Ugrás a fő tartalomra

Elég a Zsidó Világkongresszus provokációiból!

Vajon, miért nem a  Herzl Tivadar (Benjámín Zeév Herzl, héberül: בנימין זאב הרצ, másik nevén: Hóze Hamedíná, héberül: חוזה המדינה) által megálmodott saját országukfővárosában, a saját költségükre rendezték meg ezt a világraszóló eseményt, hanem a 'világ legantiszemitább (csonka)országának fővárosát' szemelték  ki erre a célra?

Vajon, jogos igény lenne-e a köznép részéről, ha valami illetékes elvtársúr végre kinyilatkozna arról is a közmédiában, hogy (a többszáz külföldi,-és belföldi  résztvevő, a többezer kül-és belföldi, felügyeletet ellátó, valamint kiszolgáló személyzet teljeskörű ellátására és az ezzel járó egyéb költségvonzatokra,) támogatásképpen mennyit is szánt (a közpénzünkből) erre a célra  a mi kormányunk? *B.Kiss-Tóth László

*
Magyarország belpolitikájába való durva beavatkozásként értékeljük mindazt, amit a Zsidó Világkongresszus Budapesten bemutat – közölte Mirkóczki Ádám országgyűlési képviselő, a Jobbik szóvivője.

 
Az elmúlt napokban tanúi lehettünk annak, hogy a magyar kormány szolgai módon megalázkodott, de a Zsidó Világkongresszus tagjainak ez sem volt elég – írja az Alfahírnek eljuttatott közleményében Mirkóczki Ádám. Úgy fogalmaz: „Orbán Viktor miniszterelnöktől és kormányától kezdve a balliberális pártokig bezárólag a Jobbik kivételével a teljes politikai paletta egyre szánalmasabb módon a MAZSIHISZ és a WJC kegyeit keresi, s már észre sem veszik a zsidó világszervezet egyre messzebb terjedő, provokatív követeléseit, amelyekkel a hazai belpolitikát akarják meghatározni.” Mirkóczki szerint ilyenek például „Horthy Miklós szobrainak és személyéről elnevezett közterületek elnevezésének megtiltása, a Jobbikkal szembeni fellépés akár a demokrácia zárójelbe tételével vagy a különféle jogszabályok megalkotására való felhívás.” A Jobbik szóvivője rámutat: „Egy magára valamit adó országban ilyen arcátlanságot semmilyen kongresszus nem merne megtenni vendéglátóival szemben. A grémium által kiadott jelentéssel mindenki számára világossá válhatott az az álságos politika, hogy egy önmagát toleránsnak mondó szervezet egy demokratikus országban hogyan kívánna élni a diktatúra eszközével, amikor egy demokratikus választásokon parlamentbe került párt közel egymillió választójának akaratát semmibe veszi” – szögezi le Mirkóczki.
„Idejöttek, sértegetik, utasítgatják, alázzák országunkat háborítatlanul, amelyhez a hatalom mosolyogva asszisztál, de a büszke, öntudatos magyarok – akikből egyre több van hazánkban – nem kérnek belőlük. A vendéglátó nemzettel szemben tapasztalt arrogáns, felsőbbrendűséget hirdető magatartás nem vezet semmi jóra” – véli a szóvivő.
A Jobbik megítélése szerint „mindez kontraproduktív, hiszen azoknak a szemét is felnyitja, akiknél a fenyegetők ezt nem várnák.” Mit szólnának ezek a derék demokraták, ha egy magyar szervezet hasonló módon viselkedne, követelőzne Izraelben, felmosóként használva a vendéglátó kormány tagjait? – teszi fel a kérdést Mirkóczki Ádám. „Magyarországnak elege van az sorozatos idegen provokációból” – zárul a Jobbik szóvivőjének közleménye.
MTI Fotó: Koszticsák Szilárd
/Forrás: www.alfahir.hu 2013.05.07./

