Ugrás a fő tartalomra

Hering József: Rabbi felügyelt a rendre a holotáblát fölmutató, és ezért felfüggesztett börtönre ítélt Nagy György esküvőjén

Egy kissé komikus, reheg is a begyem... Úgy látszik, a vőlegény Györgynek máris nagyon-nagyon használt a bíróság intelme, azért most ez a fenenagy alázat a  részéről. Bevallom, nekem az ötödik fotó tetszik a legjobban, ahogyan újdonsült ortodox héber barátja mellett, magyar bocskai ruhában feszítve (cseppet sem feszengve!) szorongatja a zsidó szentírásmagyarázatot: a Talmudot. Nahát! *B.Kiss-Tóth László


Budapest Óbuda nevű városrészében tartotta ma esküvőjét a holotagadással megvádolt, és ezért másfél esztendő felfüggesztett börtönbüntetésre ítélt Nagy György és Bodvai Erika. A bocskaiba öltözött pár esküvőjén egy tehetséges, a békásmegyeri HÉV-állomás aluljárójából is ismert zenész szolgáltatta a muzsikát, és megfigyelőként jelen volt Reb Jánkele Mendelevics rabbi.

Bodvai Erika és Nagy György esküvője
Az Óbudai Önkormányzat Fő téri épületének házasságkötő termében szombaton kora délután tartotta esküvőjét Nagy György és Bodvai Erika. Mint ismert, Nagy Györgyöt néhány hónappal ezelőtt a bíróság jogerősen, egyéb büntetési tételek mellett, másfél év felfüggesztett börtönbüntetésre és szabadon választhatóan az egykori auschwitzi tábor, a jeruzsálemi Jád Vásém Holokauszt Emlékmúzeum vagy a Budapest Páva utcai Holokauszt Múzeum meglátogatására ítélte. Nagy György volt az, aki a nagy magyar nemzeti hevületükről ismert millások egyik tüntetésén - miközben azok önfeledten a Székely Himnuszt énekelték - fölmutatott nekik egy "Holokauszt nem volt" héber nyelvű táblát.
Nagy György és Bodvai Erika óbudai esküvőjén az értékes, jó hangulatú és kulturált zenét, így például magyar virágénekeket és Cseh Tamás szerzeményeit Modoros Zsolt szolgáltatta egy szál gitáron. Modoros Zsoltot sokan ismerik, akik leszállnak a HÉV békásmegyeri megállójában, és megindulnak a Heltai Jenő téri piac irányába. A fiatal és tehetséges zenész az ottani aluljáróban szokott muzsikálni, énekelni. Nagy György is Békásmegyeren lakik, naponta legalább kétszer áthalad az aluljáróban, és az ilyen helyeken szokásos angol nyelvű óbégatás helyett örömmel hallgatja a tiszta magyarsággal éneklő utcai énekest. Ezért hívta meg muzsikálni az esküvőjére.

Modoros Zsolt zenész
Nagy György a bírósági ítéletben foglalt kötelezettségeinek még nem tett eleget, mert például nem járt sem Auschwitzban, sem Jeruzsálemben, de még a hozzá szinte karnyújtásnyira levő Páva utcai Holokauszt Múzeumban sem. Gondolta, hogy előbb megházasodik, de az esküvőjét már a budapesti kormány által követett és megkövetelt, a zsidóság tiszteletének jegyében tartotta meg. Az óbudai esküvőn ugyanis meghívott díszvendégként jelen volt Reb Jánkele Mendelevics rabbi, aki egyenesen a Tel-Aviv melletti Bnéj Brák ortodox zsidó városból érkezett a bőgatyások országába.

Reb Mendelevics élénken figyeli a szertartást
A násznép körében eleinte nagy volt a tanácstalanság, értetlenség, senki nem tudta ugyanis, hogy mit keres ott egy rabbi. Nagy György azonban elmagyarázta a barátainak, rokonainak: a rabbi jelenléte nagyon fontos és elengedhetetlen, mert a tekintélyes zsidó tanúsítani fogja, hogy az esküvőn és az azt követő lakodalmon nem hangoztak el antiszemita kurjongatások, senki nem emelt magasba héber és magyar nyelvű gyűlölködő, holotagadó transzparenseket. Kérdésünkre a násznép közül egy, már jó útra tért, tehát már Auschwitzban is járt róse elmondta: a rabbi meghívása a gojok esküvőjére ugyanolyan logikus és ésszerű, mint a jelenlegi kormánynak a nemzetközi és a hazai zsidóság utasításai szerinti cselekedetei, vagy mint a Nagy Györgyöt auschwitzi utazásra kötelező bírói döntés.

