Ugrás a fő tartalomra

Budaházy György: A mai napon három órával ezelőtt engem is utolért a cigánybűnözés!

Én egy nyugis, családias környéken lakom Diósdon, ahol a kertkapukat napközben sokszor nem zárjuk, a szomszédok átjárnak egymáshoz, jó hangulatú lakóközösség van.
Ma 18 óra körül otthon ülök a szobámban az íróasztalomnál, feleségem főz a konyhában. Egyszer csak - a szobám és konyha között lévő - előszobából halljuk, hogy kinyílt a bejárati ajtó. Azt gondoltam, a húgom jött át a szomszédból, mert szólt előtte, hogy át fog jönni. De eltelt kb. 15-20 másodperc és az ajtó még mindig nem csukódott be. Gondoltam, akkor biztos valamelyik gyerek ment ki vagy jött be és nyitva hagyta, erre kiszóltam, hogy "miért nem csukjátok már be az ajtót" - merthogy tél van, és jön be a hideg ugye.
Ezen felhorkanásomra a feleségem kilépett a konyhából az előszobába, hogy megnézze, mi van és látja, hogy a bejárati ajtó még mindig tárva-nyitva. Kinéz az utcára és lát egy távolodó alakot, aki a hóna alatt kabátot visz. Ekkor értem én is ki az előszobába és vettük észre egyszerre, hogy bizony az én kabátjaim hiányoznak vállfástul az előszobai fogasról.
Gyorsan cipőt rántok (kint ugye bokáig érő hó-latyak), vennék fel valamit felülre is, de mindenem elvitték, hát felhúzok egy ott lévő pulóvert és rohanok ki. Akkor jön szembe velem az éppen hazaérkező szomszédom és az alkalmazottai. Kérdezem tőlük, nem láttak-e elmenni itt embereket. Mondják, hogy most futott el három cigány, de nem látták honnan jöttek, csak hogy igyekeznek kifelé az utca eleje felé, ahol állt egy piros BMW még két cigánnyal, és amibe beugrottak és elhajtottak.
Hívom a rendőröket, közben bepattanok a kocsinkba, indulok utánuk, hogy hátha beérem őket valahol, legalább a rendszám meglegyen, ha nem is tudom megállítani a kocsijukat. Sajnos már sehol nem láttam a környéken a BMW-t. Visszamegyek, a rendőrök már ott vannak (becsületükre legyen mondva, hamar kiértek). Mondjuk, mi történt, ők is elmentek szétnézni kocsival a környéken. Negyed óra múlva visszaérnek, nem látták a BMW-t már ők se sehol. Elkezdik felvenni az adatokat, szól a cb-jük, hogy Érden itt és itt látják a kocsit benne az öt kisebbségi. Rendőrök beugrottak a kocsijukba, gyorsan a cigók után. Végül visszajöttek, hogy a lakhelyüknél megcsípték a csapatot (valahonnan sejtették, hova kell kimenni, vajon honnan?) a piros BMW-vel épp akkor érkeztek meg, de a kabátjaim már nem voltak náluk.
Itt tartunk most. Mehetek be feljelentést tenni, aztán majd valami lesz.
A legszörnyűbb az, hogy ezt meg merik tenni, hogy a legforgalmasabb délutáni időpontban bemennek az ember házába. Már a mi nyugis környékünkön is zárni kell mindig innentől a kertkaput. Nem akarok így élni! Igenis vallom: NEM AKAROM, HOGY EZEK A RETKEK KÖZTÜNK ÉLJENEK! Nem akarom, hogy az ő fékentartásuk érdekében rendőrállamot kelljen csinálni az országból!
Nekem ne mondja senki, hogy nincs cigánybűnözés, mert láttam a börtönben, milyen népesség van! Nem akarom megvárni, hogy minden magyarnak valamilyen cigány bűncselekmény áldozatává kelljen válni. És nem is fogom megvárni!
 
Diósd, 2013. január 21. 21 óra
Budaházy György
 
/Forrás: Kuruc.info 2013.01.21./*B.Kiss-Tóth László

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A kommunista Keresztapa

"Orbán Viktor és Csányi Sándor kézfogása a bankvezetőkkel való találkozáson. Orbán az összes bankárral csak kezet fogott, a meghajlás csak Csányinak járt"... Óriási protokolláris baklövés így meghajolni, megalázó. Mindjárt kezet csókol! Azért látszik az alá-fölé rendelési viszony... "Nekünk Brüsszel és a Pénzvilág nem diktálhat!" "Nem leszünk gyarmat!" Már tényleg nem...  "amikor a kormány pénze a bankároktól függ,
    akkor a bankárok, nem pedig a kormány irányít;
    a kéz ami ad, felette van a kéznek, ami kér.
    A pénznek nincs hazája; a pénzemberek nem hazafiak,
    és nincs becsületük,
    kizárólagos céljuk a nyerészkedés"
(Bonaparte Napoleon) A Fejér megyei Rendőr-főkapitányság állambiztonsági szervének  Orbán Viktorról  1982. májusában készített környezettanulmányából:       „…esetenként öntelt, beképzelt, rátarti magatartást tanúsít...társaihoz való viszonyában néha képmutató, érdek centrikusság jellemzi. Képességeit közepesre értékelik…ideáljai…

A körmendi Tánczos-ügy

(A kép forrása: Kuruc.info) Szenzáció(!): -Megvan(nak)                                           a valódi gyermekgyilkos(ok)! Felháborító(!) -Tánczos Gábort ártatlanul ítélték el 13 évre, amelyből 10 évet le is ült! -az elkövető(k)  anyagát a hatósági gazemberek 50 évre titkosították! * Miközben az Orbán-kormány az 1998-as Aranykéz utcai robbantásos merénylet elkövetőit éppen napjainkban tartóztatta le, az ugyanebben az évben brutális kegyetlenséggel megölt körmendi 11 éves kislány, H. Zsófi valódi gyilkosát/gyilkosait futni hagyják. Az Újbuda Televízió múlt havi adásában az 1998-as nyomozás során közreműködő rendőrségi grafológus, dr. Lépold Józsefné megdöbbentő kijelentést tett: A valódi gyilkos már megvan, de 50 évre titkosították az ügyet! Mindez közvetetten alátámasztja a Magyar Jelen 2007-es oknyomozó riportját, ahol azt bizonyították, hogy egy befolyásos zsidó szekta gyilkolta meg rituális okokból a 11 éves kislányt. Tánczos Gábor pedig ártatlanul ült 10 évet.
Az 1998-as gyilkosságot ny…

FRONT könyvtár