Ugrás a fő tartalomra

Közpénzből vizsgáltatja dolgozói heréjét és vagináját a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium

Megjegyzésem: ha most morbid lennék, akkor azt javasolnám az illetékes NFM-es főmuftinak, hogy a repetoárjukat szifilisz,  gonorrhea, (tripper, kanko,) hepatitisz, HÍV, fitymaszükület, merevedési zavarok vizsgálatával is bővítsék ki, mert a sokat utazgató, ide-oda látogató munkatársaknál senki nem tudhatja, hogy mikor csap be valamelyiküknél a menkő! *B.Kiss-Tóth László

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium prosztata- és herevizsgálatra invitálja férfi dolgozóit, míg a hölgy munkatársaknak mell- és vaginális ultrahangot kínál.


ultra
Még a munkatársak nadrágjában, szoknyája alatt is rend kell legyen a Nemzeti Fejlesztési Minisztériumban. A tárca ugyanis prosztata- és herevizsgálatra invitálja férfi dolgozóit, míg a hölgy munkatársaknak mell- és vaginális ultrahangot kínál. 

Az NFM január végén kötött szerződést a Vasútegészségügyi Nonprofit Kft.-vel, s a cégtől 14-20 millió forint értékben rendelt meg szolgáltatást. A kormany.hu-ra feltöltött szerződés árait nézve a minisztérium nem fukarkodott: a csomagok fejenként 80-135 ezer forintba kerülnek nemtől és életkortól függően. A hölgy alkalmazottaknak három vizsgálati csomagot állítottak össze: külön a 30-nál fiatalabbaknak, a 31 és 45 év közöttieknek és a 45 év felettieknek. A férfiaknál két korosztály van: a 30-on inneniek, és a 30-on túliak.

A több mint félszáz vizsgálatot nézve a tárca dolgozói messze alaposabb ellátáshoz juthatnak, mint a legtöbb magyar foglalkoztatott az üzemorvosnál. A labor-, a fül-orr-gégészeti, a szemészeti kivizsgálás vagy a tüdőszűrés mellett számos intim vizsgálatot is ajánlanak a dolgozóknak, igaz, nem mindenkinek. Csak a 30 év fölötti hölgyeknek javallott a mell- és hüvelyi ultrahang, míg a mammográfiai szűrésre a 45. életévüket betöltötteket várják. Az urak esetében már nagyobb a „szigor": az orvosok szerint mindenkinek el kellene mennie az urológiai, prosztata- és herevizsgálata, de még a végbél esetleges betegségeinek vizsgálatát végző proktológust sem hagyhatnák ki. Természetesen a szolgáltatás nem kötelező, s nem is kell mindegyik orvoshoz elmenni. A jelentkező egy adatlapon jelölheti meg, hogy mely szűréseket nem óhajtja a rászabott csomagból, és – a csomagáron belül – mit szeretne helyettük a választhatók közül. Lehet például kérni reumatológiai vagy pszichológiai analízist is.

A munka-egészségügyi előírások szerint nem kötelező ilyen szintű szűrést biztosítani - mondta dr. Kóczán István belgyógyász-kardiológus a Blikknek. - Ám jó, ha egy munkahely megengedheti anyagilag az ilyen átfogó vizsgálatokat. Jó volna, ha ezt nem csak minisztériumok tehetnék meg, mert az említett megelőzések nagyon fontosak.

/Forrás: http://alfahir.hu 2013.03.01./ *B.Kiss-Tóth László

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A kommunista Keresztapa

"Orbán Viktor és Csányi Sándor kézfogása a bankvezetőkkel való találkozáson. Orbán az összes bankárral csak kezet fogott, a meghajlás csak Csányinak járt"... Óriási protokolláris baklövés így meghajolni, megalázó. Mindjárt kezet csókol! Azért látszik az alá-fölé rendelési viszony... "Nekünk Brüsszel és a Pénzvilág nem diktálhat!" "Nem leszünk gyarmat!" Már tényleg nem...  "amikor a kormány pénze a bankároktól függ,
    akkor a bankárok, nem pedig a kormány irányít;
    a kéz ami ad, felette van a kéznek, ami kér.
    A pénznek nincs hazája; a pénzemberek nem hazafiak,
    és nincs becsületük,
    kizárólagos céljuk a nyerészkedés"
(Bonaparte Napoleon) A Fejér megyei Rendőr-főkapitányság állambiztonsági szervének  Orbán Viktorról  1982. májusában készített környezettanulmányából:       „…esetenként öntelt, beképzelt, rátarti magatartást tanúsít...társaihoz való viszonyában néha képmutató, érdek centrikusság jellemzi. Képességeit közepesre értékelik…ideáljai…

A körmendi Tánczos-ügy

(A kép forrása: Kuruc.info) Szenzáció(!): -Megvan(nak)                                           a valódi gyermekgyilkos(ok)! Felháborító(!) -Tánczos Gábort ártatlanul ítélték el 13 évre, amelyből 10 évet le is ült! -az elkövető(k)  anyagát a hatósági gazemberek 50 évre titkosították! * Miközben az Orbán-kormány az 1998-as Aranykéz utcai robbantásos merénylet elkövetőit éppen napjainkban tartóztatta le, az ugyanebben az évben brutális kegyetlenséggel megölt körmendi 11 éves kislány, H. Zsófi valódi gyilkosát/gyilkosait futni hagyják. Az Újbuda Televízió múlt havi adásában az 1998-as nyomozás során közreműködő rendőrségi grafológus, dr. Lépold Józsefné megdöbbentő kijelentést tett: A valódi gyilkos már megvan, de 50 évre titkosították az ügyet! Mindez közvetetten alátámasztja a Magyar Jelen 2007-es oknyomozó riportját, ahol azt bizonyították, hogy egy befolyásos zsidó szekta gyilkolta meg rituális okokból a 11 éves kislányt. Tánczos Gábor pedig ártatlanul ült 10 évet.
Az 1998-as gyilkosságot ny…

FRONT könyvtár