Ugrás a fő tartalomra

Csak nyugdíjas magyar családdal mer kekeckedni a zsidó végrehajtó - ám, ha erőt lát, megfutamodik


 
Sem a bűnöző Schadl, sem a kispajtása nem mert ma ellátogatni a százhalombattai Római utcába.
 

Schadl magyarázza a bizonyítványát elsőrendű vádlottként kényszerítés ügyében 
 
Mi történt? Nyilvánosság előtt már nem olyan vagány bűncselekményeket elkövetni? Elég volt benézniük az utcába, és miután látták, hogy nem lesznek egyedül, már el is húzták a csíkot. Kár, pedig az autófényezési és szélvédőproblémáikat is tudtuk volna a helyszínen orvosolni. Innentől kezdve nem lesz elég csak ügyvédeket alkalmazni, mert mi ott leszünk a következő és az azt követő tárgyalásaidon is!
A Római utca 41. szám alatti ingatlant már huzamosabb ideje lakják az ott lakók, bár a tulajdoni lapon még nyaralóként szerepel. A lakóházzá nyilvánítás azonban már széljegyen van, így feltételezhető, hogy a lakhatási engedélyt is kiadták. Ha pedig így van, akkor a moratórium ideje alatt nem lehetséges kilakoltatni őket, főleg, hogy nincs más lakhatási lehetőségük.
 

Ott voltunk a Római utcai ingatlannál a kilakoltatás előtti napon
 

A kilakoltatás kitűzött időpontja után egy órával már semmi nem árulkodott arról, hogy milyen (zsidó)bűnözők készültek itt „merényletre”, csupán egy friss széles keréknyom, ami feltehetően terepjáróé lehetett.
 
Már nem is meglepő, hogy a sztoriban akad még egy budapesti egyetemleges adós is, azonban vele szemben valamilyen okból nem kezdeményeztek eljárást a dokumentumok szerint. A végrehajtást kérő cég a Mavit Kft., amely a MIH Zrt. (Magyar Ingatlan Hitel) partnere. Utóbbi egy másodlagos hitelfolyósító cég, amely jelen esetben a Raiffaisen Bank hitelét adta tovább minden bizonnyal uzsora szintű feltételekkel. A MIH gusztustalan szokása egyébként, hogy a végrahajtás alatt álló ingatlanokat felveszi saját portfóliójába, így keresve vevőt, nyilván magasabb haszonért, mint ami a végrehajtás során befolyna. Az iratokból joggal feltételezhetjük, hogy erre az ingatlanra is megvan a vevőjelölt.
 

Petris Csaba lakóháza (Szigetszentmiklós, Csépi út 80/B) tegnapi felvételen. Neki egy MAW‐171 rendszámú sötét színű, kerek hátsójú, talán Audi típusú autója van.
 

Itt van Schadl lakása (Veresegyház, Bartók Béla utca 19/A, 2. emelet) egy tegnapi felvételen. Neki egy LYR‐001‐es rendszámú Mercedes terepjárója van, ami éppen nincs a ház előtt.
 

Ez itt Schadl anyjáéknak kissé cigós háza (Veresegyház, Ráday utca 99.) 
(Olvasónktól)
Frissítés: A kilakoltatás dokumentumai:

/Forrás: Kuruc.info 2013.01.17./ Megjegyzésem: Talán a végzéseket hozó bírósági titkár és a többek által eléggé elítélő véleménnyel illetett Várkonyi Vera közjegyző munkájának is érdemes lenne utánanézni és egy kicsit megkapargatni...    *B.Kiss-Tóth László

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A kommunista Keresztapa

"Orbán Viktor és Csányi Sándor kézfogása a bankvezetőkkel való találkozáson. Orbán az összes bankárral csak kezet fogott, a meghajlás csak Csányinak járt"... Óriási protokolláris baklövés így meghajolni, megalázó. Mindjárt kezet csókol! Azért látszik az alá-fölé rendelési viszony... "Nekünk Brüsszel és a Pénzvilág nem diktálhat!" "Nem leszünk gyarmat!" Már tényleg nem...  "amikor a kormány pénze a bankároktól függ,
    akkor a bankárok, nem pedig a kormány irányít;
    a kéz ami ad, felette van a kéznek, ami kér.
    A pénznek nincs hazája; a pénzemberek nem hazafiak,
    és nincs becsületük,
    kizárólagos céljuk a nyerészkedés"
(Bonaparte Napoleon) A Fejér megyei Rendőr-főkapitányság állambiztonsági szervének  Orbán Viktorról  1982. májusában készített környezettanulmányából:       „…esetenként öntelt, beképzelt, rátarti magatartást tanúsít...társaihoz való viszonyában néha képmutató, érdek centrikusság jellemzi. Képességeit közepesre értékelik…ideáljai…

A körmendi Tánczos-ügy

(A kép forrása: Kuruc.info) Szenzáció(!): -Megvan(nak)                                           a valódi gyermekgyilkos(ok)! Felháborító(!) -Tánczos Gábort ártatlanul ítélték el 13 évre, amelyből 10 évet le is ült! -az elkövető(k)  anyagát a hatósági gazemberek 50 évre titkosították! * Miközben az Orbán-kormány az 1998-as Aranykéz utcai robbantásos merénylet elkövetőit éppen napjainkban tartóztatta le, az ugyanebben az évben brutális kegyetlenséggel megölt körmendi 11 éves kislány, H. Zsófi valódi gyilkosát/gyilkosait futni hagyják. Az Újbuda Televízió múlt havi adásában az 1998-as nyomozás során közreműködő rendőrségi grafológus, dr. Lépold Józsefné megdöbbentő kijelentést tett: A valódi gyilkos már megvan, de 50 évre titkosították az ügyet! Mindez közvetetten alátámasztja a Magyar Jelen 2007-es oknyomozó riportját, ahol azt bizonyították, hogy egy befolyásos zsidó szekta gyilkolta meg rituális okokból a 11 éves kislányt. Tánczos Gábor pedig ártatlanul ült 10 évet.
Az 1998-as gyilkosságot ny…

FRONT könyvtár