Ugrás a fő tartalomra

A Jobbik bábáskodása mellett bejegyezték az európai nemzeti-radikális pártszövetséget

 

Bejegyezték hivatalos európai pártként azt a pártcsaládot, amelynek Kovács Béla eddig is az alapítója és vezetője volt, és amely komoly eséllyel indulhat a 2014-es EP-választáson. Az EP-képviselővel a Barikád hetilap készített interjút.

– Régóta szervezés alatt van a Nemzeti Mozgalmak Európai Szövetsége, vagyis a nemzetben gondolkodó, euroszkeptikus, nemzetek Európáját építő pártok hivatalos bejegyzése.


– Amely a múlt héten, rendkívül hosszú vajúdás után végre sikerrel járt. Az EU szervei hiába akadályozták hosszan és körmönfontan a bejegyzést, sikerült. Régóta szervezője és vezetője vagyok a mozgalom bejegyzésének, ahol a Jobbik vezető szerepet fog kapni az európai nemzeti pártok között. Azt gondolom, ez hatalmas siker.

– Az EU szervei szinte példátlan módon akadályozták a párt bejegyzését különféle mondvacsinált formai okokra hivatkozva. Terveznek-e jogi lépéseket emiatt?

– Nem tudom, de nincs kizárva. Tájékozódni fogok az ügyben. Mindenesetre aggasztó, hogy mondvacsinált okokra és jogszabályokra hivatkozva hosszú ideig akadályozni próbálták egy legális és jogszerű párt útnak indítását.

– A Jobbik és az Ön vezetésével alapított párt létezése a gyakorlatban mit fog jelenteni?

– Azt, hogy a 2014-es EP-választáson fontos szavazati arányt lehet elérni az összeurópai pártokra való voksolással is. A Jobbik része lesz a múlt héten bejegyzett Nemzeti Mozgalmak Európai Szövetségének, és így ezen pártcsalád részeként az eddiginél komolyabb eséllyel indulhat két év múlva az EP-választáson. Ahol teljesen átalakult rendszerrel erre a pártszövetségre voksolva a 2009-es eredménynél is jobb eredményre lehet esélyes. Ezzel Európa jövőjére nézve jelentős befolyással lehetünk, ha a választók is így akarják.

/Forrás: Barikád.hu 2012.02.23./*B.Kiss-Tóth László

A teljes interjú az e heti Barikádban olvasható. Megvásárlásával a nemzeti sajtót támogatja

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A kommunista Keresztapa

"Orbán Viktor és Csányi Sándor kézfogása a bankvezetőkkel való találkozáson. Orbán az összes bankárral csak kezet fogott, a meghajlás csak Csányinak járt"... Óriási protokolláris baklövés így meghajolni, megalázó. Mindjárt kezet csókol! Azért látszik az alá-fölé rendelési viszony... "Nekünk Brüsszel és a Pénzvilág nem diktálhat!" "Nem leszünk gyarmat!" Már tényleg nem...  "amikor a kormány pénze a bankároktól függ,
    akkor a bankárok, nem pedig a kormány irányít;
    a kéz ami ad, felette van a kéznek, ami kér.
    A pénznek nincs hazája; a pénzemberek nem hazafiak,
    és nincs becsületük,
    kizárólagos céljuk a nyerészkedés"
(Bonaparte Napoleon) A Fejér megyei Rendőr-főkapitányság állambiztonsági szervének  Orbán Viktorról  1982. májusában készített környezettanulmányából:       „…esetenként öntelt, beképzelt, rátarti magatartást tanúsít...társaihoz való viszonyában néha képmutató, érdek centrikusság jellemzi. Képességeit közepesre értékelik…ideáljai…

A körmendi Tánczos-ügy

(A kép forrása: Kuruc.info) Szenzáció(!): -Megvan(nak)                                           a valódi gyermekgyilkos(ok)! Felháborító(!) -Tánczos Gábort ártatlanul ítélték el 13 évre, amelyből 10 évet le is ült! -az elkövető(k)  anyagát a hatósági gazemberek 50 évre titkosították! * Miközben az Orbán-kormány az 1998-as Aranykéz utcai robbantásos merénylet elkövetőit éppen napjainkban tartóztatta le, az ugyanebben az évben brutális kegyetlenséggel megölt körmendi 11 éves kislány, H. Zsófi valódi gyilkosát/gyilkosait futni hagyják. Az Újbuda Televízió múlt havi adásában az 1998-as nyomozás során közreműködő rendőrségi grafológus, dr. Lépold Józsefné megdöbbentő kijelentést tett: A valódi gyilkos már megvan, de 50 évre titkosították az ügyet! Mindez közvetetten alátámasztja a Magyar Jelen 2007-es oknyomozó riportját, ahol azt bizonyították, hogy egy befolyásos zsidó szekta gyilkolta meg rituális okokból a 11 éves kislányt. Tánczos Gábor pedig ártatlanul ült 10 évet.
Az 1998-as gyilkosságot ny…

FRONT könyvtár