Ugrás a fő tartalomra

Házkutatás volt a Kárpát Haza Őrei Mozgalom vezetőjének lakásán

Házkutatás volt  a Kárpát Haza Őrei Mozgalom vezetőjének lakásán

Csütörtökön házkutatást hajtott végre a Váci Rendőrkapitányság a Kárpát Haza Őrei Mozgalom vezetőjének, Horka Sándornak lakásán. A házkutatás során lefoglalták számítógépének adattárolóját, előállítás nem történt.
A Kárpát Haza Őrei Mozgalom a folyamatos rendőri vegzálások, lehallgatások, megfigyelések ellenére is folytatja az ellenálló szervezetek munkájának összehangolásáért eddig kifejtett tevékenységét. Továbbra is várjuk sorainkba a tettre kész hazafiakat immár az ország egész területéről. Mindenkit hívunk és várunk a becsület napi rendezvényekre! - áll a mozgalom vezérkarának közleményében.
/Forrás: Kuruc.info 2013.02.08./*B.Kiss-Tóth László
*
Kapcsolódó:

A Becsület Napja

Frissítés: A 13:00-kor kezdődő becsület napi rendezvény tájékoztatója:
A Becsület Napja korábban kezdődő rendezvényének helyszíne: Budapest, XII. kerület Normafa, a Jánoshegyi úton lévő parkoló mögötti réten. Megközelíthető a Széll Kálmán térről induló 21 és 21A jelű buszokkal.
12:30: gyülekező, 13:00: kezdés
GPS: +47° 30' 9.77", +18° 57' 57.77"
A résztvevők a hideg miatt öltözzenek rétegesen!
Emlékezz a katonára, ki a hazáját védte;
Emlékezz a nőre, ki a gyermekét félte;
Emlékezz az apára, ki a fiait adta;
Emlékezz, emlékezz arra a napra!
Idén is méltó módon akarunk megemlékezni eleinkről, akik a kiugrás helyett a kitörést választották. Ennek érdekében az alábbiakat várjuk el a résztvevőktől:
Kérjük, időben érkezz, gyülekező 2013. február 9-én 12:30-kor, kezdés 13 órakor.
A megemlékezés résztvevői fokozott rendőri ellenőrzésre számíthatnak, kérünk mindenkit, érvényes igazoló okmánnyal rendelkezzen, amennyiben nincs nála ilyen, eljárás alá vonhatják!
A gépjárművel érkezők ügyeljenek autójuk papírjaira és a kötelező kellékek meglétére.
Érkezés előtt vizsgáld át ruházatodat, és a tiltott önkényuralmi jelképeket takard le, a rendezők segítenek, és felhívják a figyelmed, ha valamit kifelejtettél. Ezt a rendőrség is ellenőrizni fogja.
Szúró-vágó eszközt, egyéb fegyvernek minősülő tárgyat nem hozhatsz a rendezvényre.
Az ittasan érkezőket, rendbontókat a rendezőség a rendezvényre nem engedi be, illetve onnan eltávolítja.
A résztvevőknek tilos az arcuk takarása, mivel ez a rendezvény feloszlatásához vezethet.
Kizárólag a rendezőséggel egyeztetett zászlók, feliratok használatát engedélyezzük.
A sajtó munkatársainak csak a kijelölt szóvivő nyilatkozhat.
Öltözz rétegesen, havazás várható.
Amennyiben agresszív vagy számodra gyanús fotóst veszel észre, haladéktalanul értesítsd a rendezőket.
A résztvevőktől méltóságteljes magatartást várunk el, a rendzavarók, ellentüntetők elleni azonnali és határozott cselekvés a rendezők feladata.
A megemlékezés ideje alatt a dohányzás és a a mobiltelefon használata tilos.
A rendezőség utasításait minden résztvevő köteles betartani, az ellenszegülőket provokátornak tekintjük, és eltávolítjuk a rendezvényről.
A Nemzeti Forradalmi Párt nem fogadja el a trianoni békeszerződést! Azokat várjuk megemlékezésünkre, akik igazságtalannak tartják az I. és II. világháború után hozott, nemzeteket csonkító szerződéseket.
/Forrás: Kuruc.info 2013.02.07./*B.Kiss-Tóth LászlóKásler Árpád felhívása: 
ELKEZDŐDÖTT... RIADÓ! 
Orbán és kormánya vigye a saját családját Ócsára, ne a miénket! A "devizahiteleseket" egy valamitől kell megmenteni, a korrupt állami bűnözőktől.

