Ugrás a fő tartalomra
Egy figyelemreméltó demonstráció Kesznyéten:
 


 
Az egyik okirathamisító antifasiszta vezér is Kanadába menekült  -a bűnüldöző politikai-gazdasági 'maffia' meg bottal ütheti a nyomát...

* 
Közleményben tudatta az Antifasiszták Magyarországi Demokratikus Pártja, hogy elnökük, Fürst-Hidvégi Tibor is menekültstátuszt kért Kanadában.
 
A párt közleménye szerint Fürst-Hidvégi Tibor és családja ellen évek óta "koncepciós hadjáratot folytat a politikai-gazdasági maffia", ami "a magyar hatóságokba beépülve áldozatait gyakran koncepciós bűnvádas eljárásokkal, vagyonosodási vizsgálatokkal, vállalkozásaik ellehetetlenítésével" teszi tönkre. A pártelnök szerint így bárkit könnyen elérnek, ezért különösen veszélyesek.
A pártelnök saját meghurcoltatására hivatkozik, állítása szerint "a kezelésére bízott nagyértékű váltókat tulajdonítottak el és váltottak le rendőri, ügyészi, bírói segédlettel oly módon, hogy az értékpapírok másolatát hamisnak nyilvánították".
 
Fürst-Hidvégi szerint az élete is veszélyben forog Magyarországon, mert "a maffia a kivégzésére készült".
A korrupció elleni harcot azonban Kanadából sem adná fel a pártelnök, "külföldi segítséggel szeretne nyomást gyakorolni a hazai korrupciós rendszerre".
 
(HVG nyomán Kuruc.info 2012.03.08.)*B.Kiss-Tóth László

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A kommunista Keresztapa

"Orbán Viktor és Csányi Sándor kézfogása a bankvezetőkkel való találkozáson. Orbán az összes bankárral csak kezet fogott, a meghajlás csak Csányinak járt"... Óriási protokolláris baklövés így meghajolni, megalázó. Mindjárt kezet csókol! Azért látszik az alá-fölé rendelési viszony... "Nekünk Brüsszel és a Pénzvilág nem diktálhat!" "Nem leszünk gyarmat!" Már tényleg nem...  "amikor a kormány pénze a bankároktól függ,
    akkor a bankárok, nem pedig a kormány irányít;
    a kéz ami ad, felette van a kéznek, ami kér.
    A pénznek nincs hazája; a pénzemberek nem hazafiak,
    és nincs becsületük,
    kizárólagos céljuk a nyerészkedés"
(Bonaparte Napoleon) A Fejér megyei Rendőr-főkapitányság állambiztonsági szervének  Orbán Viktorról  1982. májusában készített környezettanulmányából:       „…esetenként öntelt, beképzelt, rátarti magatartást tanúsít...társaihoz való viszonyában néha képmutató, érdek centrikusság jellemzi. Képességeit közepesre értékelik…ideáljai…

A körmendi Tánczos-ügy

(A kép forrása: Kuruc.info) Szenzáció(!): -Megvan(nak)                                           a valódi gyermekgyilkos(ok)! Felháborító(!) -Tánczos Gábort ártatlanul ítélték el 13 évre, amelyből 10 évet le is ült! -az elkövető(k)  anyagát a hatósági gazemberek 50 évre titkosították! * Miközben az Orbán-kormány az 1998-as Aranykéz utcai robbantásos merénylet elkövetőit éppen napjainkban tartóztatta le, az ugyanebben az évben brutális kegyetlenséggel megölt körmendi 11 éves kislány, H. Zsófi valódi gyilkosát/gyilkosait futni hagyják. Az Újbuda Televízió múlt havi adásában az 1998-as nyomozás során közreműködő rendőrségi grafológus, dr. Lépold Józsefné megdöbbentő kijelentést tett: A valódi gyilkos már megvan, de 50 évre titkosították az ügyet! Mindez közvetetten alátámasztja a Magyar Jelen 2007-es oknyomozó riportját, ahol azt bizonyították, hogy egy befolyásos zsidó szekta gyilkolta meg rituális okokból a 11 éves kislányt. Tánczos Gábor pedig ártatlanul ült 10 évet.
Az 1998-as gyilkosságot ny…

FRONT könyvtár