Ugrás a fő tartalomra

Ha a rendőrség nem képes rá... helyettük majd a Jobbik tesz rendet Konyáron!


kép
Mint megyei listáról a parlamentbe jutott képviselők kötelességünknek érezzük, hogy lépéseket tegyünk az utóbbi napokban a Hajdú-Bihar megyei Konyáron kialakult helyzettel kapcsolatban" - áll Kulcsár Gergely és Rubi Gergely jobbikos országgyűlési képviselők közleményében. A mintegy kétezer fős telelülésen elviselhetetlen mértékűvé nőtt a cigánybűnözés.

"A helyi lakosokkal való egyeztetés után szakértőinkkel napokon belül a helyszínre vonulunk, és ott tájékozódunk a kialakult helyzetről. Nem hagyhatjuk, hogy egy erőszakos kisebbség rettegésben tartson egy egész települést - olvasható a közleményben. - Ezért (mivel a település vezetése és a rendőrség tehetetlennek mutatkozik) kezünkbe vesszük a dolgok irányítását, és saját lehetőségeink szerint, a törvények maximális betartásával segítő kezet nyújtunk Konyár törvénytisztelő lakosainak. Tisztelettel kérünk mindenkit, hogy segítse, de legalább ne akadályozza azt a munkát, ami által helyreállíthatjuk a konyári emberek biztonságérzetét, a település közbiztonságát"
A nemzeti radikális párt képviselői felszólítják a "hivatásos rettegőket", hogy tartózkodjanak mindenféle hangulatkeltéstől, a rendvédelmi szerveket pedig az kérik, hogy erőiket a valódi bűnözők felkutatására összpontosítsák, és ne fecséreljék idejüket politikai indíttatású utasítások végrehajtására.
barikad.hu 2012.03.27.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A kommunista Keresztapa

"Orbán Viktor és Csányi Sándor kézfogása a bankvezetőkkel való találkozáson. Orbán az összes bankárral csak kezet fogott, a meghajlás csak Csányinak járt"... Óriási protokolláris baklövés így meghajolni, megalázó. Mindjárt kezet csókol! Azért látszik az alá-fölé rendelési viszony... "Nekünk Brüsszel és a Pénzvilág nem diktálhat!" "Nem leszünk gyarmat!" Már tényleg nem...  "amikor a kormány pénze a bankároktól függ,
    akkor a bankárok, nem pedig a kormány irányít;
    a kéz ami ad, felette van a kéznek, ami kér.
    A pénznek nincs hazája; a pénzemberek nem hazafiak,
    és nincs becsületük,
    kizárólagos céljuk a nyerészkedés"
(Bonaparte Napoleon) A Fejér megyei Rendőr-főkapitányság állambiztonsági szervének  Orbán Viktorról  1982. májusában készített környezettanulmányából:       „…esetenként öntelt, beképzelt, rátarti magatartást tanúsít...társaihoz való viszonyában néha képmutató, érdek centrikusság jellemzi. Képességeit közepesre értékelik…ideáljai…

A körmendi Tánczos-ügy

(A kép forrása: Kuruc.info) Szenzáció(!): -Megvan(nak)                                           a valódi gyermekgyilkos(ok)! Felháborító(!) -Tánczos Gábort ártatlanul ítélték el 13 évre, amelyből 10 évet le is ült! -az elkövető(k)  anyagát a hatósági gazemberek 50 évre titkosították! * Miközben az Orbán-kormány az 1998-as Aranykéz utcai robbantásos merénylet elkövetőit éppen napjainkban tartóztatta le, az ugyanebben az évben brutális kegyetlenséggel megölt körmendi 11 éves kislány, H. Zsófi valódi gyilkosát/gyilkosait futni hagyják. Az Újbuda Televízió múlt havi adásában az 1998-as nyomozás során közreműködő rendőrségi grafológus, dr. Lépold Józsefné megdöbbentő kijelentést tett: A valódi gyilkos már megvan, de 50 évre titkosították az ügyet! Mindez közvetetten alátámasztja a Magyar Jelen 2007-es oknyomozó riportját, ahol azt bizonyították, hogy egy befolyásos zsidó szekta gyilkolta meg rituális okokból a 11 éves kislányt. Tánczos Gábor pedig ártatlanul ült 10 évet.
Az 1998-as gyilkosságot ny…

FRONT könyvtár