Ugrás a fő tartalomra

A MAGYAR NEMZETI VÉDELMI BIZOTTSÁG BEJELENTÉSE!

Létezik-e a valós Magyar Nemzeti Bizottságtól eltérő Magyar Nemzeti Védelmi Bizottság vagy sem, ha létezik, kiadott-e ilyen közleményt a szervezet vagy sem, van-e a hírnek valóságalapja vagy csak riogatás, nem tudhatjuk. Mindenesetre a neten már kering és a Facebook forrásra hivatkozva, a http://hungarians.ch weboldalon 12-én megjelent. Érdekességként adjuk közre. Beigazolódik-e vagy sem, majd kiderül. *B.Kiss-Tóth László.
*

RIADÓ! RIADÓ! RIADÓ! 

HAZÁNK GYARMATOSÍTÁSA ÉS NEMZETÜNK PALESZTIN MINTÁRA TÖRTÉNŐ LEIGÁZÁSA MEGKEZDŐDÖTT!
BELSŐ KORMÁNYZATI INFORMÁTORAINK ÉS KÜLFÖLDÖN ÉLŐ HÍRSZERZŐINK IS MEGERŐSÍTETTÉK A HÍRT, MISZERINT AZ ORBÁN-ÁDER PÁROS, 2013.ÁPRILIS 20.-TÓL 200.000 IZRAELI TELEPES BEUTAZÁSÁT HAGYTA JÓVÁ AZ ELŐZETES MEGÁLLAPODÁS ÉRTELMÉBEN!
A MENEKÜLTSTÁTUSSZAL ÉRKEZŐ TELEPESEK BIZTONSÁGÁRA AZ EU-GENDORF 4000 FELFEGYVERZETT KATONÁJA FOG VIGYÁZNI, A RENDVÉDELMI SZERVEINK FELETTI TOTÁLIS ÉS TEJHATALMÚ IRÁNYÍTÁS ÁTVÉTELE MELLETT!
LETARTÓZTATÁSOK VÁRHATÓK! MINDEN OLYAN HAZAFI VESZÉLYBEN VAN, AKI SZÓVAL, VAGY TETTEL ELLENÁLL A HÓDÍTÓKNAK!
VÉDJÉTEK ÉS ŐRIZZÉTEK A KULCSFONTOSSÁGÚ SZERVEZETEINK VEZETŐIT!
A KOREAI INCIDENS MIATT MINDEN ORSZÁG A SAJÁT BIZTONSÁGÁRA ÜGYEL, KÜLSŐ SEGÍTSÉGET MÉG A BARÁTI ORSZÁGOKTÓL SEM KAPHATUNK. A NEMRÉG HAZATÉRT KATONÁINK A NATO EGYEZMÉNY SZERINT A HÓDÍTÓKAT KELLENE SZOLGÁLJÁK. AZ ÁR-, ÉS BELVÍZVESZÉLY MIATT A NEMZET EREJE ÉS FIGYELME ELTERELŐDIK A FENNÁLLÓ VESZÉLYRŐL. MEGOSZTOTT NEMZETI ERŐINK ALKALMASSÁ TETTÉK AZ IDŐT A GYARMATOSÍTÁSRA!
AZONNALI EGYESÍTÉSRE VAN SZÜKSÉG!
A HATÁR KÖZELI RÉSZEKEN (50 KM) ROMÁN, SZLOVÁK, OSZTRÁK RENDŐRI SEGÍTSÉGET IS IGÉNYBE VESZNEK HAZÁNK ÁRULÓI! 
A SZÁNDÉKOSAN FELSZÁMOLT MALÉV TERMINÁLJAI ÉS AZ ÓRIÁS KATONAI SZÁLLÍTÓGÉPEK FOGADÁSÁRA MEGÉPÍTETT REPTÉR MOST A ZSIDÓ TELEPESEK FOGADÁSÁNAK KULCSFONTOSSÁGÚ SZÍNHELYEIVÉ VÁLNAK!
A LAKATLAN LAKÓPARKOK ÉS BÉRHÁZAK, AZ ELÁRVEREZETT MAGÁNINGATLANOK ÚJ LAKÓI MÁR KÉSZÜLNEK ÚJ HAZÁJUK ELFOGLALÁSÁRA!

