Ugrás a fő tartalomra

Cigány gárda(?*) védte a maroknyi importált sárgacsillagost Székesfehérváron

Horváth Ádám tudósítása:70-80 sárgacsillagos holokausztozó várta Gyöngyösi Márton országjáró körútjának első rendezvényét Székesfehérváron.

A Novotel is náci kollaboráns lehet, más nem is, hiszen beengedte ezt a cafat náci Gyöngyösit. A Novotel kollaborációját firtatta az egyik sárgacsillagos tüntető táblája a nevezett szálloda mellett Székesfehérvár belvárosában.


Dermesztő hideg és hidegrázó transzparensek, táblák. Nézzük a következőt, egy középkorú férfi tartja: "A főbérlőmet nem zavarja, hogy zsidó vagyok". És persze a szokásos ábrák, Gyöngyösi Hitlerbajusszal, Nácimentes övezet, satöbbi. Ásítanánk a beszédeken is, csak a szokásos: nem ismétlődhet meg a negyvenes évek borzalma, náciknak nincs helye a parlamentben et cetera...


Élénkíteni kezd a hideg, erre elkezdik Louis Armstrong Wonderful Worldjét játszani a hangszórókból, mire pár -a rendezvényre érkező- fiatal felé ordibálják a túloldalra a szokásosat: "Nácik, haza". A hazazavaró tanárnénik hangadója középkorú nő sárga csillaggal, amikor a szónok beszélne, ő akkor is ordibál, majd hasonszőrű barátnőjével röhögcsél.


A beszélgetésfoszlányokból sikerül elkapni: a tüntetők jó része nem fehérvári, hanem importált. Ott lesznek a Gyöngyösi tour többi állomásán is. 7-8 fős cigány alakulat köröz a nácizók körül és nem győzik hangoztatni: majd ők megvédenek mindenkit. Egy idősebb arc irányítja őket.

Az agresszív skandáló nő nem nyugszik, most megint nem röhögcsél: ordibál. Közben tíz méterrel odébb teát osztanak, majd nem a nácik mennek haza, hanem ők, mert felszólít erre a rendező. Oszlani kezd a sereg, a csúnya nácik, a söpredék odabenn, a tisztes polgárok hazatérhetnek.


Gyöngyösi előadására megtelt a Novotel nagyterme, 250-en lehetnek, e sorok írója megszámolta a jelenlévőket. Rengetegen állnak.


Gyöngyösi rátér a kettős állampolgárság kockázatára, a felhajtásra amit csináltak Együtt Jeruzsálemért és megfogalmazza az est talán legfontosabb szentenciáját: elborzasztó, hogy a pártok közül egyedül a Jobbikot zavarja, hogy Simon Pereszék fel kívánják vásárolni hazánkat.


Hozzáteszi: az izraeliekhez köthető gazdasági bűncselekmények többségét nem a magyar politikum és a hatóságok derítik fel, hanem egy másik izraeli konkurens dobja fel az "okoskodókat". Gyöngyösi szerint a rendszerváltás rákfenés folyamatának kezdete 1982-re tehető, akkor tuszkoltak be minket az IMF-be és a Világbankba. Szóba kerül a föld- és vízkincs védelme és a stratégiai fontosságú keleti nyitás.


A "tisztes polgárok" pedig a rettegéstől felmelegedve rég odahaza örülnek mai betevő holokausztozásuknak.

Horváth Ádám
/Forrás: www.barikad.hu 2013.01.22./*B.Kiss-Tóth László

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A körmendi Tánczos-ügy

(A kép forrása: Kuruc.info) Szenzáció(!): -Megvan(nak)                                           a valódi gyermekgyilkos(ok)! Felháborító(!) -Tánczos Gábort ártatlanul ítélték el 13 évre, amelyből 10 évet le is ült! -az elkövető(k)  anyagát a hatósági gazemberek 50 évre titkosították! * Miközben az Orbán-kormány az 1998-as Aranykéz utcai robbantásos merénylet elkövetőit éppen napjainkban tartóztatta le, az ugyanebben az évben brutális kegyetlenséggel megölt körmendi 11 éves kislány, H. Zsófi valódi gyilkosát/gyilkosait futni hagyják. Az Újbuda Televízió múlt havi adásában az 1998-as nyomozás során közreműködő rendőrségi grafológus, dr. Lépold Józsefné megdöbbentő kijelentést tett: A valódi gyilkos már megvan, de 50 évre titkosították az ügyet! Mindez közvetetten alátámasztja a Magyar Jelen 2007-es oknyomozó riportját, ahol azt bizonyították, hogy egy befolyásos zsidó szekta gyilkolta meg rituális okokból a 11 éves kislányt. Tánczos Gábor pedig ártatlanul ült 10 évet.
Az 1998-as gyilkosságot ny…

A zsidó olimpiára még várni kell, de addig is itt van a kulturális fesztiváljuk - 7 helyszínen, 11 napon át

Nem MI mondjuk….

(A bódító, fáradságos nap után egy kis ’öntudatlan’ pihenés…) A kép illusztráció.
Hét budapesti helyszínen várja a közönséget a 20. Zsidó Kulturális Fesztivál könnyű- és komolyzenei koncertekkel, valamint színházi és irodalmi programokkal szeptember 3. és 14. között.
A fesztivál előprogramjaként augusztus 27-én a Frankel Leó úti Zsinagógában klezmerestet rendeznek. A Dohány utcai Zsinagógában szólal meg többek között a Budapest Klezmer Band és a Budapest Bár közös koncertje, a Trio Midnight Szakcsi Lakatos Bélával és Tony Lakatossal Gábor S. Pál dalait idézi meg. Fellép továbbá Koncz Zsuzsa és zenekara, Révész Sándor, a Sabbathsong Klezmer Band és a 100 Tagú Cigányzenekar, a Budapest Jazz Orchestra, Joanne Faulkner és Balázs János, valamint Shmuel Barzilai, Nikola Davis és Nógrági Gergely kántorok.

A kommunista Keresztapa

"Orbán Viktor és Csányi Sándor kézfogása a bankvezetőkkel való találkozáson. Orbán az összes bankárral csak kezet fogott, a meghajlás csak Csányinak járt"... Óriási protokolláris baklövés így meghajolni, megalázó. Mindjárt kezet csókol! Azért látszik az alá-fölé rendelési viszony... "Nekünk Brüsszel és a Pénzvilág nem diktálhat!" "Nem leszünk gyarmat!" Már tényleg nem...  "amikor a kormány pénze a bankároktól függ,
    akkor a bankárok, nem pedig a kormány irányít;
    a kéz ami ad, felette van a kéznek, ami kér.
    A pénznek nincs hazája; a pénzemberek nem hazafiak,
    és nincs becsületük,
    kizárólagos céljuk a nyerészkedés"
(Bonaparte Napoleon) A Fejér megyei Rendőr-főkapitányság állambiztonsági szervének  Orbán Viktorról  1982. májusában készített környezettanulmányából:       „…esetenként öntelt, beképzelt, rátarti magatartást tanúsít...társaihoz való viszonyában néha képmutató, érdek centrikusság jellemzi. Képességeit közepesre értékelik…ideáljai…