Ugrás a fő tartalomra

Hegyesi Róbert: Magyarországon polgárháború és etnikai tisztogatás zajlik!

Kunhegyesi-és környéki rémtörténetek.  Hm... hmm... hmmm... Az alábbi cikket a lakosság tájékoztatása érdekében adjuk közre.(*B.Kiss-Tóth László)


A cím talán hihetetlennek tűnik, ezért mindkét szó hivatalos meghatározását leírom.

Polgárháború: 
Egy adott ország társadalmához tartozó különböző csoportok harca a társadalmi berendezkedés radikális átalakítása és a hatalom megszerzésének céljából. A szemben álló felek kulturális, szociális, etnikai, vallási téren egymással ellenkező nézeten vannak. Egy 2006-óta érvényben lénő meghatározás szerint, ha az összecsapások legalább évi 100 halálos áldozatot követelnek, akkor az adott országban hivatalosan is polgárháborúról kell beszélnünk.
Etnikai tisztogatás:
Egy adott országban egy etnikai csoport erőszakos és céltudatos kiűzése egy adott területről, amelyet egy rivális etnikai népcsoport hajt végre. Az etnikai tisztogatás célja az adott terület etnikai összetételének megváltoztatása. Két változata van, a lassú és a gyors etnikai tisztogatás.
A lassú etnikai tisztogatás során különböző eszközökkel arra kényszerítik a régió lakosságát, hogy az adott területet elhagyja. Ezeket adminisztratív intézkedésekkel, diszkriminációval, a biztonságérzet megszüntetésével és gazdasági ellehetetlenítéssel érik el.
A gyors etnikai tisztogatás során az eltávolítani kívánt lakosságot tulajdonukból kifosztják, anyagi javaikat megsemmisítik, tagjaikat letartóztatják, közösségük több tagját elrettentésül meggyilkolják. Az etnikai tisztogatás békében és háborúban egyaránt előfordul és a polgárháború természetes velejárója.
Ezek a meghatározások tökéletesen rávilágítanak arra, hogy hivatalosan mi is folyik Magyarországon. Én már évek óta úgy szemléltetem ezt a folyamatot, hogy egy virtuális buldózer rombolja a társadalmunkat. A buldózer tolólapját a cigánybűnözők alkotják, a buldózer sofőrje, aki az egész folyamatot irányítja, az pedig a cionista zsidóság. Mert ugye a primitív cigány nem tudja önmagától sorozatosan megúszni a börtönt, nem tud kiigazodni a jogszabályok labirintusa között. Segítség kell neki a háttérből, amit a cionistáktól kap meg. Ennek a folyamatnak az áldozatai elsősorban a magyarok, de ahogy a tisztességes cigány embereket, úgy a becsületes zsidókat is eltiporják.
Nemrég bejárta a sajtót, hogy cigányok megtámadták a hatvani rendőrkapitányságot, mert kábítószer-kereskedelem és birtoklás miatt előállították a família több tagját. Az ügyben tiltakozott és feljelentéssel fenyegetőzött a Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) cionista szervezet. A történtekkel kapcsolatban egy nagyon egyszerű példa jutott az eszembe! Izraelben, vagy Amerikában, ha valaki a gépjármű közúti ellenőrzésekor nem rakja jól láthatóan a volánra a kezét, vagy gyanús mozdulatot tesz, azt a helyszínen agyonlőheti az intézkedő rendőr. A rendőrt kitüntetik, a rendőrnek ellenszegülőt belerakják egy fekete hullazsákba és elszállítják a helyszínről. Nem kell magyarázkodnia senkinek sem. Ezt azért mondom, mert a TASZ tagjai kivétel nélkül zsidók, vagy filoszemiták... A zsidók hazája Izrael és imádják Amerikát. Tökéletesen tisztában vannak az ottani törvényekkel és szabályokkal. Az USA-ban, vagy Izraelben nem támadnak meg rendőrkapitányságokat, ami nálunk már cigány nemzeti hagyomány. Csak a magyarokat nézik teljesen idiótának.
*
Ebben a cikkben egy település történetét írnám le röviden, ami magában hordozta egy nagyobb katasztrófa lehetőségét. A katasztrófa be is következett, csak a leglényegesebb részletei el lettek hallgatva - a zsidó média által.
Kunhegyesről írnék.
Évek óta egyre súlyosabb bűncselekmények történnek a településen és ha a sértett fehér, az elkövető pedig cigány, akkor a cigány mindenképpen megússza, vagy nagyságrendekkel kevesebb büntetést kap a vártnál. Viszont ha fehér az elkövető és cigány a sértett, akkor az ítélet felettébb szigorú.