VÉSZHELYZET! VÉSZHELYZET! VÉSZHELYZET! VÉSZHELYZET!

AZONNALI REAKCIÓT VÁRUNK MINDEN IGAZ MAGYARTÓL, PÁRTÁLLÁSTÓL ÉS POLITIKAI MEGGYŐZŐDÉSTŐL FÜGGETLENÜL! MEG KELL VÉDENÜNK SZABADSÁGUNK ÉS FÜGGETLENSÉGÜNK! 
MAGYARORSZÁG NEM LESZ PALESZTINA! 
HA MOST NEM TUDUNK ÖSSZEFOGNI, NEMZETÜNK 60 %-RA A BIZTOS PUSZTULÁS ÉS NYOMOR VÁR!
EGYSÉGBE MAGYAROK! ÚJABB TRIANON VAN LÁTHATÁRON!

TILTAKOZZATOK! KI AZ UTCÁRA MAGYAROK! 
NE ENGEDJÉTEK A BEÉRKEZŐ TELEPESEKET, HOGY HÁZAIKBA BEKÖLTÖZZENEK! NE ENGEDJÉTEK, HOGY ELHAGYJÁK A REPTEREKET!
KAMIONOSOK! ZÁRJÁTOK LE A FŐUTAKAT ÉS A HATÁRÁTKELŐKET!
HAZÁTOKHOZ ÉS NEMZETETEKHEZ HŰ RENDŐREINK ÉS KATONÁINK! RAJTATOK ÁLL VAGY BUKIK A HAZA SZABADSÁGA ÉS NEMZETÜNK JÖVŐJE!
ÁLLJATOK A NEMZETI ELLENÁLLÁS ÉLÉRE!

RIADÓ! RIADÓ! RIADÓ! RIADÓ! RIADÓ! RIADÓ!
NEM GYAKORLAT!

(Forrás: Facebook)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kapcsolódó:
 
 
Zsidó félkatonai-önvédelmi szervezet alakult Magyarországon 

Mialatt a kormány titkosszolgálati, rendőrállami módszerekkel üldözi a Magyar Gárdát és a hazafias csoportokat, addig a zsidók nyugodtan szervezhetik önvédelmi egységeiket. 

Létrehozták a Tett és Védelem Alapítványt, amely "segít a zsidóknak az önszerveződésben és önvédelemben": "Az önszerveződés határozott igényével fellépő, az egészséges énkép és önbecsülés fontosságáért küzdő lelkiismeret hangja életre hívta a Tett és Védelem Alapítványt, egy olyan alulról jövő kezdeményezésként, ami a zsidó tradíciókat követve kész határozott lépéseket tenni az egyre inkább elharapózó antiszemita jelenségek visszaszorításáért". 

zsido.com oldalon az alapítvány elnökével és az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközösség (EMIH) vezetőségi tagjával, Bodnár Dániellel készített interjú bevezetőjében leírják, hogy ha kell, terepre is mennek a Tett és Vedelem Alapítvány önkéntesei. Jogi segítséget és mentálhigiénés támogatást is kínálnak az "antiszemita támadások" elszenvedőinek. "Jelenlétükkel, akár állandó utcai jelenléttel azokon a területeken, ahol a tapasztalatok szerint nagyobb számban fordulnak elő ilyen atrocitások, demonstrálhatjuk a zsidó közösség összefogását és tenni akarását. Már önmagában ezzel - ha szabad ilyen kifejezést használni - egyfajta elrettentéssel élhetünk" - mondta el az alapítvány elnöke az interjúban, aki azt állítja nem önbíráskodni akarnak, hanem megmutatni, hogy a közösség tagjai nem "szabad prédák". 

