Ugrás a fő tartalomra

Kérdés: MIT KERESNEK KÖZTÖRVÉNYESEK, MILLIÁRDOS VAGYON ELSIKKASZTÓI A MAGYAR ORSZÁGGYŰLÉSBEN – MÉG MINDIG?


Mi az, hogy MSZP, amikor az MSZMP nem szűnt meg, csak egy puccsista csoport ellopta a vagyonát (a NÉP vagyonát!!!), - és MSZP NINCS IS: pl. az előírás szerint minimum tíz alapítójának még a neve sem ismeretes: a cégbíróságon NINCS BEJEGYEZVE!!!
Stb.
Erről folyó pert visz Minda Zoltán, de vajon mikor mondja már ki egy „független” magyar bíróság, hogy tényleg igaz ez a „kapitális csalás: az MSZP ellopta a pártállami vagyont”!

A bűnszövetségben folytatólagosan elkövetett, nagyon súlyos, hiszen közel tíz millió magyar ember életét megnyomorító bűncselekmény-sorozat felelősei azok az MSZMP-sek is, akiket a puccsisták kirekesztettek az elsikkasztott közvagyonból, mert nem tettek semmit a bűncselekmény megakadályozására, de felelősek a parlamenti pártok, a „független” bíróságok, az állami vagyon kezelői is, mindazok, akik SZEMET HUNYTAK a kezükbe került okiratokból felismerhető, „fehérgalléros” bűncselekmények fölött!
Felelősek azok az MSZMP-sek is, akik a „rendszerváltás” idején szétszóródva a politikai életben, különböző új pártokat hoztak létre, vagy azokba épültek be, - ott vannak a Fideszben is! – és minden bizonnyal rejtett pártfeladatuknak megfelelően FENNTARTOTTÁK a törvénytelenséget, a jogtalanságot, az igazságtalanságot, az ország teljes kifosztásához vezető bűncselekmény-sorozatot.

Talán nem is kellene megvárni, amíg a bíróság IGAZSÁGOS ítéletet hirdet az ország legnagyobb bűnszövetkezete ellen, hiszen egy sor parlamenti jogász meggyőződhet a bizonyítékokról, és megállapíthatja: az MSZP már csak egyet tehet: kitakarodhat a parlamentből az egész MSZP-frakció, karperecesen, egyenruhás kísérettel, és a magyar országgyűlés végre határozhat a Szent Korona Alkotmánya jogfolytonosságának helyreállításáról.
Az alaptörvény szép, hazafias bevezető gondolatainak megfelelően.

Még az ország vagyona is helyreállítható lesz: a bűnszövetkezet tagjaitól el kell venni a méltánytalanul sok és nagy jövedelmüket, az általuk itthon felhalmozott és a külföldre menekített milliárdokat, - a magyar állami pénzkibocsátás jogának visszavételével KAMATMENTES kölcsönökkel fel kell támasztani a hazai ipart és mezőgazdaságot, és OTTHONT és emberhez méltó, értelmes MUNKÁT, MEGÉLHETÉST KELL BIZTOSÍTANI MINDEN itthon élő MAGYAR állampolgárnak.

Örülök, hogy a parlamentben is valóban magyar érdekeket képviselő Jobbik nemzeti jogvédő jogásza, dr. Gaudi-Nagy Tamás nyilvánosság előtt beszélt erről a „kapitális csalásról” http://kuruc.info/r/34/108263/ .

Várjuk az ORSZÁGTISZTÍTÓ folytatást!

KSM

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A kommunista Keresztapa

"Orbán Viktor és Csányi Sándor kézfogása a bankvezetőkkel való találkozáson. Orbán az összes bankárral csak kezet fogott, a meghajlás csak Csányinak járt"... Óriási protokolláris baklövés így meghajolni, megalázó. Mindjárt kezet csókol! Azért látszik az alá-fölé rendelési viszony... "Nekünk Brüsszel és a Pénzvilág nem diktálhat!" "Nem leszünk gyarmat!" Már tényleg nem...  "amikor a kormány pénze a bankároktól függ,
    akkor a bankárok, nem pedig a kormány irányít;
    a kéz ami ad, felette van a kéznek, ami kér.
    A pénznek nincs hazája; a pénzemberek nem hazafiak,
    és nincs becsületük,
    kizárólagos céljuk a nyerészkedés"
(Bonaparte Napoleon) A Fejér megyei Rendőr-főkapitányság állambiztonsági szervének  Orbán Viktorról  1982. májusában készített környezettanulmányából:       „…esetenként öntelt, beképzelt, rátarti magatartást tanúsít...társaihoz való viszonyában néha képmutató, érdek centrikusság jellemzi. Képességeit közepesre értékelik…ideáljai…

A körmendi Tánczos-ügy

(A kép forrása: Kuruc.info) Szenzáció(!): -Megvan(nak)                                           a valódi gyermekgyilkos(ok)! Felháborító(!) -Tánczos Gábort ártatlanul ítélték el 13 évre, amelyből 10 évet le is ült! -az elkövető(k)  anyagát a hatósági gazemberek 50 évre titkosították! * Miközben az Orbán-kormány az 1998-as Aranykéz utcai robbantásos merénylet elkövetőit éppen napjainkban tartóztatta le, az ugyanebben az évben brutális kegyetlenséggel megölt körmendi 11 éves kislány, H. Zsófi valódi gyilkosát/gyilkosait futni hagyják. Az Újbuda Televízió múlt havi adásában az 1998-as nyomozás során közreműködő rendőrségi grafológus, dr. Lépold Józsefné megdöbbentő kijelentést tett: A valódi gyilkos már megvan, de 50 évre titkosították az ügyet! Mindez közvetetten alátámasztja a Magyar Jelen 2007-es oknyomozó riportját, ahol azt bizonyították, hogy egy befolyásos zsidó szekta gyilkolta meg rituális okokból a 11 éves kislányt. Tánczos Gábor pedig ártatlanul ült 10 évet.
Az 1998-as gyilkosságot ny…

FRONT könyvtár