Nézzünk néhány példát!

A médiát bejárt Lakatos Bertalan ügyben több cigány támadt egy magyarra. Bercike egy letört fenekű üveggel elvágta a magyar ember nyakát, akinek az életét csak a gyors beavatkozás mentette meg és maradandó testi fogyatékosságot szenvedett. A cigány a mai napig szabadon jár kel, könnyű drogok terjesztéséből él, a város Ő a legnagyobb dealere. Súlyos testi sértés miatt indult ellene eljárás, de egy pillanatot nem volt előzetesben, a börtönről nem is beszélve.
Az egyik kunhegyesi tanya tulajdonosa, B. A. lopás közben tetten érte Ramos Andornét és élettársát. A cigány páros brutálisan megverte a tanya tulajdonosát, de mai napig szabadon járnak-kelnek a városban. Egy pillanatig nem voltak börtönben. Íme az egyik elkövető fotója.
Abádszalókon a cigány származású Penti család brutálisan megverte a szomszédját. Baltával, szamurájkarddal, vasrudakkal szétverték a magyar embert, aki csodával határos módon túlélte az emberölési kísérletet, de ennek ellenére még neki kellett hat hónapig börtönben lennie, emberölési kísérlet miatt. Leírom még egyszer érthetően, magyarul: Tehát az iszonyatosan összevert sértett magyar ember hat hónapig ül a börtönben emberölés gyanújával, míg az őt meggyilkolni szándékozó cigányok egy pillanatig sincsenek előzetesben, a börtönről nem is beszélve.Viszont van ebben az egészben egy döbbenetes csavar!Kunhegyesen egy helyi lakos rákérdezett Pentiéktől, hogyan úszták meg ezt az egész ügyet, hiszen egy embert majdnem megöltek!? A Penti klán megtámadta, életveszélyesen megfenyegette az érdeklődőt, majd feljelentették. A négy ártatlan cigány támadó egyike akkor is épp országos körözés alatt állt, de ez nem igazán zavarta a hatóságokat. A naiv kérdésért a magyar ember 180 ezer forint pénzbírságot, illetve 6 hónap börtönt kapott első fokon. Pentiék Abádszalókon jelenleg a legnagyobb kábítószer dealerek és uzsoráznak is.