A cikkből kiderült a szervezet ötletét Köves Slomó, az EMIH vezető rabbija vetette fel körülbelül egy évvel ezelőtt, a működését pedig az EMIH fogja finanszírozni. Az alapítványban egyébként az EMIH-vel olykor ellenségeskedő hangnemet is megütő MAZSIHISZ-nek is van delegáltja. 

A koncepció kidolgozásában kikérték az amerikai külügyminisztérium véleményét. Bodnár Dániel az interjúban elmondta: két nagy "előképük" van az antiszemitizmus elleni küzdelemben. Az egyik az Amerikában működő hírhedt ADL (a zsidóság "jó hírnevét" védelmezni hivatott "Rágalmazásellenes Liga") a másik pedig az Angliában működő Community Secuiity Trust. Ebből az ADL inkább az amerikai törvényalkotási folyamat befolyásolásában fejt ki számottevő tevékenységet, a CST-ben pedig a fizikai elrettentésen van a hangsúly, ők konkrét "védelmi" tevékenységet is ellátnak. A Tett és Védelem Alapítvány a kettő hibridjéből szeretné kialakítani saját modelljét. 

A szervezet elnöke közölte: annak a kultúrának az alapjait szeretnék megteremteni, hogy "Magyarországon ne legyen olyan antiszemita atrocitás, akár szóbeli, akár tettleges, vagy akár rongálás, ami válasz nélkül marad". Mintha nem értesülne akárcsak egy szóbeli sérelmükről is azonnal a teljes világsajtó... 

Mindeközben a magyar emberek ellen a kisebbségek tagjai által elkövetett bűncselekmények a legjobb esetben is csak cenzúrázott, mínuszos hírként jelennek meg a fősodratú híradásokban, inkább az antirasszista elhatárolódással kezdve a sort, ha már nem lehet takargatni. A magyarok érdekében fellépni szándékozó csoportokat pedig folyamatosan vegzálja a zsidó politikai-gazdasági lobbi előtt megfelelési kényszerben szenvedő rendőrállami klientúra. Az "elrettentőnek" szánt zsidó szervezetnek talán még közpénzt is utalnak majd... 

/Forrás: zsido.com - barikad.hu - kuruc.info 2013.01.16./*B.Kiss-Tóth László 2013.04.13.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Tejfalussy András közérdekű bejelentése a köztársasági elnökhöz:
 
A MAGYAR NEMZET BIZTONSÁGÁT LENULLÁZÓ ÚJ ALKOTMÁNY? 
(kód:nagyapaim-neveben-is-130412email2) 

Alulírt Sydo Tejfalussy András Béla Ferenc (személyi szám: 1-420415-0215, an.: Bartha Edit), okl. vill. mérnök, korábbi országgyűlési és tudományos akadémiai szakértő feltaláló, néhai Dr. Tejfalusy Béla táblabíró nagyapám és néhai Bartha Béla katonai vezető, majd rendőrfőnök nagyapám nevében is, miután ismerem az alapvető magyar létérdekek védelmére és a jogállamiság fenntartására az alábbihoz hasonló helyzetekben kifejtett főhivatalnoki intézkedéseiket, hivatkozva a Ptk. 484-87. § szerinti kárelhárítási jogomra, a következőt ajánlom megfontolásra a nem zsidó származású, és az emberi jogokat sértő mózesi és talmudi zsidó törvények magyarországi hatályon kívül helyezése feltétlen szükségességét elismerő zsidó származású magyar állampolgároknak is. Néhai Nagyapáim döntései dokumentumai, de a mai főjogászok tudatos hazaárulása bizonyítékai is (kérdés, hogy meddig) láthatók a honlapjaimon. Ajánlom HUN TV-s előadásaink megtekintését is. 

