Ugrás a fő tartalomra

"A cigánybűnözés a társadalom betegsége"


- Tudósítás a Jobbik által szervezett szigethalmi tüntetésről
 
Válaszul a Szigethalmon történt késelésre, tüntetést tartott a Jobbik Magyarországért Mozgalom. A rendezvényen beszédet mondott Volner János, a párt alelnöke, Császárné Kollár Tímea, a párt Pest megyei elnöke, Lupa János szigethalmi elnök és Orosz Mihály Zoltán, Érpatak község polgármestere is. A beszédeket követően fáklyás felvonulásra került sor, mely során a tüntetők a késelés helyszínére vonultak.
Az alábbiakban a Barikád.hu helyszíni beszámolójának szerkesztett változata olvasható (a képek forrása isbarikad.hu).
 
16:49 - Helyszíni tudósítóink elmondása szerint gyülekeznek a tüntetők. A hideg idő ellenére több százan összegyűltek. Az úton a rendőrök több autóst igazoltattak. A demonstráció helyszínén is jelentős a készültség, több mikrobusznyi rendőr várakozik, kamerákkal is várják az érkezőket. A média képviselői érkeznek kamerákkal, fotósok is akadnak szép számban.
17:10 - A rendezvény a Himnusz eléneklésével elkezdődött.
17:25 - Lupa János, a Jobbik szigethalmi elnöke az első felszólaló. A tüntetők között jelen vannak az Új Magyar Gárda Mozgalom, illetve a Szebb Jövőért Magyar Önvédelem tagjai is.
A szigethalmi elnök beszédében kiemelte, a mai tüntetés a társadalom immunreakciója. A 2013-as év szomorúan kezdődött, Ózd, Szigethalom példája mutatja, hogy egyre inkább szembetaláljuk magunkat a cigánybűnözéssel. Amíg más, messzebbi településeken történik ilyesmi, az emberek nem érzik át az események súlyát, leginkább akkor szembesülnek vele, amikor településen belül történik tragédia. Így jártak Szigethalom lakosai is: megdöbbenve vették tudomásul a történteket. Egyre gyakoribbak azonban ezek az erőszakos bűncselekmények.
A szigethalmi elnök beszédében hangsúlyozta azt is, a tüntetés a cigánybűnözés ellen van, nem pedig a cigányok ellen. Tanáremberként elmondta, ő maga is tanít cigánygyerekeket, akikkel semmi baj nincs. A cigányság bűnöző rétegével van tehát a baj.
17:30 - Orosz Mihály Zoltán, Érpatak község polgármestere a következő felszólaló.
Vissza a halálbüntetést!
Orosz Mihály kiemelte, a liberalizmus hátráltatja a rendőrség munkáját, így az igazságszolgáltatás munkáját is. Néhány szóban bemutatta az Érpataki Modellt, amellyel a településen a diszkrimináció és a kettős mérce ellen harcolnak. A szigethalmi késelés kapcsán hangsúlyozta, érthetetlen, hogy a rendőrség miért csak egy embert állított elő, hiszen legalább harmincat kellett volna. Így azonban a liberális jogvédők kiokosítják a többieket, és megúszhatják büntetés nélkül tetteiket.
A polgármester azt is kifogásolta, hogy a liberálisok csak végletekben tudnak gondolkodni, valaki vagy antiszemita, vagy filoszemita, vagy rasszista, vagy cigányjogvédő, holott a kettő között is van még tér bőven. Érpatakon, aki építő ember, annak nem kell félnie. Aki romboló ember, annak sem. Annak rettegnie kell! - emelte ki az Érpataki Modell megteremtője. Orosz Mihály végül a halálbüntetés visszaállítását, valamint az önfenntartó börtönök kialakítását követelte.
17: 40 - Császárné Kollár Tímea, a Jobbik Pest megyei elnöke a következő felszólaló.
Beszédében érdekes jelenségre hívta fel a figyelmet. Például Szabolcsból érkeznek cigányok Pest megyei városokba, így Szigethalomra is, mivel a tehetősebb városokban több a segély. Ő maga tud olyan esetről a településen, ahol egyetlen házba 44 ember van bejelentve. A közbiztonság pedig érthető módon egyre rosszabb.
Császárné Kollár Tímea felidézte Schweitzer rabbi esetét, amikor verbális inzultus történt, az összes jogvédő felhördült, Áder János levelet küldött az önkormányzatoknak, melyben felszólította őket, hogy haladéktalanul határolódjanak el az antiszemitizmustól. Most, amikor késelés történt, csak süket csend a válasz.
Beszédében felidézte a Mortimer-ügyet is, amikor mindenki rasszista országnak bélyegezte Magyarországot, holott, mint kiderült, cigány szúrt cigányt.
18:00 - Volner János, a Jobbik alelnöke következik. A politikus felhívta a figyelmet a Barikád.hu cikkére, mely a kiskunfélegyházi ügyről szól. Mint mondta, ebből is látszik, hogy a cigányságot csak kihasználják vezetőik, a szavazataikra van mindösszesen szükség.
A jobbikos képviselő a társadalom betegségének nevezte a cigánybűnözést, a megélhetési gyermekvállalók jobban élnek, mint a normálisan dolgozó családok. A cigányság körében hatalmas, 89 százalékos a munkanélküliség.
Volner kiemelte, pártja megpróbálta felállítani a magyar-cigány együttélést vizsgáló bizottságot, ám a többi párt közül egy sem volt partner ebben. A cigányok egymást húzzák vissza, olyan példákat látnak maguk előtt, amelyek nem vezetnek sehova. Példaként hozta fel az esetet, amikor a gárdisták egy magyar családot menekítettek ki Galgagyörkről. Az utcában lakó cigány család is elköltözött ugyanakkor, nekik is segítettek. Később a Galgagyörkön maradt cigányok próbálták visszacsábítani, mintegy buzdítva őket a bűnöző életvitelre.
Az alelnök beszédében kitért a tiszalöki börtönre is, amely egyenesen wellness-börtön, jobb állapotban van, mint a legtöbb iskola Magyarországon. Ez nem igazságos.
A cigányvezetők valójában csak a saját zsebükkel törődnek, nem közvetítenek a magyarok és a cigányok között, holott épp ez volna a dolguk. Minél nagyobb a baj, nekik annál jobb. Példaként említette a Mohácsi-féle jogvédőket, akik a Cozma-ügyet arcátlan módon "ocsmány verekedésnek" titulálták.
18:11 - Elindult a menet. Az emberek kezében fáklya, a szurkálás helyszínéig vonulnak. A menetet a rendőrség biztosítja, rendőrautó halad a vonulók előtt.
18:24 - Ezekben a percekben ért a menet a pizzériához, ahol a szurkálás történt.
18:37 - A pizzéria előtt a gárdisták felsorakoztak, a tüntetőkkel közösen elénekelték a Szózatot és a Székely himnuszt. A tüntetés véget ért.