Sem a Fideszék sem az MSZP-ék ne alkudozzanak a vétlen emberek élete felett. Alig két napja írtam a Frontvonal című bejegyzésemben, hogy ha az események ezt szükségessé teszik akkor előrehozzuk a D-Dayt. Hát előrehoztuk.

2013. február 9-én déltől gyülekező Budapesten, a Kossuth téren. Mindenki öltözzön rétegesen, vastagon, sapka, kesztyű elengedhetetlen, hozzon magával kis hátizsákot a legszükségesebbekkel, hosszú ostromra rendezkedünk be ha szükséges. Csak piros, fehér, zöld zászlókat hozzanak magukkal! Mindenféle pártcsatlakozástól elhatárolódunk. Tiltakozunk a kiadott aljas közlemény ellen, tiltakozunk a magyar nép nyomorba döntése ellen és megvédjük magunkat a bankárok és végrehajtóitól valamint az általuk megvesztegetett állami bűnözőktől.

Miért nem tettek említést az okokról, miért nem említik meg az ezermilliárdokat a Nemzeti Bankból, amit a kisemmizett családoktól harácsoltak be és alig várják, hogy rátegyék a kezüket? Miért nem tesznek arról említést, hogy minden hatályos törvény a "devizahitelesek" mellett szól, miért nem tesznek említést arról, hogy köztörvényes bűncselekményeket követtek el a bankárok, miért nem tesznek említést arról, hogy törvénysértő aljas módon falaznak a hatóságok, hogy ki ne derüljön az igazság? 

Azért nem tesznek említést mert részesei és haszonélvezői az egész törvénytelen folyamatnak. Most a "devizahitelesek" megmutathatják, hogy megmentik-e saját magukat, vagy várnak az eszközkezelőre, esetleg Ócsai lakóparki lakásra nyújtanak be pályázatot és megmutathatja az egész nemzet, hogy megértette-e miről van szó?

Mert nem pusztán a "devizahitelesekről" van szó, hanem arról, hogy köztörvényes bűnözők cselekedetei nyomorba taszította az országot és öngyilkosságba ezreket. Közvetetten okozói a gyilkosságoknak. Valójában nemzetpusztító gyilkosok! 
Mindenkit értesítsenek, akit tudnak! Értesítsék a külföldre menekülteket, jöjjenek és csatlakozzanak, a fotelforradalom ideje elmúlt. Családanyák és családapák, helyezzék biztonságba gyerekeiket rokonoknál és csatlakozzanak. Ha most nem kényszerítjük térdre ellenségeinket akkor nem marad más hátra, mint a menekülés, a külföldön való cselédkedés, a hontalanság!

Csatlakozzanak!

Én ott leszek! Éjjel és nappal, amíg össze nem gyűlik a sereg!


Kásler Árpád elnök, 
Banki Adósok Érdekvédelmi Szervezete
2013. február 8.


Fidesz-frakció közleménye:

Kiadó: Fidesz-frakció
OS - A Fidesz-frakció közleménye (1. rész)
Budapest, 2013. február 8., péntek (OS)

A Fidesz-kormány megalakulása után több mint 2,5 évvel kijelenthetjük, a bajba jutott devizahiteles családok nagytöbbségét sikerült megmentenünk a legrosszabbtól, hogy ezrek veszítsék el az otthonukat és kerüljenek utcára. Túl vagyunk a legnehezén. Nem hagytunk senkit mentőöv nélkül, akit a Gyurcsány-Bajnai-kormányok veszélyes gazdaságpolitikája eladósított, devizahitelbe taszított.
Több tízezer család helyzete stabilizálódott és került biztonságba az eddigi intézkedéseknek és törvényeknek köszönhetően. A PSZÁF mai közlése alapján közel minden harmadik jogosult, több mint 102 ezer devizahiteles élt eddig az árfolyamgát lehetőségével, korábban további 170 ezer hiteles élt a végtörlesztés lehetőségével, a Nemzeti Eszközkezelő tavaly év végig 600 lakást vásárolt, idén pedig akár 10 ezer család megmentésére van keret a programban, sőt a jogosultak köre is bővült. A legnehezebb helyzetben lévők számára pedig már épülnek a házak Ócsán.

Emellett a Fidesz-kormány az elérhető és kiszámítható otthonvásárlás érdekében visszaállította az otthonteremtési kamattámogatást, amelyet az előzőszocialista kormányok szüntettek meg.
A magyar lakosság drámai deviza lakáshitel mértéke aszocialista kormányok legsúlyosabb és megbocsáthatatlan öröksége, amellyel 2010-ben, a kormányváltáskor szembe kellett nézni. A szocialisták által magukra hagyott devizahitelesek ezrei csaknemszociális katasztrófát jelentettek az egész társadalomra nézve.