Kunhegyesen 2012-ben a tiszabői Mága-klán egyik tagja megölt egy idős embert. Erre az esetre majd később visszatérek. Viszont még 2010-ben, Szolnokon a rendőrség tetten ért egy szintén tiszabői, szintén Mága nevezetű férfit, akit Mága Csabának hívnak. Ez az ember Mága Zoltán, az ismert hegedűművész öccse, akiről köztudott szabadkőműves mivolta is. Mága Zoltán a Dohány utcai holokauszt megemlékezések állandó fellépője. (Egy igazi cionista cigány - szerk.) Mága Csabát akkor érték tetten, amikor nagyobb mennyiségű gépfegyvert adtak-vettek. Minden rendőr és nyomozó álma a tetten érés, mert teljesen egyértelmű az ügy, nem kell évekig bizonyítani semmit sem.Összességében iszonyatos mennyiségű gépfegyvert és lőszert találtak náluk, saját lőterük is volt Tiszabőn. Kereken egy hónapot volt előzetesbenMága és míg korábban másodrendű vádlott volt az ügyben, jelenleg hatodrendű vádlott. A médiában azt írták róla, "akaratán kívül zavaros fegyverbizniszbe keveredett". Ez azért érdekes, mert Budaházi Gyögyrgy több mint két évet ült terrorizmus vádjával, pedig semmi érdemlegeset nem találtak ellene, nemhogy gépfegyverek tömegét. Nemcsak, hogy saját lőtere nem volt gyakorlatozás céljából, mint a tiszabői cigányoknak, de semmi konkrét bizonyíték nem volt az állítólagos terrorcselekményeit illetőn! Illetve ez nem teljesen igaz, mert otthon, a szobájában ülve az internetről letöltött egy felvételt, amin iskolás gyerekek kísérlete látszik egy robbantásról. Ezen a logikán végigmenve, ha valaki letölt egy iraki, vagy afganisztáni tálib robbantásos videót az internetről, akkor évekre börtönbe lehet csukni, mint feltételezett Al-Kaida terroristát. Elvégre a robbantás felvétele a számítógépén található!
Budaházi György és Mága Csaba közt az a nagy különbség, hogy Budaházi fehér magyar ember, egy ismert hazafi, míg, Mága Csaba egy szintén ismert cionista cigány testvére. A magyar több mint két évet ül börtönben, míg a cigány megússza! Na, hol van ilyenkor a törvény? Milyen igazságszolgáltatás ez?
Pár éve Tiszaburán a jogosítvány nélkül, ittasan, lopott autóval közlekedő cigányok el akarták gázolni az őket igazoltató rendőrt. A rendőr félreugrott az autó elől és rálőtt az autó kerekére. Később a bírósági döntés a rendőrt marasztalta el, mert szerintük "nem volt indokolt a lőfegyver alkalmazása".
- A közelmúltban egy rendőrségi intézkedést rekonstruáltak Kunhegyesen. A "koronatanú" már a szakértői dokumentumokat sem írta alá, mert azok enyhén szólva ellentmondásosak voltak. A rekonstrukció befejeztével az egyik szemtanú legalább tíz rendőr és a polgárőr füle hallatára csúnyán lealázta a helyszínelő ügyészt. Kiderült ugyanis, hogy az ügyész zsarolással akart hamis tanúvallomást kicsikarni a tanukból, hogy a korábban intézkedő rendőrt kirúghassák az állásából. Az ügyész a szóbeli inzultus után nem adta tovább az anyagot a bíróságra. Sajnos nem volt minden rendőr ilyen szerencsés!


Most jön az összeállításom csúcsa!

