Ugrás a fő tartalomra

Tulok: Vallás-világháború?Á, dehogy! Az emberiség válaszút előtt áll, szembesül a döntés kérdésével: befogadja a világegyetem álmát, és azt a tényt, hogy különleges és megvan a potenciálja részévé válni, vagy megadja magát a halálmániás uralmi elit ragadozóinak, melyek tönkreteszik a fajt, és korlátozzák az elmét. Vallási fanatikusok akarják elhozni az Armageddont. Ez részben igaz is a követőkre, végrehajtókra és a majmolóikra, de a "fekete arisztokrácia" legfelsőbb irányításása számára csak morzsák, amiket hűséges baromfiaik elé szórnak (akik megeszik és megvesznek tőle).
A "nagy népirtás" forgatókönyve adott. Ha filmen látnánk az USA és Izraelerőlködését a Harmadik Világháború kirobbantása érdekében, a rendezéstől függően akár vígjáték is lehetne ez a végjáték. De a valóság nem film.Amerikában most tervezik az új helyzetet a Közel-Keleten, és ehhez szükség van egy megfelelően alkalmas politikai provokációra. 

1941-ben az amerikai vezetés bizonyított módon tudott a Pearl Harbor ellen tervezett japán támadásról, de nem tett semmit, hogy megelőzze, mert szükség volt a Japán elleni háborúra. Valójában a jelenlegi konstelláció a Perzsa-öbölbennagyon jól összehasonlítható a megelőző időszak japánok Pearl Harbor elleni támadásának előkészítésével, amiért Roosevelt, a Rockefellerek bábja, mindent megtett hatalma megtartása érdekében. Ő növelte a Japán elleni nyomást, amit az összes nyersanyagokat érintő szankciókkal fokoztak elviselhetetlenné. Ez egy egyértelmű összesküvés részét képezte, ahogy most Izrael Irán elleni acsarkodása is. A pattanásig feszített húrhoz hasonló Közel-Keleti feszült helyzet várhatóan rádióaktív sivataggá változtatja a térséget, amit az oroszWojennoje Obosrenije katonai portál is jelez, idézve Aviv Kohavit, az izraeli hírszerzés főnökét, aki azt állítja, hogy Irán több, mint 4 tonna alacsony, és 100 kg magas dúsítású uránnal rendelkezik (100%-os tisztaságú U-235-ből 23 kg, Pu-239-ből 5,6 kg a kritikus tömeg, vagyis egy futball labda nagyságú).
Meglátása szerint ez fogja tönkretenni Izrael gazdaságát, nukleáris sivataggá változtatva a térséget. Mivel zsidó mondja, gondolhatnánk arra is, hogy szokásos zsidó hazugság, de Khamenei ajatollah kijelentése is elgondolkodtató: "Izrael elpusztul 9 perc alatt" (Ennek az időpontnak a közeledtéről tudni fogunk, mert az X-edik 550.000 zsidó menekült transzport és pereputtyuk fogja elárasztani Magyarországot, legalábbis a kiadott 13 millió magyar TB-kártya alapján).

Az amerikai hadihajókat szándékosan állítják az iráni partok közelébe, hogy elérje őket egy iráni rakéta. Az iráni agresszió "áldozatául esett" hajók indokot teremthetnek az USA belépésére a háborúba.
A vallási rizsa nagyjából úgy szól, hogy az Armageddon fogja lehetővé tenni "Nagy Izrael" megalakítását, beteljesítve az állítólagos bibliai próféciákat, de a terv mögött végső soron a Rothschildok állnak. Az "ötletet" a gyanútlan izraelieknek szánják, akiket a jelenlegi kormány "ágyútölteléknek" kíván használni.

Ez feltételezi az oszthatatlan területnek kijelölt Erec Izraelt, és magában foglalja bővülésre a zsidó szuverenitás egész területét a Jordán folyóig és Libanon, Szíria, Egyiptom és Irak egyes területeit is. A mézesmadzag szerint sietve felépítenék a jeruzsálemi templomot, és az összes nem zsidó teljesíthetnéOvadia Yosef befolyásos rabbi hagymázas álmát: "a nem-zsidók csak nekünk szolgálni születtek, ha nem, akkor nincs helyük ebben a világban - csak akkor van, ha szolgálják Izrael népét".

Ovadia Yosef szellemi mentora a Sasz vallási fundamentalista pártnak, amely szefárd zsidó. Yosef nagy vallási vezetőnek tekinthető Izraelben. A Sasz párttagja, a koalíciós kormánynak, és több százezer követője van. Yosef nyilatkozatát, egy volt izraeli főrabbi idézte a Jerusalem Postban.
Persze Netanjahu is tett hasonló területi terjeszkedést kilátásba helyező nyilatkozatot, amikor kijelentette "nem lesz többé Libanon a térképen". Ha megnézzük az ENSZ Biztonsági Tanácsa által felsorolt 388 megsértését a libanoni légtérnek, akkor világosnak kell lennie, hogy Izrael azt tervezi, hogyLibanont bedarálja Assad bukása után.