Kiadó: Fidesz-frakció
OS - A Fidesz-frakció közleménye (2. rész)
Budapest, 2013. február 8., péntek (OS)

Túl vagyunk a legnehezén! A lakosság eladósodottsága 2003 óta gyűrűzik, az akkoriszocialista kormány ugyanis megszüntette a korábbi - 1988 és 2002 között működtetett - kedvezményes állami támogatású otthonteremtési hiteleket. Aszocialisták korlátozták, majd megszüntették az adókedvezményt, szűkítették a hitelplafont, csökkentették a kamattámogatást, vagyis gyakorlatilag eltörölték a lakáshitelezési kedvezményeket azzal az indokkal, hogy az otthonteremtők "sokba vannak az államnak". A Gyurcsány-kormány különösebb korlátozás és gondos "használati útmutató" nélkül zöld utat adott a devizahiteleknek, ezzel együtt olyan mértékben szűkítette és drágította a hitelfelvevők számára a korábbi kedvezményes forinthitelt, hogy a magyar fiatalok, a családalapítók, akik tetőt szerettek volna a fejük fölé, egyszerűen rákényszerültek a deviza alapú hitelekre. 2002 és 2010 között a devizahitelek összege a 140-szeresére emelkedett. Tízezrek létbiztonsága, otthona került veszélybe az esztelen, a magyar emberek biztonságát semmibe vevőszocialista politika miatt. Magyarország nem kér ebből többet.

Kocsis Máté, a Fidesz kommunikációs igazgatója

Kapcsolódó:
   KIFOSZTOTTAK... GYÜLEKEZŐ!
   Bedőlt devizahitelesek - váratlan pofon jöhet

/Forrás: Nemzet Hírháló 2013.02.08./*B.Kiss-Tóth László
*** www.nemzetihirhalo.hu *********

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A kommunista Keresztapa

"Orbán Viktor és Csányi Sándor kézfogása a bankvezetőkkel való találkozáson. Orbán az összes bankárral csak kezet fogott, a meghajlás csak Csányinak járt"... Óriási protokolláris baklövés így meghajolni, megalázó. Mindjárt kezet csókol! Azért látszik az alá-fölé rendelési viszony... "Nekünk Brüsszel és a Pénzvilág nem diktálhat!" "Nem leszünk gyarmat!" Már tényleg nem...  "amikor a kormány pénze a bankároktól függ,
    akkor a bankárok, nem pedig a kormány irányít;
    a kéz ami ad, felette van a kéznek, ami kér.
    A pénznek nincs hazája; a pénzemberek nem hazafiak,
    és nincs becsületük,
    kizárólagos céljuk a nyerészkedés"
(Bonaparte Napoleon) A Fejér megyei Rendőr-főkapitányság állambiztonsági szervének  Orbán Viktorról  1982. májusában készített környezettanulmányából:       „…esetenként öntelt, beképzelt, rátarti magatartást tanúsít...társaihoz való viszonyában néha képmutató, érdek centrikusság jellemzi. Képességeit közepesre értékelik…ideáljai…

A körmendi Tánczos-ügy

(A kép forrása: Kuruc.info) Szenzáció(!): -Megvan(nak)                                           a valódi gyermekgyilkos(ok)! Felháborító(!) -Tánczos Gábort ártatlanul ítélték el 13 évre, amelyből 10 évet le is ült! -az elkövető(k)  anyagát a hatósági gazemberek 50 évre titkosították! * Miközben az Orbán-kormány az 1998-as Aranykéz utcai robbantásos merénylet elkövetőit éppen napjainkban tartóztatta le, az ugyanebben az évben brutális kegyetlenséggel megölt körmendi 11 éves kislány, H. Zsófi valódi gyilkosát/gyilkosait futni hagyják. Az Újbuda Televízió múlt havi adásában az 1998-as nyomozás során közreműködő rendőrségi grafológus, dr. Lépold Józsefné megdöbbentő kijelentést tett: A valódi gyilkos már megvan, de 50 évre titkosították az ügyet! Mindez közvetetten alátámasztja a Magyar Jelen 2007-es oknyomozó riportját, ahol azt bizonyították, hogy egy befolyásos zsidó szekta gyilkolta meg rituális okokból a 11 éves kislányt. Tánczos Gábor pedig ártatlanul ült 10 évet.
Az 1998-as gyilkosságot ny…

FRONT könyvtár