A kunhegyesi rendőrök egy többszörösen visszaeső cigányt állítottak elő. A cigány feljelentette a két rendőrt, miszerint a rasszista zsaruk őt brutálisan megverték az intézkedés során. A többszörösen büntetett előéletű cigány állítását 11, azaz tizenegy tanú cáfolta. A bírósági tárgyalás botrányosra sikeredett. Az ügyészség és a bíróság nem vette figyelembe 9 tanú vallomását. Aztán jött dr K. L. karcagi kórház orvosának tanúvallomása és dr K. M. kunhegyesi háziorvos tanúvallomása. (A cigány végig csak nevetett...)
Az a tény, hogy a bíró a háziorvost a tárgyalás során tizenegyedik emberként is hazugnak nevezte, a doktornőt annyira feldühítette, hogy kikelve magából, kiosztotta a tárgyalást vezető bírót, majd kirohant a tárgyalóteremből a tanúkihallgatása közben és alaposan bevágta maga mögött az ajtót. Ilyet ugyebár nem szokás bírósági tárgyalás közepette csinálni, vagy ha valaki mégis ilyet tesz, azt iszonyatosan megbüntetik, de itt ez nem történt meg... Pedig a doktornő nem éppen jobboldali beállítottságú, korábban az MSZP országgyűlési képviselő volt, mégsem tudta elviselni az igazságtalanságot! A két intézkedő rendőrből lett vádlott, B. J. és T. Sz. felfüggesztett börtönt kapott és "természetesen" már nincsenek a rendőrség állományában. Sajnos ilyen törvényi és jogalkalmazói háttérrel pillanatok alatt börtönbe kerülhet egy karakán rendőr.
Ezekből az esetekből az a tanulság, hogy az egyszerű rendőr hiába fogja el a bűnözőket, ha a vezető nyomozók, az ügyészek és a bírók futni engedik őket. Természetesen nem minden nyomozó, ügyész, vagy bíró ilyen. Nagy viták és érdekellentétek vannak a rendőrségeken, ügyészségeken és a bírók között is, mert ellentétes érdekek ütköznek folyamatosan. Gondoljon csak vissza mindenki a buldózer hasonlatára, a tolólapra és a sofőrre. Meg arra, hogy aki szelet vet, az vihart arat. Ebben az esetben is így történt.
A témától kicsit eltér, de nemrég volt a Jeszenszki Géza-féle cigány-vérfertőző viszonyokból egy álbotrány. Történt pár éve Kunmadarason, hogy Koszta apuka a börtönből hazaért és másnap iszonyatosan összeverve bement a Kunmadarasi rendőrőrsre. Arra kérte a zsarukat, tegyenek igazságot, mert amíg ő a sitten volt, a legnagyobb fia összejött az anyjával. Mikor apuka szabadlábra került, azon verekedett össze a nagyfiúval, hogy ki használja a nőt. Apuka veszített. Csak Kunmadarason legalább 3 olyan "szerelemgyerek" él, akik anyuka-nagyfiú, apuka-nagylány kapcsolat gyümölcse. Kicsit betegesek, kicsit fogyatékosak, de ez nem baj, mert a sérült gyerek után több állami támogatás jár. Ha valakit zavar, amit leírtam, eljárást lehet indítani. Anyukának és a nevelőszülőnek, valamint a gyereknek a genetikai anyagát össze kell hasonlítani és megszületik a vérfertőzést igazoló eredmény. Szóval lehet hőbörögni, meg "rasszistázni", de tessék csak vigyázni, mert visszanyal a fagyi nagyon durván! Ráadásul, ha kiderülne, hogy a drága apuka a saját kiskorú kislányát csinálta fel...


Tehát szép lassan beérett a tolerancia gyümölcse!

2012-ben, a Kunhegyes melletti Tomajmonostorán falunapot tartottak. A falunap után megjelent egy újságcikkcikk, miszerint "titokzatos" körülmények közt megsérült egy férfi a falunapon, aki hamarosan bele is halt a sérüléseibe. Pedig nem volt semmi titokzatosság az egészben. Két tiszaszentimrei cigány, név szerint Rostás József és Rabi Alex hátulról leütötte, majd szétrugdosta a földön fekvő férfit. A végén már nekifutásból rúgták a földön fekvő férfi fejét, de mivel így sem tudták megölni, több száz métert vonszolva kihúzták a közeli műútra, hátha elgázolja egy autó, amelyik a bálból tart haza az éjszaka sötétjében. Szerencsére a rendőrök találták meg a férfit, akit először fel sem ismertek a szétvert arca miatt. Na, most itt jön a döbbenet! Hivatalosan nem azért rabolták ki, nem azért rugdosták halálra hogy megöljék, nem azért húzták ki az úttestre, mert nem bírták megölni és hátha egy kocsi halálra gázolja. Az ügy mint "halált okozó súlyos testi sértés" van az ügyészség előtt. Tehát "csak" megverték, de hivatalosan nem akarták megölni. Hazugság az egész! Hogy mi ebben a trükk, majd leírom később.
Rostás József

