Ugrás a fő tartalomra

Már el is kezdték a toborzást...

 
  Reszkessetek magyarok!

*
A narancsos magyarországi kormány istápolásával
Tett és Védelem Alapítvány       néven bontogatja szárnyait a "zsidó gárda"
*


Bodnár Dániel, a zsidók ökle
 
"Az önszerveződés határozott igényével fellépő, az egészséges énkép és önbecsülés fontosságáért küzdő lelkiismeret hangja életre hívta a Tett és Védelem Alapítványt, egy olyan alulról jövő kezdeményezésként, ami a zsidó tradíciókat követve kész határozott lépéseket tenni az egyre inkább elharapózó antiszemita jelenségek visszaszorításáért" -
idéztük nemrég a többek között konkrét önvédelmi mechanizmus kialakítását célul maga elé tűző "különítmény" főkolomposától.
 
Az amerikai támogatással, az "antiszemitizmus elleni harcot" meghirdető csapatot már egyeztetésre is hívta azóta a "nemzeti ügyek kormánya", hogy a zsidók számára is "elfogadható legyen" a július 1-jén életbe lépő új büntető törvénykönyv.
Továbbra sem vesztegetik az idejüket a zsidó gárdát szervezők, olvasónk ajánlotta figyelmünkbe az alábbi beszédes álláshirdetést:
Munkatársat keres a Tett és védelem
A Tett és Védelem Alapítvány célja, hogy segítse az öntudatos magyarországi zsidóság fejlődését, támogassa az önvédelmet és hatékonyan lépjen fel minden antiszemita támadás ellen. Ha elhivatott az antiszemitizmus elleni harc iránt és szeretne egy olyan professzionális csapat tagja lenni, akik kiállnák zsidó testvéreikért, akkor csatlakozzon hozzánk!
Most olyan, angolul jól beszélő, asszisztenst keresünk szakértőkből és önkéntesekből álló csapatunkba, aki elkötelezett az alapítvány célkitűzései iránt, és akinek erőssége a kreatív, önálló munkavégzés. Az ideális új kolléga előtt nem ismeretlen a sajtó és a pr világa. Zsidó szervezetnél szerzett tapasztalat előnyt jelent! A nyolcórás munkavégzés helyszíne elsősorban a Tett és Védelem Alapítvány belvárosi irodája.
Legfeljebb egy oldalas motivációs levelét és rövid szakmai önéletrajzát várjuk az info@tev.hu e-mail címen!
(Forrás: zsido.com)
Előzmények:

/Forrás: Kuruc.info 2013.01.18./*B.Kiss-Tóth László                                                                                                        

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A kommunista Keresztapa

"Orbán Viktor és Csányi Sándor kézfogása a bankvezetőkkel való találkozáson. Orbán az összes bankárral csak kezet fogott, a meghajlás csak Csányinak járt"... Óriási protokolláris baklövés így meghajolni, megalázó. Mindjárt kezet csókol! Azért látszik az alá-fölé rendelési viszony... "Nekünk Brüsszel és a Pénzvilág nem diktálhat!" "Nem leszünk gyarmat!" Már tényleg nem...  "amikor a kormány pénze a bankároktól függ,
    akkor a bankárok, nem pedig a kormány irányít;
    a kéz ami ad, felette van a kéznek, ami kér.
    A pénznek nincs hazája; a pénzemberek nem hazafiak,
    és nincs becsületük,
    kizárólagos céljuk a nyerészkedés"
(Bonaparte Napoleon) A Fejér megyei Rendőr-főkapitányság állambiztonsági szervének  Orbán Viktorról  1982. májusában készített környezettanulmányából:       „…esetenként öntelt, beképzelt, rátarti magatartást tanúsít...társaihoz való viszonyában néha képmutató, érdek centrikusság jellemzi. Képességeit közepesre értékelik…ideáljai…

A körmendi Tánczos-ügy

(A kép forrása: Kuruc.info) Szenzáció(!): -Megvan(nak)                                           a valódi gyermekgyilkos(ok)! Felháborító(!) -Tánczos Gábort ártatlanul ítélték el 13 évre, amelyből 10 évet le is ült! -az elkövető(k)  anyagát a hatósági gazemberek 50 évre titkosították! * Miközben az Orbán-kormány az 1998-as Aranykéz utcai robbantásos merénylet elkövetőit éppen napjainkban tartóztatta le, az ugyanebben az évben brutális kegyetlenséggel megölt körmendi 11 éves kislány, H. Zsófi valódi gyilkosát/gyilkosait futni hagyják. Az Újbuda Televízió múlt havi adásában az 1998-as nyomozás során közreműködő rendőrségi grafológus, dr. Lépold Józsefné megdöbbentő kijelentést tett: A valódi gyilkos már megvan, de 50 évre titkosították az ügyet! Mindez közvetetten alátámasztja a Magyar Jelen 2007-es oknyomozó riportját, ahol azt bizonyították, hogy egy befolyásos zsidó szekta gyilkolta meg rituális okokból a 11 éves kislányt. Tánczos Gábor pedig ártatlanul ült 10 évet.
Az 1998-as gyilkosságot ny…

FRONT könyvtár