Ugrás a fő tartalomra

Ez a sukár csávó varrta össze a felesége száját


Évek óta betegesen játszadozott feleségével R. Tibor (27) - írja a Blikk;
a bulvárlap képet is mellékel cikkéhez, melyből kiderül:
ez a kultúraápoló sem Árpád apánk leszármazottja.

Információik szerint a kis híján halálra kínzott asszonyon, H. Ildikón (45) olyan sérüléseket találtak az orvosok, amelyek egyértelműen arra utalnak, hogy nem szombaton fajult el először az aberrált szexjáték. A kegyetlen férfi azután kért segítséget ismerőseitől, miután feleségét nadrágszíjával félholtra verte, és a száját bevarrta, mindezt elmondása szerint azért, mert a nő kérlelte.
A furcsa pár a délutáni együttlét előtt egy üveg vodkát vett a közeli kisboltban, ám abból mindössze néhány decit ittak. A szakember szerint viszont már ez is bőven elég lehetett ahhoz, hogy kihozza a vadállatot a férjből.
– Ha egy végletesen elfajult személyiségről van szó, már ilyen kis mennyiség is kiválthatja az agressziót. Ráadásul az alkohol, amellett, hogy feloldja a gátlásokat, olyan „drog", ami különösen erőszakossá tudja tenni az embert – magyarázta Funk Sándor addiktológus, hozzátéve: még rosszabb, ha a tömény alkoholt valamilyen tudatmódosító szerrel is keverték. A rendőrség szakértői egyelőre vizsgálják, hogy a férfi vagy áldozata használt-e bármilyen kábítószert a bizarr együttlét idején.
A félholtra vert nőt továbbra is a Szent János Kórházban ápolják, ahol tegnap ki tudták hallgatni a nyomozók. Ám az egyelőre rejtély, hogy H. Ildikó bevallotta-e a rendőröknek, hogy ő kérlelte ifjú férjét, hogy ragadjon tűt és cérnát, vagy ez csak R. Tibor verziója.
 
Frissítés: Az asszony segélyéből és a férj farából éltek
Az erőszakos szexet kedvelte, és a pénzt is a testével kereste R. Tibor, aki összevarrta neje száját – erősítette meg a Borsnak az emberölési kísérlettel gyanúsított férfi kirendelt védője. A gyanúsított állítja: felesége kérte tőle a bántalmazást.
– A sértett antidepresszánsokat szedett, vasárnap reggel is bevett egyet. Azután napközben a férjével közösen negyed liter vodkát ittak meg. R. Tibor a délutáni alvása után közeledett feleségéhezakivel egy-másfél éve fedezték fel az erőszakos szexet – idézi védencét dr. Csics Péter kirendelt ügyvéd.
 A védencem ezúttal neje korábbi, többszöri kérésének is eleget tett, így a szíjjal való bántalmazás után 4–5 öltéssel összevarrta a száját. Amikor megkérdezte, hogy abbahagy­ja-e, a nő a fejét rázva jelezte: folytatást akar – továbbította a gyanúsított szavait a jogi képviselő. Hozzátette: védence elhanyagolt öltözékben, ápolatlanul, ám nyugodtan tett vallomást, látszott rajta, hogy tisztában van szavai súlyával.
 Nem igaz, hogy kórboncnokként dolgozott Tibor, ahogyan az megjelent róla. Mindössze másfél hónap elméleti oktatáson vett részt, gyakorlaton nem. Karosszérialakatosnak tanult, az utóbbi időben azonban interneten keresztül ismerkedett férfiakkal, ebből, valamint az asszony segélyéből próbáltak talpon maradni.
A vádlott védekezésének ellentmondhat az, hogy H. Ildikó – bár házastársként megtagadhatta volna a vallomást – elmesélte a rendőröknek, ő hogyan élte meg a történteket.
– Kollégáink ki tudták hallgatni a fővárosi János kórház intenzív osztályán fekvő sértettet, aki vallomást tett. Ám annak tartalmáról a nyomozás érdekeire tekintettel nem beszélhetek – közölte a Borssal Kovács Viktória, a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.
 
Korábban írtuk:
 
(Forrás: Blikk - Bors nyomán Kuruc.info 2013-02-28.)*B.Kiss-Tóth László

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A kommunista Keresztapa

"Orbán Viktor és Csányi Sándor kézfogása a bankvezetőkkel való találkozáson. Orbán az összes bankárral csak kezet fogott, a meghajlás csak Csányinak járt"... Óriási protokolláris baklövés így meghajolni, megalázó. Mindjárt kezet csókol! Azért látszik az alá-fölé rendelési viszony... "Nekünk Brüsszel és a Pénzvilág nem diktálhat!" "Nem leszünk gyarmat!" Már tényleg nem...  "amikor a kormány pénze a bankároktól függ,
    akkor a bankárok, nem pedig a kormány irányít;
    a kéz ami ad, felette van a kéznek, ami kér.
    A pénznek nincs hazája; a pénzemberek nem hazafiak,
    és nincs becsületük,
    kizárólagos céljuk a nyerészkedés"
(Bonaparte Napoleon) A Fejér megyei Rendőr-főkapitányság állambiztonsági szervének  Orbán Viktorról  1982. májusában készített környezettanulmányából:       „…esetenként öntelt, beképzelt, rátarti magatartást tanúsít...társaihoz való viszonyában néha képmutató, érdek centrikusság jellemzi. Képességeit közepesre értékelik…ideáljai…

A körmendi Tánczos-ügy

(A kép forrása: Kuruc.info) Szenzáció(!): -Megvan(nak)                                           a valódi gyermekgyilkos(ok)! Felháborító(!) -Tánczos Gábort ártatlanul ítélték el 13 évre, amelyből 10 évet le is ült! -az elkövető(k)  anyagát a hatósági gazemberek 50 évre titkosították! * Miközben az Orbán-kormány az 1998-as Aranykéz utcai robbantásos merénylet elkövetőit éppen napjainkban tartóztatta le, az ugyanebben az évben brutális kegyetlenséggel megölt körmendi 11 éves kislány, H. Zsófi valódi gyilkosát/gyilkosait futni hagyják. Az Újbuda Televízió múlt havi adásában az 1998-as nyomozás során közreműködő rendőrségi grafológus, dr. Lépold Józsefné megdöbbentő kijelentést tett: A valódi gyilkos már megvan, de 50 évre titkosították az ügyet! Mindez közvetetten alátámasztja a Magyar Jelen 2007-es oknyomozó riportját, ahol azt bizonyították, hogy egy befolyásos zsidó szekta gyilkolta meg rituális okokból a 11 éves kislányt. Tánczos Gábor pedig ártatlanul ült 10 évet.
Az 1998-as gyilkosságot ny…

FRONT könyvtár