2012-ben ugyanezen a héten egy idős asszonyt is megtámadtak Kunhegyesen. Az idős nőtől erőszakkal elvették a pénzét és a heves dulakodás közben a rablók eltörték az idős nő combnyakcsontját. A hölgy már élete végéig nyomorék lesz. Akkor tört el a combcsontja, amikor az idős özvegyasszony arany karikagyűrűjét tépték lefelé az ujjáról. Az elkövetők Szász Mihály és Penti Gyula, mindketten cigányok. Tudom, hogy hihetetlen, de Penti Gyula szabadlábon van. Szász Mihály csakis azért nincs szabadlábon, mert a korábban elkövetett bűncselekményeiért, jogerős börtönbüntetését tölti időközben. Ha valaki a TASZ zsidajai közül bátorítani szeretné, ha Horvát Aladár roma polgárjogi harcost keres, ha valaki karácsonyi ajándékkal, tűzifával szeretne kedveskedni neki, vagy ha valaki szeretne neki pár kérdést feltenni akkor Kunhegyesen a Dankó utca, vagy Szigliget utca valamelyik házában megtalálják.
- 2012-ben ezen a héten ismét megtámadtak egy idős magyar embert, amire már a magyar TV-is felfigyelt. Az idős férfinak baltával szétverték az ajtaját és behatoltak a házába. A felismerhetetlenségig szétverték az egész testét. Fogóval összetépkedték a testét, pezsgősüveggel összetörték a koponyáját. Az eset után iszonyatos kínban élt még egy hétig. A felső ajkának egy darabját soha nem találták meg. A fogóval cafatokra szakított herezacskóját órákig varrták össze az orvosok és pszichésen mindenki kikészült a seb ellátása során. Az idős ember pizsamáját meggyújtották és az ágyban fekvő testre ráraktak egy szekrényt, arra egy asztalt és minderre egy TV-t! A nyomozati jegyzőkönyvekben a gyanúsítottak olyan vallomást tettek, miszerint addig verték az áldozatot, míg az életjelenségeket mutatott. Amikor halottnak hitték, elhagyták a helyszínt.
Kapaszkodjon meg mindenki! Az ügyben nem emberölés, hanem "halált okozó súlyos testi sértés" gyanújával nyomoznak!
Az elkövetők: Mága János, Fátyol Ádám tiszaburai lakosok és Nagy János kunhegyesi lakos - mindhárman cigányok.


