Ugrás a fő tartalomra

Uzsorásokat buktattak le jobbikosok

Jaj(!) lesz nektek, uzsorások!

A monorierdői alapszervezet tagjai egy idős házaspárt mentettek ki a bűnözők kezei közül. A házukat is elvették volna tőlük.
A Pest megyei Monorierdőn is felütötte a fejét az uzsorázás, mégpedig elég súlyos módon. Több cigány, akit a cselekményekkel gyanúsítanak, egy idős házaspárt vett rá színlelt kölcsön felvételére, melyre több, mint 300 százalékos kamatot számoltak fel, így a Karácsonykor kölcsönzött 150 ezer forintnyi összegért az elkövetők már több, mint hárommillió forintot követeltek. Az idős emberek emiatt a rezsijüket sem tudták már fizetni. A banda a tartozás fejében a ház tulajdonjogára tartott igényt (Jellemző, hogy Monorierdőn ennyi pénzért még telket sem lehet kapni), egy Nagykátán praktizáló ügyvéd pedig már elő is készítette az adásvételi szerződést.
Szente Béla, a Jobbik helyi elnöke lapunk érdeklődésére elmondta, hogy felkeresték a házaspárt és elképesztő körülményeket tapasztaltak a lakásban, mivel az áldozatok fűteni sem tudtak, emellett az őket zsaroló társaság elképesztő megaláztatásoknak tette ki őket.
A jobbikosok az ügy teljes felgöngyölítéséig biztonságos helyre költöztették az idős párt, illetve feljelentést tettek a rendőrségen. A banda három tagját már előzetes letartóztatásba helyezték. Szente Béla hozzátette, az is világosan látszik, hogy az ügynek több szereplője is van és a szálak valószínűleg feljebb vezetnek. A Monori Rendőrkapitányság nyomozást rendelt el.
Pest megye keleti- és déli részén egyre több uzsora bűncselekményre derül fény, de valószínűleg még nagyon sok áldozat nem mer a hatóságokhoz fordulni, mivel az elkövetők gyakran alkalmaznak fizikai erőszakot és lelki terrort is. A Jobbik monorierdői tagjai arra biztatják a lakosokat, hogy értesítsék őket bátran, ha hasonló eseményeket tapasztalnak a faluban.
Cs.G. - barikad.hu 2012.03.01.
Kapcsolódó cikkek: 
 
*B.Kiss-Tóth László

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A kommunista Keresztapa

"Orbán Viktor és Csányi Sándor kézfogása a bankvezetőkkel való találkozáson. Orbán az összes bankárral csak kezet fogott, a meghajlás csak Csányinak járt"... Óriási protokolláris baklövés így meghajolni, megalázó. Mindjárt kezet csókol! Azért látszik az alá-fölé rendelési viszony... "Nekünk Brüsszel és a Pénzvilág nem diktálhat!" "Nem leszünk gyarmat!" Már tényleg nem...  "amikor a kormány pénze a bankároktól függ,
    akkor a bankárok, nem pedig a kormány irányít;
    a kéz ami ad, felette van a kéznek, ami kér.
    A pénznek nincs hazája; a pénzemberek nem hazafiak,
    és nincs becsületük,
    kizárólagos céljuk a nyerészkedés"
(Bonaparte Napoleon) A Fejér megyei Rendőr-főkapitányság állambiztonsági szervének  Orbán Viktorról  1982. májusában készített környezettanulmányából:       „…esetenként öntelt, beképzelt, rátarti magatartást tanúsít...társaihoz való viszonyában néha képmutató, érdek centrikusság jellemzi. Képességeit közepesre értékelik…ideáljai…

A körmendi Tánczos-ügy

(A kép forrása: Kuruc.info) Szenzáció(!): -Megvan(nak)                                           a valódi gyermekgyilkos(ok)! Felháborító(!) -Tánczos Gábort ártatlanul ítélték el 13 évre, amelyből 10 évet le is ült! -az elkövető(k)  anyagát a hatósági gazemberek 50 évre titkosították! * Miközben az Orbán-kormány az 1998-as Aranykéz utcai robbantásos merénylet elkövetőit éppen napjainkban tartóztatta le, az ugyanebben az évben brutális kegyetlenséggel megölt körmendi 11 éves kislány, H. Zsófi valódi gyilkosát/gyilkosait futni hagyják. Az Újbuda Televízió múlt havi adásában az 1998-as nyomozás során közreműködő rendőrségi grafológus, dr. Lépold Józsefné megdöbbentő kijelentést tett: A valódi gyilkos már megvan, de 50 évre titkosították az ügyet! Mindez közvetetten alátámasztja a Magyar Jelen 2007-es oknyomozó riportját, ahol azt bizonyították, hogy egy befolyásos zsidó szekta gyilkolta meg rituális okokból a 11 éves kislányt. Tánczos Gábor pedig ártatlanul ült 10 évet.
Az 1998-as gyilkosságot ny…

FRONT könyvtár