Rogán Antal Fidesz alelnök nemrég előadta - rendkívüli hírként, a HÍR Tv-ben - hogy a FIDESZ-KDNP új Alaptörvénye érvénytelenítette az eddig érvényes Magyarországi Alkotmányt is, sőt az Aranybullát is. Vagyis azt a két alapvető törvényt, amelyek szerint Magyarország területi épségét kötelező megvédenünk, hazánk határain belüli területeit magyar tulajdonban kell tartanunk. Előtte megengedték, hogy a külföldiek cégei magyarországi területtulajdonokat vásárolhassanak, azokat ráfizetéssel nagyobbra cserélhessék, s hogy a cégek által megvett területeket a cégtulajdonosok az itt született gyerekeik magántulajdonába átírathassák (lásd a külföldiek magyarországi befektetéseiről szóló 1989. évi XXIV. törvényt). Nemrég a kettős állampolgárságot is engedélyezték, azt, hogy külföldi állampolgár a magyarországi törvények mellett más, azokkal ellenérdekű külföldi államok törvényeinek is alávetett legyen. Utána izraeli cégek korlátozás nélkül idetelepedését is megengedték (liberalizálták), Izrael és Európai Unió közötti kereskedelmi partneri egyezmény hazánkra kötelezőnek nyilvánításával. 1200 hektárig engedélyezték, hogy egy-egy külföldi cég magyar termőterületet vásároljon, s ezúton akár néhány ezer külföldi cég tulajdonosai itt született gyerekei magántulajdona lehet hazánk összes termőterülete, s minden más ingatlana is. 

Áder János köztársasági elnök és az Alkotmánybíróság is egyetért a Rogán Antal által hivatkozott alkotmánybírói állásfoglalással, ha attól azonnal nem határolódtak el. A Fidesz és a KDNP és egyéb pártok minden olyan parlamenti képviselője is egyetértett vele, aki megszavazta a hazánk területei külföldiek tulajdonába jutását lehetővé tevő új alkotmányt. Hazánk elleni hivatali bűncselekmény a Magyarország területi épségét és területei magyar tulajdonban maradását kötelezően előíró eddig érvényes két alaptörvényünk hatályon kívül helyezése, miközben hazánk vonatkozásában nem helyez(tet)ték hatályon kívül azokat - a zsidók fejében valamennyi más közösség törvényeit, így a magyarországi törvényeket is felülíró - mózesi és talmudi törvényeket, amelyek valamennyi magyar állampolgárságú vagy itt tartózkodó kettős állampolgárságú, vagy csak külföldi állampolgár zsidót hazánk területei kizárólagos zsidó tulajdonba juttatására és ehhez a nem zsidók irtására, kiűzésére is köteleznek. Nem az a problémánk, hogy zsidó-e valaki édesanyja, hanem az, hogy hazánkban (is) hatályban vannak azok a zsidó törvények, amelyek minden zsidót köteleznek, hogy fajirtással szerezze meg/el a földet. Ölő módszereik/eszközeik:konyhasóhiányos, kálisóval mérgezett élelmiszer, szennyes ivóvíz, méreg-, fertőző anyag (vírus) terjesztő rovar, madár stb., lásd Mózes II.23./20-33.és V.7./2, 22., és Talmud, Taanith 10 a. lap és Baba kamma 93 b. lap. 

Már csak egy kérdésre kell logikus választ adnunk: A hazai alkotmányozók miért nem érvénytelenítették a hazánkba betelepedni engedett kettős állampolgár zsidókra vonatkozóan sem azokat a mózesi és talmudi törvényeket, amelyek minden izraelitát valamennyi nem zsidó, így tehát a nem zsidó magyarok, cigányok, németek és mások tervszerű kiirtására, kirablására, vagyis hazánk területeit fajirtással megszerzésre, azaz az ENSZ Emberi Jogi Törvényei kijátszására is köteleznek?! 

ANTISZEMÉTIZMUS KELL 

Tisztelt Hölgyek és Urak! 

Részemről hardware-software kérdésként kezelem az ügyet, csak a mózesista-talmudista software-t okolva, soha sem magát a zsidó származást. A nem zsidó vallási vezetők és hívek többsége bűnsegédkezik a Mózes II. 23-20-33. + Talmud 10 a. lap és Baba kamma 93b. lap szerinti világméretű rablógyilkossági program megvalósításában, elfogadják az azzal folytatott életrövidítést és ivartalanítás, s ennek számos nem kóser étkezésű zsidó is áldozata. Antiszemétizmus kell, nem antiszemitizmus. Ez ügyben is mellékelem a Verőcei Magyar Sziget összejövetelen korábban tartott előadásom email-könyv változatát. 