Végeredményben, a háborúnak szeretnének vallási színezetet adni, bár nem szokták kihangsúlyozni, hogyIzrael lakosságának 90%-a kazár-zsidó, vagyis genetikailag nem zsidó. A "maradék" többsége vér szerint is zsidó, és a háborúban "veszteséglistára" fog kerülni, de az Erec Israel (Nagy Izrael) ígéretével fanatizálhatók. 

Top 8-as listába viszont több megváltónak kell megküzdenie egymással "hívein keresztül". A sátánista fekete arisztokrácia szabadkőművesei az Antrikrisztusra, a Sátánra voksolnak. A hinduk Kalki Avatar eljövetelére, a buddhisták befutójaMeitreya az eljövendő buddha. A párszik Sossiosht várják, míg a síták szerintayatollah tudja képviselni megfelelően őket. Az iszlám elkötelezettjei szerintMohamed Próféta utódjaként Mahdi, a világ ura jelenik meg. A zsidók a "Messiasch" várják, amíg a keresztények szerényen csak Krisztus második eljövetelét, de semmi újabb megváltót. 

A valóság viszont túlmutat a vallásháborúkon. Igazából semmi közük hozzá, mivelcsak egy kislétszámú réteg követel mindent magának. Tavaly már írtam az "Angolszász misszió" általam értelmezett okairól, céljáról és forgatókönyvéről. AKözel-Keleten elindítandó világháború elkerülhetetlenül át fog csapni nukleáris háborúba, ami nem csak helyileg, de globálisan is elpusztítja az emberi civilizációt. Nem kétséges, hogy Irán, ha rendelkezik atomfegyverekkel, használni is fogja végveszélyben, de Izrael biztos, ha "9 perc" alatt lerombolják, ahogy Khameneiállítja. A túlélésre nemhogy a Georgiai gránittömbökre felvésett 500 millió embernek, hanem csak néhány százezernek van esélye, de legalább két generációnak a föld alatt, ha kibírja a bolygó kérge a nukleáris robbanásokat. Ez a háború már nem a fosszilis energiahordozókért indul, hanem az emberiség kiirtásáért, és ilyenkor a magukat mások fölé emelőkről mindig Kesztner Rezsőelhíresült mondása jut az eszembe: "Szegény zsidó nem kell Izraelbe".Gátlástalan fosztogató, rablógyilkos gazemberek lennének az emberiség kiválasztott túlélői?
Az "új embertípus" előállítását célzó kísérletek már megtették első lépéseiket egy kitenyésztett faj létrehozása felé. Ha Ráma és Atlantisz 10500-12500 évvel korábbi múltbéli háborúja kényszerítette ki Afrika néhány ezer éves múlttal rendelkező népeinek kitenyésztését, az intő példa már adott...
(Tulok)/Forrás: http://hungarianrealnews.com 2012.07.10/*B.Kiss-Tóth László 2013.03.20.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A kommunista Keresztapa

"Orbán Viktor és Csányi Sándor kézfogása a bankvezetőkkel való találkozáson. Orbán az összes bankárral csak kezet fogott, a meghajlás csak Csányinak járt"... Óriási protokolláris baklövés így meghajolni, megalázó. Mindjárt kezet csókol! Azért látszik az alá-fölé rendelési viszony... "Nekünk Brüsszel és a Pénzvilág nem diktálhat!" "Nem leszünk gyarmat!" Már tényleg nem...  "amikor a kormány pénze a bankároktól függ,
    akkor a bankárok, nem pedig a kormány irányít;
    a kéz ami ad, felette van a kéznek, ami kér.
    A pénznek nincs hazája; a pénzemberek nem hazafiak,
    és nincs becsületük,
    kizárólagos céljuk a nyerészkedés"
(Bonaparte Napoleon) A Fejér megyei Rendőr-főkapitányság állambiztonsági szervének  Orbán Viktorról  1982. májusában készített környezettanulmányából:       „…esetenként öntelt, beképzelt, rátarti magatartást tanúsít...társaihoz való viszonyában néha képmutató, érdek centrikusság jellemzi. Képességeit közepesre értékelik…ideáljai…

A körmendi Tánczos-ügy

(A kép forrása: Kuruc.info) Szenzáció(!): -Megvan(nak)                                           a valódi gyermekgyilkos(ok)! Felháborító(!) -Tánczos Gábort ártatlanul ítélték el 13 évre, amelyből 10 évet le is ült! -az elkövető(k)  anyagát a hatósági gazemberek 50 évre titkosították! * Miközben az Orbán-kormány az 1998-as Aranykéz utcai robbantásos merénylet elkövetőit éppen napjainkban tartóztatta le, az ugyanebben az évben brutális kegyetlenséggel megölt körmendi 11 éves kislány, H. Zsófi valódi gyilkosát/gyilkosait futni hagyják. Az Újbuda Televízió múlt havi adásában az 1998-as nyomozás során közreműködő rendőrségi grafológus, dr. Lépold Józsefné megdöbbentő kijelentést tett: A valódi gyilkos már megvan, de 50 évre titkosították az ügyet! Mindez közvetetten alátámasztja a Magyar Jelen 2007-es oknyomozó riportját, ahol azt bizonyították, hogy egy befolyásos zsidó szekta gyilkolta meg rituális okokból a 11 éves kislányt. Tánczos Gábor pedig ártatlanul ült 10 évet.
Az 1998-as gyilkosságot ny…

FRONT könyvtár