Ugrás a fő tartalomra

A Kuruc.info értesülése szerint: Nem a Moszad, hanem az izraeli hadsereg Gázában is gyilkolászó elit egysége védte Budapesten az Élősködők Menetét


Az alábbi cikk és videó közlése kizárólag ismeretszerzés céljából történik, tájékoztató jellegű.
(*B.Kiss-Tóth László)
----------------------------------------------------------------------------------


Frissítés: A lenti képen látható izraeli férfi nem a Moszád nevű titkosszolgálat embere, hanem még annál is rosszabb: a sapkáján az „Egoz Bevetési és Felderítő Egység” jelvénye látható, rajta a héber fölirat: סיירת אגוז, azaz „Egoz Felderítő Egység”.

Az Egoz Felderítő Egység kitűzője

Ez a katonai egység az izraeli hadsereg szárazföldi alakulatainak antigerilla, ám maga is gerillamódszereket alkalmazó elit kommandós egysége. Az Egoz (amelynek jelentése: dió) az izraeli hadsereg Goláni nevű brigádjának különleges egysége, amelyet bevetnek északon a libanoni Hizbulláh nevű sí'ita szervezet ellen, illetve gyakorta a Gázai övezetben is az úgynevezett célzott likvidálások kivitelezésére...
A férfi sapkáján egyébként nincs semmiféle rendfokozatra (szakaszvezető) emlékeztető jelzés, csak a katonai kommandós egység (Egoz Földerítő Egység) nevének héber fölirata és az egység logója.

Frissítés2: Olvasónk írja:
Elolvastam a cikkhez tartozó hozzászólásokat, és megnéztem a videót. Egyes vélemények szerint nem tökorrú ügynök. Mindenesetre érdekes a kommunikációs igénye, két headset is van a fülében. Talán azért, hogy az egyik csatornán a sünökkel, a másikon a biboldó kollégákkal tarthassa a kapcsolatot. Én legalábbis még nem láttam senkit egyszerre két külön fülhallgatóval sétálgatni... Ráadásul a mobilja a kezében van, tehát ahhoz sem tartozott egyik fülhallgató sem.


Korábban írtuk: Moszadosok védték az Élősködők Menetét - szabadon garázdálkodik a gyarmaton a véreskezű zsidó titkosszolgálat
Ez derül ki az Új Hajnal Rend nevű csoport videóösszeállításából, melyben az Élet Menete nevű magyarellenes felvonuláson és az azt követő időszakban történtek kapcsán fejtik ki álláspontjukat.
Elmondják, hogy a zsidó felvonulás napján a sziklatemplomnál akarták kifeszíteni Az igazság felszabadít feliratú molinójukat, amikor furcsa alakok kezdték őket kamerázni, majd harminc készenlétis szállta meg a teraszt, és a terület elhagyására szólították fel őket. Otthon kikockázták a felvételt, és kiderült, hogy az egyik civil ruhás alaknak héber felirat volt a sapkáján, ami felderítő szakaszparancsnokot jelentett.A sapkáján látható jelvény pedig megegyezik az izraeli szakaszvezető-jelvénnyel.

Ezek után nem kellett sokat gondolkodniuk, hogy rájöjjenek, vajon kik törték fel két nappal később a személyes levélfiókjaikat, az Új Hajnal Rend Facebook-oldalát és a blogjukat is, mindent törölve ezekről a helyekről.
A csoport azonban nem hátrál meg, saját oldallal, atombiztos szerverrel és a jövőre vonatkozó terveikkel való visszatérésüket ígérik, addig is e videó terjesztését kérik a hazafiaktól.


Videó:  http://www.youtube.com/watch?v=UhaitEUWBM0

Feltöltötte: MrViztartaly
Az Új Hajnal Rend hivatalos állásfoglalása az elmúlt héten történtekről. Új Hajnal Rend, Moszad, hackerek

/Forrás: Kuruc.info 2012.04.25./*B.Kiss-Tóth László
4 melléklet — Az összes melléklet letöltése  Összes kép megtekintése   Az összes kép megosztása  
egozegyseg02.jpgegozegyseg02.jpg
28 KB   Megtekintés  Megosztás   Letöltés  
moszados1242503.jpgmoszados1242503.jpg
108 KB   Megtekintés   Megosztás  Letöltés  
moszados1242501.jpgmoszados1242501.jpg
78 KB   Megtekintés  Megosztás   Letöltés  
moszados1242502.jpgmoszados1242502.jpg
74 KB   Megtekintés  Megosztás   Letöltés  
YouTube - Videoklipek az e-mail üzenetből

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A kommunista Keresztapa

"Orbán Viktor és Csányi Sándor kézfogása a bankvezetőkkel való találkozáson. Orbán az összes bankárral csak kezet fogott, a meghajlás csak Csányinak járt"... Óriási protokolláris baklövés így meghajolni, megalázó. Mindjárt kezet csókol! Azért látszik az alá-fölé rendelési viszony... "Nekünk Brüsszel és a Pénzvilág nem diktálhat!" "Nem leszünk gyarmat!" Már tényleg nem...  "amikor a kormány pénze a bankároktól függ,
    akkor a bankárok, nem pedig a kormány irányít;
    a kéz ami ad, felette van a kéznek, ami kér.
    A pénznek nincs hazája; a pénzemberek nem hazafiak,
    és nincs becsületük,
    kizárólagos céljuk a nyerészkedés"
(Bonaparte Napoleon) A Fejér megyei Rendőr-főkapitányság állambiztonsági szervének  Orbán Viktorról  1982. májusában készített környezettanulmányából:       „…esetenként öntelt, beképzelt, rátarti magatartást tanúsít...társaihoz való viszonyában néha képmutató, érdek centrikusság jellemzi. Képességeit közepesre értékelik…ideáljai…

A körmendi Tánczos-ügy

(A kép forrása: Kuruc.info) Szenzáció(!): -Megvan(nak)                                           a valódi gyermekgyilkos(ok)! Felháborító(!) -Tánczos Gábort ártatlanul ítélték el 13 évre, amelyből 10 évet le is ült! -az elkövető(k)  anyagát a hatósági gazemberek 50 évre titkosították! * Miközben az Orbán-kormány az 1998-as Aranykéz utcai robbantásos merénylet elkövetőit éppen napjainkban tartóztatta le, az ugyanebben az évben brutális kegyetlenséggel megölt körmendi 11 éves kislány, H. Zsófi valódi gyilkosát/gyilkosait futni hagyják. Az Újbuda Televízió múlt havi adásában az 1998-as nyomozás során közreműködő rendőrségi grafológus, dr. Lépold Józsefné megdöbbentő kijelentést tett: A valódi gyilkos már megvan, de 50 évre titkosították az ügyet! Mindez közvetetten alátámasztja a Magyar Jelen 2007-es oknyomozó riportját, ahol azt bizonyították, hogy egy befolyásos zsidó szekta gyilkolta meg rituális okokból a 11 éves kislányt. Tánczos Gábor pedig ártatlanul ült 10 évet.
Az 1998-as gyilkosságot ny…

FRONT könyvtár