Mellékletek: 1./Áder Jánoshoz benyújtott mai nyilvános közérdekű bejelentésem (kód: nagyapaim-neveben-is-130412), aminek valamennyi (a hazaárulókat nem bűnpártoló, még nem hazaáruló) tisztességes magyar állampolgár és magyar érdekvédő szervezet együttes Petíciójaként benyújtását javaslom mindazokhoz a hazai és külföldi szervezetekhez, állami vezetőkhöz, amelyek/akik, mint pl. az Európai Unió, az USA stb. különféle ellenőrző és tanácsadó szervezetei, ill. ezek hangadói, médiaszereplői, bárhol, bármiért, bármelyik oldalról bírálták, vagy bírálni szeretnék, kérték, követelték, javasolták a legutóbbi magyarországi alkotmány/alaptörvény bármilyen átalakítását módosítását. 2./EmailKonyv39 (kód: EmailKönyv39-SzovalNepirtanak)

Verőce, 2012. 04. 12. 
Tisztelettel: Tejfalussy András 
sss.aquanet1.net76.net 

/Forrás: a Nemzeti Hírháló 2013.04.13-i hírlevele/*B.Kiss-Tóth László

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A kommunista Keresztapa

"Orbán Viktor és Csányi Sándor kézfogása a bankvezetőkkel való találkozáson. Orbán az összes bankárral csak kezet fogott, a meghajlás csak Csányinak járt"... Óriási protokolláris baklövés így meghajolni, megalázó. Mindjárt kezet csókol! Azért látszik az alá-fölé rendelési viszony... "Nekünk Brüsszel és a Pénzvilág nem diktálhat!" "Nem leszünk gyarmat!" Már tényleg nem...  "amikor a kormány pénze a bankároktól függ,
    akkor a bankárok, nem pedig a kormány irányít;
    a kéz ami ad, felette van a kéznek, ami kér.
    A pénznek nincs hazája; a pénzemberek nem hazafiak,
    és nincs becsületük,
    kizárólagos céljuk a nyerészkedés"
(Bonaparte Napoleon) A Fejér megyei Rendőr-főkapitányság állambiztonsági szervének  Orbán Viktorról  1982. májusában készített környezettanulmányából:       „…esetenként öntelt, beképzelt, rátarti magatartást tanúsít...társaihoz való viszonyában néha képmutató, érdek centrikusság jellemzi. Képességeit közepesre értékelik…ideáljai…

A körmendi Tánczos-ügy

(A kép forrása: Kuruc.info) Szenzáció(!): -Megvan(nak)                                           a valódi gyermekgyilkos(ok)! Felháborító(!) -Tánczos Gábort ártatlanul ítélték el 13 évre, amelyből 10 évet le is ült! -az elkövető(k)  anyagát a hatósági gazemberek 50 évre titkosították! * Miközben az Orbán-kormány az 1998-as Aranykéz utcai robbantásos merénylet elkövetőit éppen napjainkban tartóztatta le, az ugyanebben az évben brutális kegyetlenséggel megölt körmendi 11 éves kislány, H. Zsófi valódi gyilkosát/gyilkosait futni hagyják. Az Újbuda Televízió múlt havi adásában az 1998-as nyomozás során közreműködő rendőrségi grafológus, dr. Lépold Józsefné megdöbbentő kijelentést tett: A valódi gyilkos már megvan, de 50 évre titkosították az ügyet! Mindez közvetetten alátámasztja a Magyar Jelen 2007-es oknyomozó riportját, ahol azt bizonyították, hogy egy befolyásos zsidó szekta gyilkolta meg rituális okokból a 11 éves kislányt. Tánczos Gábor pedig ártatlanul ült 10 évet.
Az 1998-as gyilkosságot ny…

FRONT könyvtár