Ugrás a fő tartalomra

Megrendelésre(?) felgyújtották és porrá égett tegnap a Jobbik dunaújvárosi irodája Kik is akkor a szélsőségesek?


 Politikai támadást sejt a Jobbik helyi elnöke a párt dunaújvárosi irodájának a tegnapi felgyújtása mögött. A rendőrség egyelőre nem számolt be konkrétumokról.

jobbik
Felgyújtották a Jobbik dunaújvárosi alapszervezetének az irodáját tegnap este tizenegy körül, a helyiség porig égett és használhatatlanná vált. Egyebek mellett olyan felbecsülhetetlen értékű tárgyak is a lángok martalékaivá lettek, mint eredeti ötvenhatos relikviák (zászlók, rohamsisak).
A rendőrök - némi szerencsének köszönhetően - még tegnap este elfogtak egy férfit, aki magát hajléktalanként azonosította, azonban a dunaújvárosi hajléktalanok még soha nem látták a városban.
jobbik2
A szándékos gyújtogatást valószínűsíti, hogy a helyszínen találtak a férfinél gyulladást elősegítő anyagokat is, valamint hogy elvitte az irodából a számítógép merevlemezét.
Pintér Tamás, a Jobbik dunaújvárosi elnöke és önkormányzati képviselője portálunknak elmondta, a helyiség egy szolgáltató házban van, több más irodával együtt, ahova eleve egy központi kapun kell bejutni, a Jobbik-iroda bejárata pedig egy több ponton zárható biztonsági ajtó.
jobbik
 - A rendőrkapitány szerint nem lehetett szándékos a gyújtogatás, mert szerinte a gyanúsított csak egy hetvenes IQ-val rendelkező hajléktalan- mondta a pát helyi elnöke.
Hozzátette: a támadás nem volt előzmény nélküli, mert mintegy másfél hete a postaládájukat tette valaki tönkre és fosztotta ki.
jobbik4
A gyárvárosban a Jobbik jó ideje sürgeti a közélet megtisztítását. Szerintük a probléma egyik gyökere, hogy a Dunaújvárosi Víz-, Csatorna- és Hőszolgáltató Kft. egy oligarcha kezében van, aki hatalmas extraprofitot halmozott fel a városlakók kárára, harminc százalékkal magasabb rezsiszámlák formájában. Ezért indítványozni fogják a városi közgyűlésben, hogy a továbbiakban az önkormányzat gyakorolja a város többségi tulajdonában lévő DVCSH felett a menedzsment jogokat, vagyis a tényleges irányítást.
Megbízásra dolgozhatott a dunaújvárosi Jobbik-irodát felgyújtó férfi
A Jobbik megdöbbent azon, hogy vasárnap éjjel felgyújtották a párt dunaújvárosi irodáját, a tűzben pedig gyakorlatilag minden megsemmisült. Az eset azért is érthetetlen számunkra, mert az irodaházban több iroda is működik, a számos biztonsági szerelvény ellenére mégis a radikális erőhöz tört be az elkövető - áll a Jobbik közleményében.
Az arra járőröző rendőr a gyújtogatót példás gyorsasággal elfogta. Meglepő, hogy ő hajléktalannak vallotta magát, ám a környéken senki nem ismeri, nála pedig irodaszerek mellett a párt alapszervezeti számítógépének merevlemezét találták meg. Emiatt élünk a gyanúperrel, hogy az elkövető megbízásra végezte tettét - hangsúlyozza a párt közleménye.
A Jobbik továbbra sem enged a megfélemlítésnek, a terror eszközeivel is hiába manipulálnak politikai ellenfeleink. A nemzeti erő minden ellene irányuló támadást túlél és folytatja munkáját a magyar emberek életének jobbá tétele érdekében - zárul a  közlemény.
H.Á.
/Forrás: alfahir.hu 2013.02.11./*B.Kiss-Tóth László

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A kommunista Keresztapa

"Orbán Viktor és Csányi Sándor kézfogása a bankvezetőkkel való találkozáson. Orbán az összes bankárral csak kezet fogott, a meghajlás csak Csányinak járt"... Óriási protokolláris baklövés így meghajolni, megalázó. Mindjárt kezet csókol! Azért látszik az alá-fölé rendelési viszony... "Nekünk Brüsszel és a Pénzvilág nem diktálhat!" "Nem leszünk gyarmat!" Már tényleg nem...  "amikor a kormány pénze a bankároktól függ,
    akkor a bankárok, nem pedig a kormány irányít;
    a kéz ami ad, felette van a kéznek, ami kér.
    A pénznek nincs hazája; a pénzemberek nem hazafiak,
    és nincs becsületük,
    kizárólagos céljuk a nyerészkedés"
(Bonaparte Napoleon) A Fejér megyei Rendőr-főkapitányság állambiztonsági szervének  Orbán Viktorról  1982. májusában készített környezettanulmányából:       „…esetenként öntelt, beképzelt, rátarti magatartást tanúsít...társaihoz való viszonyában néha képmutató, érdek centrikusság jellemzi. Képességeit közepesre értékelik…ideáljai…

A körmendi Tánczos-ügy

(A kép forrása: Kuruc.info) Szenzáció(!): -Megvan(nak)                                           a valódi gyermekgyilkos(ok)! Felháborító(!) -Tánczos Gábort ártatlanul ítélték el 13 évre, amelyből 10 évet le is ült! -az elkövető(k)  anyagát a hatósági gazemberek 50 évre titkosították! * Miközben az Orbán-kormány az 1998-as Aranykéz utcai robbantásos merénylet elkövetőit éppen napjainkban tartóztatta le, az ugyanebben az évben brutális kegyetlenséggel megölt körmendi 11 éves kislány, H. Zsófi valódi gyilkosát/gyilkosait futni hagyják. Az Újbuda Televízió múlt havi adásában az 1998-as nyomozás során közreműködő rendőrségi grafológus, dr. Lépold Józsefné megdöbbentő kijelentést tett: A valódi gyilkos már megvan, de 50 évre titkosították az ügyet! Mindez közvetetten alátámasztja a Magyar Jelen 2007-es oknyomozó riportját, ahol azt bizonyították, hogy egy befolyásos zsidó szekta gyilkolta meg rituális okokból a 11 éves kislányt. Tánczos Gábor pedig ártatlanul ült 10 évet.
Az 1998-as gyilkosságot ny…

FRONT könyvtár