 10 évet le is ült! -az elkövető(k)  anyagát a hatósági gazemberek 50 évre titkosították! * Miközben az Orbán-kormány az 1998-as Aranykéz utcai robbantásos merénylet elkövetőit éppen napjainkban tartóztatta le, az ugyanebben az évben brutális kegyetlenséggel megölt körmendi 11 éves kislány, H. Zsófi valódi gyilkosát/gyilkosait futni hagyják. Az Újbuda Televízió múlt havi adásában az 1998-as nyomozás során közreműködő rendőrségi grafológus, dr. Lépold Józsefné megdöbbentő kijelentést tett: A valódi gyilkos már megvan, de 50 évre titkosították az ügyet! Mindez közvetetten alátámasztja a Magyar Jelen 2007-es oknyomozó riportját, ahol azt bizonyították, hogy egy befolyásos zsidó szekta gyilkolta meg rituális okokból a 11 éves kislányt. Tánczos Gábor pedig ártatlanul ült 10 évet.
Az 1998-as gyilkosságot ny…

FRONT könyvtár