Ugrás a fő tartalomra

Talán az államilag támogatott anarchista rajvédőink tüzelik fel őket?


 Konfliktuskezelés Ozorán - szombat délután ismét vascsöves és baseball-ütős cigányok vertek magyarokat
 
Egy kilenc fős társaság társaság beszélgetett egy ozorai kocsmában, amikor szóváltásba keveredtek két helyi lakossal. A konfliktus során a helyiek egy, szintén ozorai társukat hívták segítségül, majd vascsővel és baseball-ütővel felfegyverkezve rátámadtak korábbi vitapartnereikre, akik időközben elindultak a szórakozóhelyről. A dulakodásban egy fő súlyosan, egy személy pedig könnyebben sérült, továbbá megrongálódott egy, a kocsma előtt parkoló, Mercedes Sprinter típusú gépjármű is.
Az elkövetőket a Tamási Rendőrkapitányság beosztottai a helyszínen elfogták, majd bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt három főt előállítottak a Tamási Rendőrkapitányságra. Őrizetbe vételükről később döntenek.
(Teol)
 
Frissítés: Olvasónk kiegészítése az esettel kapcsolatban
A szórakozóhelyen egy 10 fős magyar társaság tartózkodott, akik vendégségbe érkeztek a faluba. A társaság több tagja fekete dzsekit viselt, erre a kocsmában egy cigány elkezdett kötekedni, hogy gárdistának Ozorán nincs helye. Erre a magyarok elzavarták a cigányt, hogy menjen ahová akar, hagyja őket békén, ők nem is gárdisták.
 
Ezután kb. 30 cigány jött vissza baseball-ütővel, vascsövekkel, és "Öld a gárdistát!" és hasonló felkiáltással támadtak a békésen iszogató társaságra. A magyarok megpróbáltak a balhé elől elmenni, de a cigányok nem hagyták, egy srác kezét eltörték. Egy másik srácnak pedig a fejét majdnem betörték, ömlött a vér belőle, ezért Simontornyára akartak menni, orvoshoz vinni a sérülteket.
Az egyik autót már a szórakozóhely előtt vascsővel ütlegelték, majd a cigányok üldözték az autót egészen Simontornyáig. Ott még a rendőrségről való távozás után is rátámadtak egy magyarra, az ott lévő 5 emberből 4-et sikerült elfogni a rendőröknek, de egyet se vettek őrizetbe (!), mert - a rendőrök magyarázata szerint - úgyse rendelnék el az előzetes letartóztatásukat.
 
A 30 fős csoportból hármat (!) állítottak elő. Őket is garázdaság miatt, holott, ha a cigányok elől nem menekülnek el a magyarok, ott megölték volna őket. Annak az ozorai családnak a tagjait, akihez érkeztek vendégségbe a magyarok, a cigányok megfenyegették, hogy felgyújtják a házukat, de a ház előtt obégató cigányokkal állítólag nem lehet semmit tenni...
 
A pintéri rend időszakában Ozorán most mindenki a cigányoktól retteg.
 

/Forrás: Kuruc.info 2013.01.13./*B.Kiss-Tóth László

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A kommunista Keresztapa

"Orbán Viktor és Csányi Sándor kézfogása a bankvezetőkkel való találkozáson. Orbán az összes bankárral csak kezet fogott, a meghajlás csak Csányinak járt"... Óriási protokolláris baklövés így meghajolni, megalázó. Mindjárt kezet csókol! Azért látszik az alá-fölé rendelési viszony... "Nekünk Brüsszel és a Pénzvilág nem diktálhat!" "Nem leszünk gyarmat!" Már tényleg nem...  "amikor a kormány pénze a bankároktól függ,
    akkor a bankárok, nem pedig a kormány irányít;
    a kéz ami ad, felette van a kéznek, ami kér.
    A pénznek nincs hazája; a pénzemberek nem hazafiak,
    és nincs becsületük,
    kizárólagos céljuk a nyerészkedés"
(Bonaparte Napoleon) A Fejér megyei Rendőr-főkapitányság állambiztonsági szervének  Orbán Viktorról  1982. májusában készített környezettanulmányából:       „…esetenként öntelt, beképzelt, rátarti magatartást tanúsít...társaihoz való viszonyában néha képmutató, érdek centrikusság jellemzi. Képességeit közepesre értékelik…ideáljai…

A körmendi Tánczos-ügy

(A kép forrása: Kuruc.info) Szenzáció(!): -Megvan(nak)                                           a valódi gyermekgyilkos(ok)! Felháborító(!) -Tánczos Gábort ártatlanul ítélték el 13 évre, amelyből 10 évet le is ült! -az elkövető(k)  anyagát a hatósági gazemberek 50 évre titkosították! * Miközben az Orbán-kormány az 1998-as Aranykéz utcai robbantásos merénylet elkövetőit éppen napjainkban tartóztatta le, az ugyanebben az évben brutális kegyetlenséggel megölt körmendi 11 éves kislány, H. Zsófi valódi gyilkosát/gyilkosait futni hagyják. Az Újbuda Televízió múlt havi adásában az 1998-as nyomozás során közreműködő rendőrségi grafológus, dr. Lépold Józsefné megdöbbentő kijelentést tett: A valódi gyilkos már megvan, de 50 évre titkosították az ügyet! Mindez közvetetten alátámasztja a Magyar Jelen 2007-es oknyomozó riportját, ahol azt bizonyították, hogy egy befolyásos zsidó szekta gyilkolta meg rituális okokból a 11 éves kislányt. Tánczos Gábor pedig ártatlanul ült 10 évet.
Az 1998-as gyilkosságot ny…

FRONT könyvtár