orban

Héberül köszöntötte a Zsidó Világkongresszus résztvevőit Orbán Viktor

 A kongreszus résztvevőinek Shalom!-mal köszönt Orbánt, majd megköszönte nekik, hogy eljöttek Budapestre megosztani "antiszemitizmus-ellenes tapasztalataikat".
Cikk Front kép - 280x185: 
A kormány erkölcsi kötelességének tekintette, hogy zéró toleranciát hirdessen az antiszemitizmussal szemben, az ugyanis elfogadhatatlan és eltűrhetetlen - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök vasárnap a Zsidó Világkongresszus (World Jewish Congress - WJC) közgyűlésének megnyitóján, Budapesten.
A mai magyar kereszténydemokrata kormánypolitika erkölcsi kötelességének tartotta azt is, hogy bevezesse a holokauszt áldozatainak emléknapját az iskolákban, hogy megalapítsa a Holokauszt Emlékközpontot, hogy állva és fejet hajtva meghallgassa a kaddist abban a parlamenti teremben, ahol korábban a zsidótörvényeket elfogadták, hogy emlékévet szervezzen Raoul Wallenberg tiszteletére, hogy betiltsa a félkatonai szervezetek működését és a diktatúra szimbólumait, és hogy létrehozza a Holokauszt 2014 Emlékbizottságot - sorolta a kormányfő.
Orbán Viktor hangsúlyozta, hogy a magyar alkotmány valódi védelmet, biztonságot, emberi és közösségi méltóságot ad az itt élő zsidóságnak és minden más kisebbségnek.
Beszédében felhívta a figyelmet arra, hogy egész Európában, benne Magyarországon is „erősödik az antiszemitizmus”, majd ezzel kapcsolatban arra mutatott rá, hogy az európai vezetők sikertelen válságkezelése súlyos frusztrációt okoz, felemészti a reményt, így nő a kiábrándultság, a düh, a gyűlölet. Ebben a helyzetben különösen fontosnak tartja világossá tenni: az antiszemitizmus elfogadhatatlan és eltűrhetetlen. A miniszterelnök szavait tapssal fogadta hallgatósága.
Az antiszemitizmus az az állapot, amikor az emberben a gonosz veszi át az uralmat, "és ez a veszély bennünket, keresztényeket is fenyeget" - fogalmazott, közölve: "tudatában vagyunk annak, hogy voltak a történelemben rossz keresztények és rossz magyarok, akik súlyos bűnöket követtek el".
Mindennek fényében a magyar kormány válasza az erősödő európai és magyarországi antiszemitizmusra "a jó keresztények példájának és hagyományának felidézése és felerősítése" - mondta Orbán Viktor.
Magyarország szabad ország - folytatta -, így a vendégjogba az is beletartozik, ha a látogatók szóvá teszik azt, ami bántja őket, amit helytelennek találnak. "Az önök vezetői azzal indokolták látogatásukat, hogy a Magyarországon erősödő antiszemitizmusra akarják ezzel felhívni a világ figyelmét. Ha így érzik, jól tették, hogy eljöttek hozzánk, hiszen mindenkinek a segítségére és az összefogására szükség van ahhoz, hogy tenni tudjunk a gyűlölet terjedése ellen" - fejtette ki.
Mint mondta, a világ számos pontjáról érkeztek Budapestre zsidó vezetők, olyan helyekről is, ahol az antiszemitizmus iskolás gyermekek életét követeli; ahol egy antiszemita gyermekgyilkosság után nem jön létre konszenzus arról, lehet-e egyperces néma csendet elrendelni az állami iskolákban az áldozatok emlékére; és ahol emberéleteket követelő bombatámadásokat hajtanak végre zsinagógák ellen. "Magyarországon ilyen eddig nem történt, és mi nem akarjuk, hogy Magyarország ilyen országgá váljon, ezért kérem önöket, tapasztalataikkal segítsenek bennünket, hogy itt, Magyarországon ne fajulhasson idáig a gyűlölet" - szólt a több száz résztvevőhöz.
Orbán azt mondta: az ország testközelből élte át az antiszemitizmus embertelen pusztítását."Megtört szívvel hajtunk fejet az áldozatok emléke előtt, ugyanakkor hálát adunk Istennek, hogy a náci és nyilas pusztítás ellenére nálunk autentikus zsidó közösség maradhatott életben" - mondta, hozzátéve: az antiszemitizmus emberek műve, ezért mindenkinek át kell éreznie a saját személyes felelősségét.
"A mi nemzedékünk a szabadság, a szabadságharcosok nemzedéke", és mivel nincs szabadság emberi méltóság nélkül, e nemzedék nem fogja eltűrni, hogy Magyarországon bárkit is származása vagy vallása miatt megsértsenek emberi méltóságában - nyomatékosította.
A kormányfő beszéde végén megköszönte a magyar és a világ zsidóságának, hogy az elmúlt években „többször is kiállt Magyarország és a magyarok nemzeti céljai mellett”. "Az ő kiállásuk élő biztatás és bátorítás, hogy van értelme a munkánknak. Van remény arra, hogy a gyermekeink megélhessenek egy olyan korszakot, amelyben az antiszemitizmus ugyanolyan elképzelhetetlen lesz, mint azok a korok, amikor még pestisjárványtól szenvedtek az emberek. (...) Tudjuk, hogy a gonosz diadalához nem kell más, csak hogy a jók tétlenek maradjanak. Mi, magyarok nem vagyunk és nem leszünk tétlenek" - zárta szavait Orbán Viktor.
A Zsidó Világkongresszus küldetési nyilatkozata szerint a szervezet keresi a módját, hogy“növelje a zsidó közösségek közti szolidaritást világszerte, elismerve Izrael állam központi szerepét a zsidó identitás kapcsán és erősítve a zsidó közösségek és a zsidó diaszpórák és Izrael közti kapcsolatokat.”
Hosszú évtizedek óta ez az első alkalom, hogy a kongresszust nem Jeruzsálemben tartják. Bár akár számos nemzetbiztonsági kockázatot is felvethet, hogy egy idegen állam, befolyásos idegen szervezete mit keres Magyarország szívében, illetve milyen további kockázatot jelent Izrael állam erőszakszervének, a Moszad ügynökeinek a megjelenése, az sem utolsó kérdés, hogy mennyibe kerülhet Magyarország számára a Zsidó Világkongresszus biztosítása.
MTI Fotó: Koszticsák Szilárd
/Forrás: MTI nyomán - www.alfahir.hu 2013.05.05./*B.Kiss-Tóth László
B.Kiss-Tóth László a(z) postafiok.hu domainen keresztül 
22:43 (17 órája)
címzett: Gulyás