Tudom, hogy hihetetlen, de Nagy János is szabadlábon van. Ha valaki a TASZ zsidajai közül bátorítani szeretné, ha Horvát Aladár roma polgárjogi harcost keres, ha valaki karácsonyi ajándékkal, tűzifával szeretne kedveskedni neki, vagy ha valaki szeretne neki pár kérdést feltenni, akkor Kunhegyesen az Ady Endre út 2. szám alatt, az udvar hátsó részében levő házrészben keresse. Sokáig gondolkoztam, miért szabadul hamarabb a cigány, mint a magyar. Mint említettem van ezekben a gyilkosságokban, meg a többi esetben egy közös dolog! Az elbírálás! A különös kegyetlenséggel, aljas indokkal, előre kitervelt, nyereségvágyból elkövetett emberöléseket az emberölések "minősített" kategóriájához soroljuk. Ennek büntetési tétele 10-évtől életfogytig tart.
De most kapaszkodjon mindenki! A halált okozó súlyos testi sértés tétele 2-től 8 évig terjed csak. Jó magaviselet esetén harmadolják a büntetést és pillanatok alatt szabadlábon van a gyilkos. Ezekről az ítéletekről nem az egyszerű rendőr tehet, hanem a "hatalom" képviselői. Ha valaki azt hiszi, ez az elképesztő dolog nem országos probléma, gondoljon bele Marian Kozma hatalmas felháborodást kiváltó enyhe ítéletére. A cigány gyilkosok és családtagjaik megtapsolták az enyhe ítéletet jogerőre emelő bírót a bírósági tárgyalóban. Érti mindenki? A gyilkosok és a rokonaik tapsolnak.
Ezért nem engedik a hatalmon levők, hogy a világ számos országában- így USA-ban és Izraelben is alkalmazott módon tartsák nyilván az embereket faji és vallási alapon. Azonnal kiderülne, hogy a parlamentben, a politikában, a médiában, vagy a bankszektorban és egyéb nemzetstratégiailag fontos helyeken kulcspozícióban milyen brutális arányban vannak zsidók. De az is kiderülne, hogy a börtönök lakói 80-90%-ban cigány elkövetők.
Mi lehet ebből a kiút? Egyrészt a tisztán látás. Az emberek többsége teljesen össze van zavarodva. Azért, hogy valaki megérthesse, mi zajlik ma Magyarországon és a világban, el kell olvasni a "Cion bölcseinek jegyzőkönyvei" című könyvet. Több, mint száz éve foglalták le az egyik példányát. Csak egy gondolatát idéznék! Ez így szól: A zsidók elűzik az egyes nemzetállamok uralkodóit és pártokat hoznak létre. Létrehozzák a jobboldali (Fidesz), baloldali (MSZP) de a szélsőjobboldalinak mondott (Jobbik) és a szélsőbaloldalinak nevezett (LMP, azaz Legyen Magyarországból Palesztina) pártokat. Ezzel a gójoknak (nemzsidóknak) semmi érdekképviseletük nem marad. Ha valaki kételkedne a könyv igazságtartalmában, gondoljon Szegedi Csanád Jobbikos EP-képviselő történetére, mely portálunk hozott nyílvánosságra.
A "Cion bölcsinek jegyzőkönyvei" gondolatsor mentén még mondanék valamit. Most, mikor ezt a cikket írom, adventkor, tehát 2012 december 2.-án a parlamenti pártok, vagyis a Fidesz, LMP, MSZP, DK és még ezernyi szervezet tüntet egy teljesen jogos javaslat ellen, vagyis a magyar-zsidó kettős állampolgárságú politikusok nyilvántartása ellen. Akik tüntetnek, gyakorlatilag a Cionista Nagykoalíciót mutatják be a sok látni nem akaró magyar embernek. Ami ellen tiltakoznak, az egy 790 éve meghozott törvény, vagyis az Aranybulla. Tehát szó sincs fasizmusról, meg holokausztról csak Magyarország nemzetbiztonsági érdekeiről. A zsidók már 1222-ben nemzetbiztonsági veszélyt jelentettek hazánkra, amit szakrális királyaink törvényekkel igyekeztek kivédeni.
Szó szerint idézve:
"A zsidók nem állhatnak pénzverő, adó és közhivatalok élén és ezek vezetői mellé sem állíthatóak, mint helyettesek. Nem fogjuk megengedni az ország egész területén, hogy valamelyik állami tisztség élére állíttassanak, mert mindig a keresztények ellen döntenének. A zsidókat jelekkel kell megkülönböztetni és el kell választani a keresztényektől."
Mindez 1222-ben lett törvény!
Hitler, meg a fasizmus-nácizmus, antiszemitizmus még több mint félezer évet váratott magára!
Ha valaki már tisztán lát, akkor jöhet az önszerveződés. Nincs értelme pártban gondolkodni, mert minden párt központi magja cionista eredetű. Tehát ha minden településen van 3-4 cselekvőképes ember akit nem érdekel a másik korábbi párttagsága, az már egy kiindulási magot képezhet. Afganisztánban, vagy Irakban is ilyen kicsi magok őrlik fel az idegen behatolókat. Ha a hazafiak reguláris seregként állnának ki harcolni, mosolyogva bombázná szét őket az amerikai csúcstechnika egy pillanat alatt...
Aki a szellemi tájékozottság mellett fizikailag is alkalmasnak ítéli meg magát, az beléphet bármelyik félkatonai szervezetbe. Ha erre rajta kívülálló okok miatt nem alkalmas, akkor támogathatja ezeket a szervezeteket ezerféle módon.
Tudom, sok ember inkább meghúzza magát, nem akar a rendszerrel szembe kerülni. Azoknak ajánlom, olvassák el ismét a cikket! Őket is előbb-utóbb meg fogják látogatni baltával, harapófogóval, vasrudakkal, szamurájkardokkal és nem biztos, hogy ezt a látogatást túl fogják élni. Ez az írás egyetlen magyar település történetét írja le, az elmúlt néhány évet felölelve. Rengeteg településnek van hasonló rémtörténete. (Azokat tessék megírni és eljuttatni szerkesztőségünkbe - Jövőnk.info)
Sajnos, már elmúlt a kompromisszumok ideje. Csak vadászok és nyulak vannak a jelenlegi társadalomban. Az intelligens, visszahúzódó, konfliktust kerülő magyar emberek ugyanúgy áldozatok lesznek, mivel mint az írásom legelején tisztáztam, Magyarországon polgárháború és etnikai tisztogatás folyik.
Mindenki választhat, milyen szerepet kíván betölteni ebben a folyamatban. 
Hegyesi Róbert
/Forrás: Jövőnk.info 2012.12.02/*B.Kiss-Tóth László 2013.02.05.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A kommunista Keresztapa

