Ugrás a fő tartalomra

Felmentette a gárdistákat a Debreceni Városi Bíróság - az ügyész fellebbezett


Véget ért ma a gárdaper néven elhíresült eljárás a Debreceni Városi Bíróságon. Első fokon mind a tizenhárom gárdista esetében felmentő ítélet született.

Az események egészen 2009 októberéig vezethetők vissza, amikor a Jobbik és az Új Magyar Gárda debreceni '56-os megemlékezését a rendőrség megzavarta.

Az ügyészség 2010 júniusában tizenhárom gárdista ellen kezdeményezett eljárást egyesülési joggal való visszaélés bűntette címén.
Az első tárgyalásra 2012. április 24-én került sor, a mai napon pedig kihirdették az ítéletet a Debreceni Városi Bíróságon.
Az ügyész a vádlottak próbára bocsátását javasolta, a teljes perköltség megfizetése mellett, a gárdisták ügyvédje pedig természetesen a felmentésüket indítványozta.

A csaknem ötórás tárgyalás végén dr. Deli Tímea bírónő bűncselekmény hiányában valamennyi vádlottat felmentette. Az ügyész fellebbezést jelentett be, tehát az ítélet nem jogerős.

A gárdisták az eljárás során nyújtott segítségért köszönetüket fejezik ki a Jobbik jogi osztályának.
(Forrás: Kuruc.info 2013.01.22.)*B.Kiss-Tóth László

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A kommunista Keresztapa

"Orbán Viktor és Csányi Sándor kézfogása a bankvezetőkkel való találkozáson. Orbán az összes bankárral csak kezet fogott, a meghajlás csak Csányinak járt"... Óriási protokolláris baklövés így meghajolni, megalázó. Mindjárt kezet csókol! Azért látszik az alá-fölé rendelési viszony... "Nekünk Brüsszel és a Pénzvilág nem diktálhat!" "Nem leszünk gyarmat!" Már tényleg nem...  "amikor a kormány pénze a bankároktól függ,
    akkor a bankárok, nem pedig a kormány irányít;
    a kéz ami ad, felette van a kéznek, ami kér.
    A pénznek nincs hazája; a pénzemberek nem hazafiak,
    és nincs becsületük,
    kizárólagos céljuk a nyerészkedés"
(Bonaparte Napoleon) A Fejér megyei Rendőr-főkapitányság állambiztonsági szervének  Orbán Viktorról  1982. májusában készített környezettanulmányából:       „…esetenként öntelt, beképzelt, rátarti magatartást tanúsít...társaihoz való viszonyában néha képmutató, érdek centrikusság jellemzi. Képességeit közepesre értékelik…ideáljai…

A körmendi Tánczos-ügy

(A kép forrása: Kuruc.info) Szenzáció(!): -Megvan(nak)                                           a valódi gyermekgyilkos(ok)! Felháborító(!) -Tánczos Gábort ártatlanul ítélték el 13 évre, amelyből 10 évet le is ült! -az elkövető(k)  anyagát a hatósági gazemberek 50 évre titkosították! * Miközben az Orbán-kormány az 1998-as Aranykéz utcai robbantásos merénylet elkövetőit éppen napjainkban tartóztatta le, az ugyanebben az évben brutális kegyetlenséggel megölt körmendi 11 éves kislány, H. Zsófi valódi gyilkosát/gyilkosait futni hagyják. Az Újbuda Televízió múlt havi adásában az 1998-as nyomozás során közreműködő rendőrségi grafológus, dr. Lépold Józsefné megdöbbentő kijelentést tett: A valódi gyilkos már megvan, de 50 évre titkosították az ügyet! Mindez közvetetten alátámasztja a Magyar Jelen 2007-es oknyomozó riportját, ahol azt bizonyították, hogy egy befolyásos zsidó szekta gyilkolta meg rituális okokból a 11 éves kislányt. Tánczos Gábor pedig ártatlanul ült 10 évet.
Az 1998-as gyilkosságot ny…

FRONT könyvtár