Ugrás a fő tartalomra

A szocialista Martin Schulznak, (az Európai Parlament vezetőjének, a zsidók nagy barátjának) még érettségije sincsen...


A baloldali politikus állítólag masszív alkoholista volt, 24 évesen munka, barátnő és életkedv nélkül, adósságban úszva élt, később könyvkereskedőként dolgozott.


 A német szocialista képviselő parlamenti honlapján olvasható önéletrajzából kiderül, érettségi vizsga nélkül tölti be az Európai Parlament elnöki tisztét. Más forrásból úgy tudni, a 11. osztályból azért bocsátották el, mert kétszer megbukott.
Schulz szóvivője a Hír Televíziónak megerősítette, hogy a politikus nem fejezte be a középiskolát, de ez nem is követelmény az uniós elnöki poszt betöltéséhez. „Martin Schulz rendelkezik a szükséges képzettségekkel. Azért hadd idézem a híres amerikai írót, Mark Twaint, aki azt mondta, hogy soha nem keverhető össze a végzettsége a képzettségével. Az Európai Parlament elnöki tisztségének betöltéséhez nincs szükség egyetemi végzettségre. George Washington sem rendelkezett formálisan iskolai végzettséggel, és Abraham Lincoln sem. Ez persze nem jelenti azt, hogy az elnök úr ezekhez az emberekhez akarja hasonlítani magát, ez csak egy történelmi észrevétel” – nyilatkozta Marcin Grajewski szóvivő.
Alkoholista volt a "kis proletár"
A Magyar Nemzet felidézi a német Spiegel hetilap életrajzi írását a politikusról, miszerint a würseleni Martin Schulz egy rendőr apa szolgálati lakásában nőtt föl, és máig „kis proletárnak” nevezi magát. A későbbi politikus állítólag masszív alkoholista volt, 24 évesen munka, barátnő és életkedv nélkül, adósságban úszva élt, később könyvkereskedőként dolgozott.
A zsidók nagy barátja
Az 1955-ös születésű Schulznak 1991-ben kezdett felfelé ívelni a karrierje, amikor belépett a Német Szociáldemokrata Pártba (SPD), majd 1994-ben az Európai Parlament képviselőjének választották. A 2012. január 17-én az EP elnöki tisztségét betöltő politikus feltűnően jó kapcsolatot ápol németországi és nemzetközi zsidó szervezetekkel, idén májusban az Európai Zsidó Kongresszus (EJC) budapesti látogatása előtt közölte, hogy határozott fellépést vár el (sic!) a magyar hatóságoktól az antiszemitizmussal és a kisebbségek elleni támadásokkal szemben.
Az EP elnöke az EJC vezetőjének, Moshe Kantornak írt levelében hangsúlyozta: teljes mértékben osztja az izraeli szervezet aggodalmát a Magyarországon tapasztalható „kisebbségellenes és antiszemita jelenségek” miatt.
Megfegyelmezné Magyarországot
Martin Schulz a német szociáldemokraták vezetőjeként többször kivette a részét a Magyarország elleni uniós támadásokból, ugyanakkor végig tagadta, hogy baloldali összeesküvést szőnének Magyarország ellen.
A politikus legutóbb azzal hívta fel magára a magyar közvélemény figyelmét, hogy egy brüsszeli napilapban egész Magyarországot leantiszemitázta, szerinte ugyanis hazánkban „össze akarják írni a zsidókat”. Schulz később szóvivője révén helyreigazítást kért a laptól, mondván ő nem a magyar nemzetet, csak a Jobbikot bírálta.
/Forrás: www.alfahir.hu 2013.05.21./*B.Kiss-Tóth László

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A kommunista Keresztapa

"Orbán Viktor és Csányi Sándor kézfogása a bankvezetőkkel való találkozáson. Orbán az összes bankárral csak kezet fogott, a meghajlás csak Csányinak járt"... Óriási protokolláris baklövés így meghajolni, megalázó. Mindjárt kezet csókol! Azért látszik az alá-fölé rendelési viszony... "Nekünk Brüsszel és a Pénzvilág nem diktálhat!" "Nem leszünk gyarmat!" Már tényleg nem...  "amikor a kormány pénze a bankároktól függ,
    akkor a bankárok, nem pedig a kormány irányít;
    a kéz ami ad, felette van a kéznek, ami kér.
    A pénznek nincs hazája; a pénzemberek nem hazafiak,
    és nincs becsületük,
    kizárólagos céljuk a nyerészkedés"
(Bonaparte Napoleon) A Fejér megyei Rendőr-főkapitányság állambiztonsági szervének  Orbán Viktorról  1982. májusában készített környezettanulmányából:       „…esetenként öntelt, beképzelt, rátarti magatartást tanúsít...társaihoz való viszonyában néha képmutató, érdek centrikusság jellemzi. Képességeit közepesre értékelik…ideáljai…

A körmendi Tánczos-ügy

(A kép forrása: Kuruc.info) Szenzáció(!): -Megvan(nak)                                           a valódi gyermekgyilkos(ok)! Felháborító(!) -Tánczos Gábort ártatlanul ítélték el 13 évre, amelyből 10 évet le is ült! -az elkövető(k)  anyagát a hatósági gazemberek 50 évre titkosították! * Miközben az Orbán-kormány az 1998-as Aranykéz utcai robbantásos merénylet elkövetőit éppen napjainkban tartóztatta le, az ugyanebben az évben brutális kegyetlenséggel megölt körmendi 11 éves kislány, H. Zsófi valódi gyilkosát/gyilkosait futni hagyják. Az Újbuda Televízió múlt havi adásában az 1998-as nyomozás során közreműködő rendőrségi grafológus, dr. Lépold Józsefné megdöbbentő kijelentést tett: A valódi gyilkos már megvan, de 50 évre titkosították az ügyet! Mindez közvetetten alátámasztja a Magyar Jelen 2007-es oknyomozó riportját, ahol azt bizonyították, hogy egy befolyásos zsidó szekta gyilkolta meg rituális okokból a 11 éves kislányt. Tánczos Gábor pedig ártatlanul ült 10 évet.
Az 1998-as gyilkosságot ny…

FRONT könyvtár