/Forrás: Kuruc.info 2013.01.12./*B.Kiss-Tóth László

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A kommunista Keresztapa

"Orbán Viktor és Csányi Sándor kézfogása a bankvezetőkkel való találkozáson. Orbán az összes bankárral csak kezet fogott, a meghajlás csak Csányinak járt"... Óriási protokolláris baklövés így meghajolni, megalázó. Mindjárt kezet csókol! Azért látszik az alá-fölé rendelési viszony... "Nekünk Brüsszel és a Pénzvilág nem diktálhat!" "Nem leszünk gyarmat!" Már tényleg nem...  "amikor a kormány pénze a bankároktól függ,
    akkor a bankárok, nem pedig a kormány irányít;
    a kéz ami ad, felette van a kéznek, ami kér.
    A pénznek nincs hazája; a pénzemberek nem hazafiak,
    és nincs becsületük,
    kizárólagos céljuk a nyerészkedés"
(Bonaparte Napoleon) A Fejér megyei Rendőr-főkapitányság állambiztonsági szervének  Orbán Viktorról  1982. májusában készített környezettanulmányából:       „…esetenként öntelt, beképzelt, rátarti magatartást tanúsít...társaihoz való viszonyában néha képmutató, érdek centrikusság jellemzi. Képességeit közepesre értékelik…ideáljai…

A körmendi Tánczos-ügy

(A kép forrása: Kuruc.info) Szenzáció(!): -Megvan(nak)                                           a valódi gyermekgyilkos(ok)! Felháborító(!) -Tánczos Gábort ártatlanul ítélték el 13 évre, amelyből 10 évet le is ült! -az elkövető(k)  anyagát a hatósági gazemberek 50 évre titkosították! * Miközben az Orbán-kormány az 1998-as Aranykéz utcai robbantásos merénylet elkövetőit éppen napjainkban tartóztatta le, az ugyanebben az évben brutális kegyetlenséggel megölt körmendi 11 éves kislány, H. Zsófi valódi gyilkosát/gyilkosait futni hagyják. Az Újbuda Televízió múlt havi adásában az 1998-as nyomozás során közreműködő rendőrségi grafológus, dr. Lépold Józsefné megdöbbentő kijelentést tett: A valódi gyilkos már megvan, de 50 évre titkosították az ügyet! Mindez közvetetten alátámasztja a Magyar Jelen 2007-es oknyomozó riportját, ahol azt bizonyították, hogy egy befolyásos zsidó szekta gyilkolta meg rituális okokból a 11 éves kislányt. Tánczos Gábor pedig ártatlanul ült 10 évet.
Az 1998-as gyilkosságot ny…

FRONT könyvtár