"Orbán Viktor és Csányi Sándor kézfogása a bankvezetőkkel való találkozáson. Orbán az összes bankárral csak kezet fogott, a meghajlás csak Csányinak járt"... Óriási protokolláris baklövés így meghajolni, megalázó. Mindjárt kezet csókol! Azért látszik az alá-fölé rendelési viszony... "Nekünk Brüsszel és a Pénzvilág nem diktálhat!" "Nem leszünk gyarmat!" Már tényleg nem...  "amikor a kormány pénze a bankároktól függ,
    akkor a bankárok, nem pedig a kormány irányít;
    a kéz ami ad, felette van a kéznek, ami kér.
    A pénznek nincs hazája; a pénzemberek nem hazafiak,
    és nincs becsületük,
    kizárólagos céljuk a nyerészkedés"
(Bonaparte Napoleon) A Fejér megyei Rendőr-főkapitányság állambiztonsági szervének  Orbán Viktorról  1982. májusában készített környezettanulmányából:       „…esetenként öntelt, beképzelt, rátarti magatartást tanúsít...társaihoz való viszonyában néha képmutató, érdek centrikusság jellemzi. Képességeit közepesre értékelik…ideáljai…

A körmendi Tánczos-ügy

(A kép forrása: Kuruc.info) Szenzáció(!): -Megvan(nak)                                           a valódi gyermekgyilkos(ok)! Felháborító(!) -Tánczos Gábort ártatlanul ítélték el 13 évre, amelyből 10 évet le is ült! -az elkövető(k)  anyagát a hatósági gazemberek 50 évre titkosították! * Miközben az Orbán-kormány az 1998-as Aranykéz utcai robbantásos merénylet elkövetőit éppen napjainkban tartóztatta le, az ugyanebben az évben brutális kegyetlenséggel megölt körmendi 11 éves kislány, H. Zsófi valódi gyilkosát/gyilkosait futni hagyják. Az Újbuda Televízió múlt havi adásában az 1998-as nyomozás során közreműködő rendőrségi grafológus, dr. Lépold Józsefné megdöbbentő kijelentést tett: A valódi gyilkos már megvan, de 50 évre titkosították az ügyet! Mindez közvetetten alátámasztja a Magyar Jelen 2007-es oknyomozó riportját, ahol azt bizonyították, hogy egy befolyásos zsidó szekta gyilkolta meg rituális okokból a 11 éves kislányt. Tánczos Gábor pedig ártatlanul ült 10 évet.
Az 1998-as gyilkosságot ny…

FRONT könyvtár