Ugrás a fő tartalomra
Árgyelán Jánosnak, a Jobbik Fejér megyei elnökének közleménye:
 
Rendőrségi csúsztatás:
2006 szelleme köztünk van
 
Döbbenettel vettem tudomásul, hogy a Fejér Megyei Rendőrkapitányság lehazugozott nyilvánosan a Fejér Megyei Hírlap hasábjain, miután egy sajtótájékoztatón bizonyítékokat mutattam be arról, hogy valótlanságot állítottak egy állampolgárral kapcsolatban. Úgy tűnik, 2006 rendőrszelleme ma is köztünk van: ha egymás mosdatásáról, az elkövetett hiba beismeréséről van szó, a rendőrség szemrebbenés nélkül a nyilvánosság előtt csúsztat, vádaskodik és mellébeszél.
Emlékeztetőül az eset röviden: (lásd itt, illetve itt) 2011. december 1-jén egy sáregresi polgár a saját kapubejáróján mobiltelefonált, majd egy rendőr előkerült a sötétből, igazoltatás után verbálisan megalázta, a kutyáját le akarta lőni, vele szemben szükségtelenül erőszakot használt, és bilincsbe verve vitte be a sárbogárdi rendőrkapitányságra.
A Jobbik Magyarországért Mozgalom nevében az eljárást sajtótájékoztatón kifogásoltam, és felhívtam a rendőrség figyelmét arra, hogy az ilyen túlkapások helyett nagyobb hangsúlyt kellene helyezni a súlyos bűncselekmények felderítésére és azok megelőzésére.
Németh-Kész Mónika erről az alábbiak szerint tájékoztatta a közvéleményt: „Amikor a rendőrök intézkedés alá akarták vonni, és meg akarták állítani megkülönböztető jelzést használva, a gépkocsivezető ezt figyelmen kívül hagyva továbbhajtott.”
2011. december 20-i sajtótájékoztató keretében bemutattam egy vizsgálati rendőrségi jegyzőkönyvet, amely bizonyítja, hogy Németh-Kész Mónika valótlanságot állított a rendőrség nevében, mivel a túlkapást elkövető rendőr társának vallomása nem szól ilyen előzményekről. Ezt egy másik tanú is meg tudja erősíteni. Sőt Pogány László panaszának meghallgatásakor eljáró tiszt a Sárbogárdi Rendőrkapitányságon elismerte szóban a tévedést, de ez nem került jegyzőkönyvbe.
Erre a Megyei Rendőrkapitányság másik szóvivője, R. Szabó Ágnes lehazugozott„Téves az a kijelentés, ami a sajtótájékoztatón Árgyelán János megyei elnök szájából elhangzott, miszerint az ominózus túlkapással vádolt rendőr ügyében a vizsgálat cáfolta a rendőrség állásfoglalását”.
 
Jó példája ez a szándékos csúsztatásnak, félremagyarázásnak, kiforgatásnak. A rendőrség idézett nyilatkozata nyilvánvalóan valótlan, melyben azt állítja, hogy Pogány László nem állt volna meg a megkülönböztető jelzésre, valamint továbbhajtott, mert ilyen előzmény nem volt. Ezt továbbra is fenntartom, hiszen többek között saját jegyzőkönyvükkel cáfoltam meg, de erre természetesen nem reagáltak semmit.
 
Ezúton felszólítom a Fejér Megyei Rendőrkapitányság illetékes vezetőjét, hogy egyrészt a Fejér Megyei Hírlap hasábjain ismerje be a tévedését, valamint nyilvánosan kérjen bocsánatot Pogány Lászlótól, amiért valótlanságot állítottak róla nagy nyilvánosság előtt.
Ezenkívül a Jobbik Magyarország Mozgalom nevében ismételten felhívom a rendőrség figyelmét az állampolgárok azon elvárására, hogy az emberi életet veszélyeztető, garázda bűncselekményeket féken tartó, az egyéb súlyos bűncselekményeket megelőző, a lakosság testi és vagyoni biztonságát garantáló intézkedésekre helyezzenek nagyobb hangsúlyt a fentihez hasonló kicsinyes hatalomfitogtatás helyett, amelynek 2006 óta folyamatosan részesei a magyar emberek.
Árgyelán Jánosa Jobbik Fejér megyei elnöke
 
/Forrás: Kuruc.info 2011.12.22./*B.Kiss-Tóth László

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A kommunista Keresztapa

"Orbán Viktor és Csányi Sándor kézfogása a bankvezetőkkel való találkozáson. Orbán az összes bankárral csak kezet fogott, a meghajlás csak Csányinak járt"... Óriási protokolláris baklövés így meghajolni, megalázó. Mindjárt kezet csókol! Azért látszik az alá-fölé rendelési viszony... "Nekünk Brüsszel és a Pénzvilág nem diktálhat!" "Nem leszünk gyarmat!" Már tényleg nem...  "amikor a kormány pénze a bankároktól függ,
    akkor a bankárok, nem pedig a kormány irányít;
    a kéz ami ad, felette van a kéznek, ami kér.
    A pénznek nincs hazája; a pénzemberek nem hazafiak,
    és nincs becsületük,
    kizárólagos céljuk a nyerészkedés"
(Bonaparte Napoleon) A Fejér megyei Rendőr-főkapitányság állambiztonsági szervének  Orbán Viktorról  1982. májusában készített környezettanulmányából:       „…esetenként öntelt, beképzelt, rátarti magatartást tanúsít...társaihoz való viszonyában néha képmutató, érdek centrikusság jellemzi. Képességeit közepesre értékelik…ideáljai…

A körmendi Tánczos-ügy

(A kép forrása: Kuruc.info) Szenzáció(!): -Megvan(nak)                                           a valódi gyermekgyilkos(ok)! Felháborító(!) -Tánczos Gábort ártatlanul ítélték el 13 évre, amelyből 10 évet le is ült! -az elkövető(k)  anyagát a hatósági gazemberek 50 évre titkosították! * Miközben az Orbán-kormány az 1998-as Aranykéz utcai robbantásos merénylet elkövetőit éppen napjainkban tartóztatta le, az ugyanebben az évben brutális kegyetlenséggel megölt körmendi 11 éves kislány, H. Zsófi valódi gyilkosát/gyilkosait futni hagyják. Az Újbuda Televízió múlt havi adásában az 1998-as nyomozás során közreműködő rendőrségi grafológus, dr. Lépold Józsefné megdöbbentő kijelentést tett: A valódi gyilkos már megvan, de 50 évre titkosították az ügyet! Mindez közvetetten alátámasztja a Magyar Jelen 2007-es oknyomozó riportját, ahol azt bizonyították, hogy egy befolyásos zsidó szekta gyilkolta meg rituális okokból a 11 éves kislányt. Tánczos Gábor pedig ártatlanul ült 10 évet.
Az 1998-as gyilkosságot ny…

FRONT könyvtár