A jegygyűrű fölhúzására is engedélyt kértek a rabbitól
Mindenesetre a bocskaiba öltözött menyasszony és vőlegény a boldogító igen kimondása és a szertartás egyéb mozzanata előtt annak rendje-módja szerint előbb mindig megkérdezte a teremben jelen levő szentföldi rabbit, hogy ezt vagy azt megtehetik-e. A jó lelkű rebbe minden kérdésre hangos és érthető igennel válaszolt. A polgári esketést levezető óbudai jegyzőnő is vette a lapot, volt humorérzéke, és nem szólt rá az ifjú párra. Persze könnyen lehet, hogy egy ilyen vicces jelenetért a nagyon közeli jövőben már súlyos büntetésre is számíthatunk. Szolgalelkű, kishitű, idegenek utasításait önként és dalolva végrehajtó állami vezetésünktől ugyanis minden kitelik. Mert mit mondott a zsidó Karinthy Frigyes? Azt, hogy minden viccnek a fele igaz.

Nagy György és Jánkele Mendelevics rabbi
Nagy Györgynek és nejének viszont sok boldogságot és szebb, szabadabb jövőt kívánunk!
Hering József
/Forrás: Kuruc.info 2013.04.20./*B.Kiss-Tóth László

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A kommunista Keresztapa

"Orbán Viktor és Csányi Sándor kézfogása a bankvezetőkkel való találkozáson. Orbán az összes bankárral csak kezet fogott, a meghajlás csak Csányinak járt"... Óriási protokolláris baklövés így meghajolni, megalázó. Mindjárt kezet csókol! Azért látszik az alá-fölé rendelési viszony... "Nekünk Brüsszel és a Pénzvilág nem diktálhat!" "Nem leszünk gyarmat!" Már tényleg nem...  "amikor a kormány pénze a bankároktól függ,
    akkor a bankárok, nem pedig a kormány irányít;
    a kéz ami ad, felette van a kéznek, ami kér.
    A pénznek nincs hazája; a pénzemberek nem hazafiak,
    és nincs becsületük,
    kizárólagos céljuk a nyerészkedés"
(Bonaparte Napoleon) A Fejér megyei Rendőr-főkapitányság állambiztonsági szervének  Orbán Viktorról  1982. májusában készített környezettanulmányából:       „…esetenként öntelt, beképzelt, rátarti magatartást tanúsít...társaihoz való viszonyában néha képmutató, érdek centrikusság jellemzi. Képességeit közepesre értékelik…ideáljai…

A körmendi Tánczos-ügy

(A kép forrása: Kuruc.info) Szenzáció(!): -Megvan(nak)                                           a valódi gyermekgyilkos(ok)! Felháborító(!) -Tánczos Gábort ártatlanul ítélték el 13 évre, amelyből 10 évet le is ült! -az elkövető(k)  anyagát a hatósági gazemberek 50 évre titkosították! * Miközben az Orbán-kormány az 1998-as Aranykéz utcai robbantásos merénylet elkövetőit éppen napjainkban tartóztatta le, az ugyanebben az évben brutális kegyetlenséggel megölt körmendi 11 éves kislány, H. Zsófi valódi gyilkosát/gyilkosait futni hagyják. Az Újbuda Televízió múlt havi adásában az 1998-as nyomozás során közreműködő rendőrségi grafológus, dr. Lépold Józsefné megdöbbentő kijelentést tett: A valódi gyilkos már megvan, de 50 évre titkosították az ügyet! Mindez közvetetten alátámasztja a Magyar Jelen 2007-es oknyomozó riportját, ahol azt bizonyították, hogy egy befolyásos zsidó szekta gyilkolta meg rituális okokból a 11 éves kislányt. Tánczos Gábor pedig ártatlanul ült 10 évet.
Az 1998-as gyilkosságot ny…

FRONT könyvtár