Magyarország elpusztításáról beszélt egy zsidó képviselő

Evelyn Sommer, a Zsidó Világkongresszus észak-amerikai elnöke meglepő megállapítást tett a Jewish News One zsidó csatorna riporterének kérdésére még a budapesti konferencia előtt - számolt be a kuruc.info.
"Egy nagyon érzelmes bejelentést szeretnék hallani, mert 70 évvel ezelőtt ebből az országból 600 000 zsidót deportáltak Auschwitzba, Birkenauba és Bergen-Belsenbe. Mára már újjászületett Izrael Állam és a zsidó közösség, és én azt szeretném hallani, hogy a miniszterelnök közli a világ zsidóságával, hogy nem fogja megengedni az antiszemitizmus újjáéledését ebben az országban. Magyarországot egyszer már elpusztították ("destroy"), nem kellene erre sor kerüljön még egyszer."
/Forrás: kuruc.info - alfahir.hu 2013.05.08./*B.Kiss-Tóth László
YouTube - Videoklipek az e-mail üzenetből
Williams Matt:

IMF zavargások Magyarországon? Vagyis miért akarnak a bankárok káoszt…

 
(NaturaHirek.hu) Minden jel arra utal, hogy az Egyesült Államok hatóságai széleskörű zavargásokra készülnek. Belügyminisztériumuk több milliárd, genfi ​​egyezmény által betiltott üreges lövedék megvásárlásával, több ezer páncélozott, géppuska porttal ellátott tank gyártásával és fogolytáborok építésével foglalatoskodik. Ezek az utóbb említett gulagok valószínűleg “politikai disszidensek” (fehér amerikai hazafiak bebörtönzésére lesznek hivatottak).Ez a tendencia nem alakult ki véletlenül – része egy eddig jól bevált módszernek. A banki elit, hogy megragadják az irányítást nemzetek felett, elidegeníti vagyonukat és elnyeli őket az adósrabszolgaság rendszerébe.
Azonban két fontos “elidegeníthetetlen” jog léphet a bankárok gonosz végjátékának útjába. Mindkettő az 1776-os Amerikai Alkotmány által leírt alap, “elidegentíthetetlen” joga az amerikai népnek:
1. Szólásszabadság
2.Fegyverviselési jog
Az alkotói “szándék mindkét alapvető jog esetén nem csupán azért szerepel az alkotmányban, hogy megvédje az amerikaiakat az otthonukba betörőktől vagy a rablóktól az utcán, vagy akár külföldi “terror” támadásoktól. Nem. Alapvetően az ok ezen jogokra az volt, hogy az amerikaiak képesek legyenek saját magukat megvédeni saját kormányuktól.
Ahogy George Washington egyszer mondta:
“A kormány nem ok, nem a nemzet ékessége, hanem hatalmi erő. Mint a tűz, egy veszélyes szolga és félelmetes mester. “
És Thomas Jefferson:
“A legerősebb oka annak, hogy az emberek fenntartsák a jogot a fegyverviselésre az az, hogy végső megoldásként meg tudják magukat védeni kormányuk zsarnoksága ellen.”
Mint elismert oknyomozó riporter, Greg Palast 2001-ben felfedte, hogy a globális banki elit, azaz a Világbank és az IMF kicsiszolta azt a technikát, amely lehetővé tette számukra, hogy számos más országot kifosszanak a múltban – ez a módszer “IMF által kezdeményezett zavargás”-ként lett ismert.
2001 áprilisában Palast kiszivárogtatott Világbank dokumentumokat tanulmányozott. A dokumentumok  négy lépést vázoltak fel arra, hogyan kell kifosztani a nemzeteket vagyonukból és infrastruktúrájukból, erőforrásaikat a banki elit kezébe téve.
