Ugrás a fő tartalomra

A HUNNIA Baráti Kör (Németország) felhívása:


Tisztelt Honfitársaink!

„Legyen március tizedike a székely szabadság napja!”

EGYÜTT SZÉKELY TESTVÉREINKKEL AZ AUTONÓM SZÉKELYFÖLDÉRT! 

SZIMPÁTIATÜNTETÉS
Münchenben 2013. március 10-én 14.00 órakor a Bülow utcában, szemben a Romániai Nagykövetséggel (Richard-Strauss-Straße 149, 81679 München ).

Kérünk Benneteket küljétek tovább a felhívást és szervezzétek meg minél több országban a tüntetést!
Legyünk együtt Marosvásárhelyen, Budapesten, Münchenben... !

Köszönettel,

Hahn-Seidl Alida
Hunnia Baráti Kör, Németország
Meghv-Mnchen

*

Autonómiát Székelyföldnek!

A Székely Nemzeti Tanács felhívása: 
" Világossá kell tennünk, hogy Székelyföld fel nem osztható és be nem olvasztható, és csakis természetes, történelmileg kialakult regionális határai közt, önálló, többlethatáskörökkel rendelkező autonóm közigazgatási egységként képzelhető el a jövőben. Azt az Európai Unióban elfogadott elvet kell irányadónak tekinteni Románia számára is, amelynek megfelelően a régiókat nem kijelölni, hanem elismerni kell!"
Kérjük csatlakozzanak Önök is és segítsék a Székely Nemzeti Tanács kezdeményezéset!
További tudnivalók a következő cím alatt találhatók:
szntintro
Autonómiatüntetés Marosvásárhelyen: 
Székelyföld autonómiája érdekében szerveznek tüntetést március 10-én 17 órától a marosvásárhelyi Székely Vértanúk emlékművénél. 
A kampány lejártával minden politikai szereplőt és szimpatizánst vár a Székely Nemzeti Tanács 2013 március 10-én 17.00 órától a Székely Vértanúk emlékművénél szervezett autonómiatüntetésre.
„Legyen 2013 az autonómia éve a magyar nemzeti közösség számára” – javasolta Tőkés László.
/Kép forrása: www.google.hu/kepek/
/Forrás: a HUNNIA Baráti Kör (Németország) 2013.02.21-i levele/*B.Kiss-Tóth László

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A kommunista Keresztapa

"Orbán Viktor és Csányi Sándor kézfogása a bankvezetőkkel való találkozáson. Orbán az összes bankárral csak kezet fogott, a meghajlás csak Csányinak járt"... Óriási protokolláris baklövés így meghajolni, megalázó. Mindjárt kezet csókol! Azért látszik az alá-fölé rendelési viszony... "Nekünk Brüsszel és a Pénzvilág nem diktálhat!" "Nem leszünk gyarmat!" Már tényleg nem...  "amikor a kormány pénze a bankároktól függ,
    akkor a bankárok, nem pedig a kormány irányít;
    a kéz ami ad, felette van a kéznek, ami kér.
    A pénznek nincs hazája; a pénzemberek nem hazafiak,
    és nincs becsületük,
    kizárólagos céljuk a nyerészkedés"
(Bonaparte Napoleon) A Fejér megyei Rendőr-főkapitányság állambiztonsági szervének  Orbán Viktorról  1982. májusában készített környezettanulmányából:       „…esetenként öntelt, beképzelt, rátarti magatartást tanúsít...társaihoz való viszonyában néha képmutató, érdek centrikusság jellemzi. Képességeit közepesre értékelik…ideáljai…

A körmendi Tánczos-ügy

(A kép forrása: Kuruc.info) Szenzáció(!): -Megvan(nak)                                           a valódi gyermekgyilkos(ok)! Felháborító(!) -Tánczos Gábort ártatlanul ítélték el 13 évre, amelyből 10 évet le is ült! -az elkövető(k)  anyagát a hatósági gazemberek 50 évre titkosították! * Miközben az Orbán-kormány az 1998-as Aranykéz utcai robbantásos merénylet elkövetőit éppen napjainkban tartóztatta le, az ugyanebben az évben brutális kegyetlenséggel megölt körmendi 11 éves kislány, H. Zsófi valódi gyilkosát/gyilkosait futni hagyják. Az Újbuda Televízió múlt havi adásában az 1998-as nyomozás során közreműködő rendőrségi grafológus, dr. Lépold Józsefné megdöbbentő kijelentést tett: A valódi gyilkos már megvan, de 50 évre titkosították az ügyet! Mindez közvetetten alátámasztja a Magyar Jelen 2007-es oknyomozó riportját, ahol azt bizonyították, hogy egy befolyásos zsidó szekta gyilkolta meg rituális okokból a 11 éves kislányt. Tánczos Gábor pedig ártatlanul ült 10 évet.
Az 1998-as gyilkosságot ny…

FRONT könyvtár