Ugrás a fő tartalomra

Meddig sújtják még Magyarországot a a párizsi békeszerződésre és a holokausztra vonatkozó jóvátételek?

Mirkóczki Ádám, a Jobbik országgyűlési képviselője egy sokak számára kényelmetlen témában szólalt fel a parlamentben.

Az elmúlt évekből nem derül ki, hogy a „jóvátételek” meddig sújtják még Magyarországot? Meddig szerepel ez még a költségvetésben? Jelen esetben milliárdokról beszélünk.- A költégségvetési módosító indítványban szó esik az E.On-ról, stratégiai és nemzetbiztonsági célokról és egyéb fontos kérdésekről. Ezek közé elrejtve, mintegy név nélkül jelenik meg a  Számvevőszéki és költségvetési bizottság által benyújtott javaslat: a kormány tavaly decemberi  határozatában döntött arról, hogy egy  törvény alapján a holokausz-túlélők részére folyósított életjáradék összegét ötven százalékkal megemelik.
Ez az indítvány azonban több kérdést fölvet. Elsősorban „odaszólt” valaki valamelyik képviselőnek? A politikus kevéssé tartja valószínűnek ugyanis, hogy a bizottságban bármelyik kormánypárti képviselőnek hirtelen jutott volna eszébe a lehetőség. Az is kérdés, miért nem a tavalyi költségvetésben lett ez elfogadva. Másrészt magában az indoklásban és magában a javaslatban sincs számszerűsítve az emelés, csak ötven százalékot említenek. Mindösszesen annyi ismeretes, hogy a 2013-as költségvetésben van egy 1,7 milliárdos tétel erre a sorra, ami azt jelenti, hogy 850 milliós összegről beszélhetünk az 50 százalékos emelés fényében.
Az elmúlt évekből nem derül ki, hogy ezek  a jóvátételek – akár a párizsi békeszerződésre vonatkozóan, akár a holokauszttal kapcsolatban – meddig sújtják még Magyarországot? Meddig szerepel ez még a költségvetésben? Jelen esetben milliárdokról beszélünk -  vetette fel a jobbikos képviselő.
Lehetne sorolni az áldozatokat, hiszen minden egyes emberért kár, de mégis, állandóan csak a holokauszt áldozatairól hallhatunk. A politikus hangsúlyozta, nem az a baj, hogy szó esik róluk, hanem az, hogy csak róluk. Ha ezt valaki szóvá meri tenni, azonnal jönnek a negatív stigmák.
/Forrás: www.alfahir.hu 2013.02.14./*B.Kiss-Tóth László

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A kommunista Keresztapa

"Orbán Viktor és Csányi Sándor kézfogása a bankvezetőkkel való találkozáson. Orbán az összes bankárral csak kezet fogott, a meghajlás csak Csányinak járt"... Óriási protokolláris baklövés így meghajolni, megalázó. Mindjárt kezet csókol! Azért látszik az alá-fölé rendelési viszony... "Nekünk Brüsszel és a Pénzvilág nem diktálhat!" "Nem leszünk gyarmat!" Már tényleg nem...  "amikor a kormány pénze a bankároktól függ,
    akkor a bankárok, nem pedig a kormány irányít;
    a kéz ami ad, felette van a kéznek, ami kér.
    A pénznek nincs hazája; a pénzemberek nem hazafiak,
    és nincs becsületük,
    kizárólagos céljuk a nyerészkedés"
(Bonaparte Napoleon) A Fejér megyei Rendőr-főkapitányság állambiztonsági szervének  Orbán Viktorról  1982. májusában készített környezettanulmányából:       „…esetenként öntelt, beképzelt, rátarti magatartást tanúsít...társaihoz való viszonyában néha képmutató, érdek centrikusság jellemzi. Képességeit közepesre értékelik…ideáljai…

A körmendi Tánczos-ügy

(A kép forrása: Kuruc.info) Szenzáció(!): -Megvan(nak)                                           a valódi gyermekgyilkos(ok)! Felháborító(!) -Tánczos Gábort ártatlanul ítélték el 13 évre, amelyből 10 évet le is ült! -az elkövető(k)  anyagát a hatósági gazemberek 50 évre titkosították! * Miközben az Orbán-kormány az 1998-as Aranykéz utcai robbantásos merénylet elkövetőit éppen napjainkban tartóztatta le, az ugyanebben az évben brutális kegyetlenséggel megölt körmendi 11 éves kislány, H. Zsófi valódi gyilkosát/gyilkosait futni hagyják. Az Újbuda Televízió múlt havi adásában az 1998-as nyomozás során közreműködő rendőrségi grafológus, dr. Lépold Józsefné megdöbbentő kijelentést tett: A valódi gyilkos már megvan, de 50 évre titkosították az ügyet! Mindez közvetetten alátámasztja a Magyar Jelen 2007-es oknyomozó riportját, ahol azt bizonyították, hogy egy befolyásos zsidó szekta gyilkolta meg rituális okokból a 11 éves kislányt. Tánczos Gábor pedig ártatlanul ült 10 évet.
Az 1998-as gyilkosságot ny…

FRONT könyvtár