Az egyik utolsó lépés a folyamatban az “IMF lázadás,” részletes utasításokat tartalmazva arra, ahogy az elit előre készül a tömeges zavargásokra. Ezek hatása pedig az lesz, hogy elijesztik a befektetőket és a kormány csődöt jelent.
“Ennek a “gazdasági gyújtogatásnak” van  jó oldala is – a külföldiek, akik a tűz körül ülve elkapkodják a jó befektetéseket hihetetlenül olcsó árakon”- írja Palast. Hozzátéve azt, hogy “…a mintázat kialakult. Sok a vesztes, de egyértelmű nyertesei a folyamatnak úgy tűnik, hogy a nyugati bankok és az amerikai kincstár lesz. ”
Más szóval, a banki elit megteremti a gazdasági környezetet – emelkedő kamatlábak, élelmiszerárak spirális emelkedése, szegénység, alacsonyabb életszínvonal – amelyek aztán zavargásokat váltanak ki: majd, mint egy keselyű, lecsap és felfalja azt, ami az ország vagyonából marad.
Láttuk már e folyamatot kibontakozni olyan országokban, mint Bolívia, Ecuador, Indonézia, Görögország és Argentína. A húsdaráló következő országai: Magyarország, Spanyolország, Olaszország, Nagy-Britannia és Franciaország lesznek.
Mivel a magyarok természetes bizalmatlansággal viseltetnek a multinacionális bankokkal szemben, a pénzügyi káosz megteremtése itt nehezebben megy. Kivéve persze azt az egyértelmű pénzügyi ösztönzést, ahogy elsüllyesztették az embereket az adósság mocsarába a devizahitelekkel. A horgot kivetették, és sok magyar be is kapta azt. Most már csak annyit kellett tenniük a bankárok elitjének, hogy manipulálják az európai piacokat a célból, hogy a magyar forint meggyengüljön. És voila!  Itt a válság. Tökéletes alkalom arra, hogy az IMF keselyűk ide szálljanak.
Nem hittem, hogy a magyar uralkodó elit pénzt fog elfogadni magától az Ördögtől. Abban bíztam, hogy ahogy az oroszok és izlandiak nemrég valamennyi korrupt kormányukat szétdarabolták és letartóztatták szinte az összes bűnöző bankárt az egész bűnügyi szindikátussal egyetemben, Magyarország is ezt fogja tenni. De nem ez történt. Most akkor mi következik?
Tekintettel a világos gazdasági nyugtalanság felszítási törekvésekre, Magyarországon a hazai betegségnek számos különböző tünetei lehetnek- a jelek már mutatkoznak.
A “Zero Hedge“-et idézve:
“Egyetlen kérdés maradt csak: meddig fogja a “szocialista háló ” tartani magát, amikor ezen a ponton mindenki tudja Európában, hogy az egész fejlett nyugati világ csődöt jelenthet. Kíváncsi vagyok arra, hogy a nyugdíjrendszer, az egészségügy, a gyes stb…mikor fognak összeomlani.  Jelenleg a görög nyugdíjak 80%-át veszi el kormányuk.  A szomorú igazság az, hogy nagyon hamar több száz millió európai rá fog jönni, hogy a szociális hálót, amit már mindenki magától értetődőnek hitt és aminek köszönhetően senki nem mert lázadni semmiért, már régóta kifosztották.
Akkor mi van? “
Remélem, hogy a nagy magyar szellem felébred és valami lakatlan szigetre utasítja a banki elitet.  Ha ez nem történik meg, a legjobb ha készen állsz a komoly problémákra. Ha még nem készültél fel, akkor készülj!
/Forrás: http://naturahirek.hu 2013.05.07./*B.Kiss-Tóth László

