Ugrás a fő tartalomra

Miskolcon hirdetésekben közli Kanada, hogy már nem érdemes a magyarországi "fasizmus üldözöttjeként" próbálkozni náluk


Miskolcon rádiós és óriásplakát-kampányt indít Kanada, hogy felhívja a helyi cigányok figyelmét: a szigorított szabályok miatt nem érdemes politikaimenekült-státusért folyamodni – írja a Magyar Nemzet. Az észak-amerikai országba menekültként érkező semmirekellők csaknem fele miskolci. A polgármester tiltakozik.
 
Miskolci hirdetésekben hívja fel Kanada a helyiek figyelmét arra, hogy szigorították a bevándorlási törvényüket, így nem érdemes politikai menekültstátusért folyamodni. A Borsodban sugárzó helyi rádió mától teszi közzé e hirdetéseket, s hamarosan óriásplakátokon is megjelenhetnek az üzenetek.
 
Kriza Ákos, Miskolc fideszes polgármestere levélben fejezte ki megdöbbenését Tamara Guttman kanadai nagykövetnek amiatt, hogy Kanada akkreditált nagykövetsége kormánya nevében négyhetes kampányt indít a városban arra hívva fel a figyelmet, hogy az országukban „évek helyett akár heteken belül elbírálják a menedékkérelmet”, s „gyorsabban küldik haza az alaptalan menedékkérelemmel érkezőket”.
A polgármester arra kíváncsi, a kampány miért kizárólag Miskolcot vette célba, és miért nem egyeztettek erről a városvezetéssel.
 
Kanadában a tavaly megalkotott új bevándorlási törvény részeként hazánk felkerült a biztonságos demokráciaként elismert államok közé, az ilyen országokból érkezők menekültkérelmét pedig Kanada szinte kivétel nélkül elutasítja.
(MNO nyomán Kuruc.info 2013.01.16.) Kérdésem:  ..és ez miért jó nekünk? *B.Kiss-Tóth László

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A kommunista Keresztapa

"Orbán Viktor és Csányi Sándor kézfogása a bankvezetőkkel való találkozáson. Orbán az összes bankárral csak kezet fogott, a meghajlás csak Csányinak járt"... Óriási protokolláris baklövés így meghajolni, megalázó. Mindjárt kezet csókol! Azért látszik az alá-fölé rendelési viszony... "Nekünk Brüsszel és a Pénzvilág nem diktálhat!" "Nem leszünk gyarmat!" Már tényleg nem...  "amikor a kormány pénze a bankároktól függ,
    akkor a bankárok, nem pedig a kormány irányít;
    a kéz ami ad, felette van a kéznek, ami kér.
    A pénznek nincs hazája; a pénzemberek nem hazafiak,
    és nincs becsületük,
    kizárólagos céljuk a nyerészkedés"
(Bonaparte Napoleon) A Fejér megyei Rendőr-főkapitányság állambiztonsági szervének  Orbán Viktorról  1982. májusában készített környezettanulmányából:       „…esetenként öntelt, beképzelt, rátarti magatartást tanúsít...társaihoz való viszonyában néha képmutató, érdek centrikusság jellemzi. Képességeit közepesre értékelik…ideáljai…

A körmendi Tánczos-ügy

(A kép forrása: Kuruc.info) Szenzáció(!): -Megvan(nak)                                           a valódi gyermekgyilkos(ok)! Felháborító(!) -Tánczos Gábort ártatlanul ítélték el 13 évre, amelyből 10 évet le is ült! -az elkövető(k)  anyagát a hatósági gazemberek 50 évre titkosították! * Miközben az Orbán-kormány az 1998-as Aranykéz utcai robbantásos merénylet elkövetőit éppen napjainkban tartóztatta le, az ugyanebben az évben brutális kegyetlenséggel megölt körmendi 11 éves kislány, H. Zsófi valódi gyilkosát/gyilkosait futni hagyják. Az Újbuda Televízió múlt havi adásában az 1998-as nyomozás során közreműködő rendőrségi grafológus, dr. Lépold Józsefné megdöbbentő kijelentést tett: A valódi gyilkos már megvan, de 50 évre titkosították az ügyet! Mindez közvetetten alátámasztja a Magyar Jelen 2007-es oknyomozó riportját, ahol azt bizonyították, hogy egy befolyásos zsidó szekta gyilkolta meg rituális okokból a 11 éves kislányt. Tánczos Gábor pedig ártatlanul ült 10 évet.
Az 1998-as gyilkosságot ny…

FRONT könyvtár