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A kommunista Keresztapa

"Orbán Viktor és Csányi Sándor kézfogása a bankvezetőkkel való találkozáson. Orbán az összes bankárral csak kezet fogott, a meghajlás csak Csányinak járt"... Óriási protokolláris baklövés így meghajolni, megalázó. Mindjárt kezet csókol! Azért látszik az alá-fölé rendelési viszony... "Nekünk Brüsszel és a Pénzvilág nem diktálhat!" "Nem leszünk gyarmat!" Már tényleg nem...  "amikor a kormány pénze a bankároktól függ,
    akkor a bankárok, nem pedig a kormány irányít;
    a kéz ami ad, felette van a kéznek, ami kér.
    A pénznek nincs hazája; a pénzemberek nem hazafiak,
    és nincs becsületük,
    kizárólagos céljuk a nyerészkedés"
(Bonaparte Napoleon) A Fejér megyei Rendőr-főkapitányság állambiztonsági szervének  Orbán Viktorról  1982. májusában készített környezettanulmányából:       „…esetenként öntelt, beképzelt, rátarti magatartást tanúsít...társaihoz való viszonyában néha képmutató, érdek centrikusság jellemzi. Képességeit közepesre értékelik…ideáljai…

A körmendi Tánczos-ügy

(A kép forrása: Kuruc.info) Szenzáció(!): -Megvan(nak)                                           a valódi gyermekgyilkos(ok)! Felháborító(!) -Tánczos Gábort ártatlanul ítélték el 13 évre, amelyből 10 évet le is ült! -az elkövető(k)  anyagát a hatósági gazemberek 50 évre titkosították! * Miközben az Orbán-kormány az 1998-as Aranykéz utcai robbantásos merénylet elkövetőit éppen napjainkban tartóztatta le, az ugyanebben az évben brutális kegyetlenséggel megölt körmendi 11 éves kislány, H. Zsófi valódi gyilkosát/gyilkosait futni hagyják. Az Újbuda Televízió múlt havi adásában az 1998-as nyomozás során közreműködő rendőrségi grafológus, dr. Lépold Józsefné megdöbbentő kijelentést tett: A valódi gyilkos már megvan, de 50 évre titkosították az ügyet! Mindez közvetetten alátámasztja a Magyar Jelen 2007-es oknyomozó riportját, ahol azt bizonyították, hogy egy befolyásos zsidó szekta gyilkolta meg rituális okokból a 11 éves kislányt. Tánczos Gábor pedig ártatlanul ült 10 évet.
Az 1998-as gyilkosságot ny…

FRONT könyvtár